Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
BodoC |
![]()
|
||
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si pe mine n-ar interesa despre filtru praf polon pe ph2, parca am vazut pe un topic la sandero ceva dar nu mai gasesc, sa ne spuna ce si cum daca a facut.
This post has been edited by bobo77: 23 Nov 2008, 18:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
pepyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 07 ![]() |
am reusit azi sa-mi fac timp sa montez "cireasa de pe tortul" logan-ului, respectiv, filtrul de polen. mi-a luat aproximativ o ora ( cu tot cu pauzele de dezmortire si de tigara). am folosit pentru taiere doar o sula si un cutter. a, sa nu uit ca a fost nevoie si de o lanterna
![]() ![]() P.S. am montat filtrul produs de MANN, CU 1829. This post has been edited by pepyno: 24 Nov 2008, 17:24 |
--------------------
Dacia
logan
2007 laureate
|
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pepyno @ 24 Nov 2008, 17:22) am reusit azi sa-mi fac timp sa montez "cireasa de pe tortul" logan-ului, respectiv, filtrul de polen. mi-a luat aproximativ o ora ( cu tot cu pauzele de dezmortire si de tigara). am folosit pentru taiere doar o sula si un cutter. a, sa nu uit ca a fost nevoie si de o lanterna ![]() ![]() P.S. am montat filtrul produs de MANN, CU 1829. De unde cumparat filtru???? |
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
pepyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 07 ![]() |
prin comanda de la un magazin de piese auto din giurgiu
|
--------------------
Dacia
logan
2007 laureate
|
|
andivl |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
MONTAT filtru polen (clio 3) la dealerul dacia NALBA galati, cu pastrarea garantiei. Bajetii se lauda ca numai ei fac asta. Arata fun, insa bordul tb dat jos pt operatie. Dureaza cca 2-3 ore si coasta in jur de 2 milioane rol (cu tot cu filtru).
Recomandarea e de schimbare a filtrului la fiecare revizie (cca 0.5 mil) Arata fain, e localizat in spatele bordului, jos. Am scapat de frunze si peneeeee !!! |
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
sa se jure mama mecanicului ca trebuie dat jos bordul ca eu nu-i cred
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce tantalai, auzi dau bordul jos pentru montarea filtrului
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bine ca nu au dat rotile si scutul la motor...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
cu 2 mil veneam din bucuresti si ti-l montam =))
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si in Service Feleac Cluj se demonteaza bordul pentru a monta filtrul. Mare e gradina Domnului.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Chiar e tare faza cu datul bordului jos
Cind vrei sa schimbi filtru la fel o sa faci ? |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa justifice si ei cei 200 de lei cumva.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cred ca de frica sa nu sparga vaporizatorul la cele cu AC...dar la restul?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
cucurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 7 December 04 From: Alba Iulia ![]() |
Mda, asa-i moda si in Alba Iulia la autorizati, cu bordul dat jos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007, Laureate, 1.6 16v
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Intrebare: daca ai fi mecanic ti-ar conveni sa iti rupi spatele taind locasul filtrului? Si nu la o masina, la X masini. Eu nu as face asta nici platit in aur. Solutia este datul bordului jos > ies ceva mai multi bani, nu isi rupe Nea Giga spatele, toata lumea e fericita.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
DomnulK |
![]()
|
vom vedea cat de fericita e lume careia i s-a desfacut bordul dupa ce vor mai circula 20-30.000 de km si o s ainceapa sa apara topicuri de genul : zgomot ciudat in zona aerotermei, zona pasagerului...etc.
sigur mecanicii aia nu au dat pe suruburi cu sprai cu teflon pentru a preveni desfacerea in timp a surruburilor de fixare a bordului. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cu teflon? Spray? Impotriva desfacerii. Sigur?
This post has been edited by liviu2004: 7 Dec 2008, 15:17 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
Concluzia este: cei de la dacia fac acest lucru desi filtrul de praf polen nu este prevazut la logan desi locasul exista, deci este ciubuc, nu exista ora de manopera pentru asa ceva, deci sa-si rupa spatele daca vor bani, nu sa demonteze o gramada de chestii pentru un filtru.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@bobo77: ai intrebat tu la Dacia si ti-au spus ca "nu exista ora de manopera pentru asa ceva"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da am intrebat, la Constanta si raspunsul a fost in termeni de vocea clientului, ca masina nu este prevazuta cu asa ceva si acesta operatiune nu poate fi facuta in service-urile dacia, poate sunt mai incuiati cei de la noi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(liviu2004 @ 7 Dec 2008, 15:17) da, suruburile care fixeaza bordul sunt date din fabrica cu o pasta albicioasa. din cate am vazut dupa ce am desfacut galeria de amestec si suruburiel de la galerie aveau aceeeasi pasta alba. in manual scria ca pasta cu teflon< pe baza de teflon> se da tocmai in vederea prevenirii desfacerii accidentale a suruburilor din cauza trepidatiilor. la cum stiu ca lucreza baiertii prin service-uri, clar n-au mai dat cu pasta dinaia pe suruburi. later edit: dac ai desfacut vreun telefon mobil nokia ai fi vazut ca si surubelele lor au pe filet o pasta albastra <in cazul telefoanelor e vopsea>. in mod cert un telefon in decursul vietii nu sufera asa multe trepidatii ca un logan pe drumurile minunatei noastre tari. This post has been edited by DomnulK: 8 Dec 2008, 01:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
LucianCRB |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 5 November 08 ![]() |
am si eu o intrebare.. aveti idee la logan ph2 se potriveste acelasi filtru? pt ca eu mam uitat pacolo si nu arata chiar la fel cu ce am vazut p aici in poze.. am masurat si locasul ala de acolo pare a avea cam 5cm pe 12.5-13cm.. asa sunt toate? asa arata locul care trebuie decupat.. ma intreb daca trebuie decupat si coltul care l-am hasurat cu galben..
This post has been edited by LucianCRB: 10 Dec 2008, 00:37 Attached thumbnail(s) filtru_ph2.jpg ( Size: 69.99k ) Number of downloads: 1779 |
--------------------
Renault
Clio 4
Grandtour 2015 - 1.5 dci 90cp Clio 4 Grandtour 2015 - 1.5 dci 90 cp
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Lucian:
Da, se potriveste acelasi filtru. Zona hasurata cu galben nu trebuie decupata. Uite, am marcat eu cu verde unde trebuie decupat: Attached thumbnail(s) filtru.JPG ( Size: 70.98k ) Number of downloads: 1794 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
LucianCRB |
![]()
|
ok
merci mult free_fiber |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bodoc, nu intra indoit? Ca asa si la mine era mai mare cu 3-4cm dar am inteles ca il indoi si-l bagi... si inauntru se indreapta.
Nu asa e si la Logan2? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(DomnulK @ 8 Dec 2008, 01:11) da, suruburile care fixeaza bordul sunt date din fabrica cu o pasta albicioasa. din cate am vazut dupa ce am desfacut galeria de amestec si suruburiel de la galerie aveau aceeeasi pasta alba. in manual scria ca pasta cu teflon< pe baza de teflon> se da tocmai in vederea prevenirii desfacerii accidentale a suruburilor din cauza trepidatiilor. la cum stiu ca lucreza baiertii prin service-uri, clar n-au mai dat cu pasta dinaia pe suruburi. later edit: dac ai desfacut vreun telefon mobil nokia ai fi vazut ca si surubelele lor au pe filet o pasta albastra <in cazul telefoanelor e vopsea>. in mod cert un telefon in decursul vietii nu sufera asa multe trepidatii ca un logan pe drumurile minunatei noastre tari. Unii folosesc teflon pentru lubrifiere, chestii. ![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
LucianCRB |
![]()
|
pana la urma care filtru se potriveste si cum... si cat tai... nu vreau sa ma aleg cu gaura in masina si sa nu gasesc filtru sa bag in ea dupaia...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Pai cauta mai intai filtru, de preferat cel de origine, cica ar fi mai flexibil si corect dimensionat, abia apoi taie din plastic.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:26 |