Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
florinel_lva |
![]()
|
||
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
E... ,ceva-ceva acolo tot scapa... nici chiar 100% filtrare
![]() This post has been edited by prody: 31 Mar 2007, 14:46 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
@prody?
de care filtru ai? ce firma? |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Booggy @ 29 Mar 2007, 07:25) QUOTE(klaus @ 29 Mar 2007, 10:17) klaus...eu am citit tot topicul...am numarat paginile inapoi... pune si tu un link sa vad si eu de l ace e filtrul ala. multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=847818
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=848378 Cred ca astea sunt posturile din pagina ,,mai acana" This post has been edited by l@u: 31 Mar 2007, 20:15 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca am mai zis....daca am mai zis scuze.
am vazut la un magazin niste filtre fara rama de plastic la 35 de lei. daca taiem puful ala de pe rama si lipim cu silicon filtrul asta fara rama si il punem. nu iesim mai ieftin? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
'Neata tuturor! Am fost si eu ieri prin oras sa-mi caut filtru si l-am gasit la un magazin mare de piese auto (din Cluj)! Deja se vinde sub numele de "filtru habitaclu Logan" si era in doua variante! Da, ati ghicit: cel de Clio3 la 35 lei si MANN-ul la 50 lei! Ambele pe stoc!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ufff
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ia expune tu aici numele magazinului din CJ.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Daca punem filtru in habitaclu renuntam la ala dintre stergatoare? Am unul montat acolo si care trebuie schimbat dar n-as mai baga mina ca e tare strimt locul. Ma duc sa caut un filtru Mann prin Iasi.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
N-am retinut numele (dupa ce m-am plimbat pe la mai multe am avut varza in cap) dar iti spun unde e: Piata Marasti, de la sensul giratoriu inca 10m pe str. Fabricii, pe partea stanga. E imposibil sa-l ratezi, e mare si fatada de termopan.
![]() Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Primul magazin care are in dreptul lui un chioc dinala de ziare? Sau al doilea (Happy Day) ?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DannyC |
![]()
|
Al doilea, ca primu e mai mic si e cu piese import parca.
Inainte de el mi se pare ca se afla si un magazin de electrice. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
l@u |
![]()
|
Cred ca este cel de Clio 2 care merge pe Solenza sau a gresit pretul !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyC |
![]()
|
Nu nu, sigur de era de Clio3, am specificat clar, am verificat si codul! Si eu m-am mirat dar asa era.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
l@u |
![]()
|
Pana nu vad nu cred ..este o diferenta de 50%
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lonegumen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 October 06 ![]() |
Salutare.....dupa ce am citit pe acest forum m-am decis sa imi pun si eu filtru de polen. Zis si facut. Ma duc sambata la Alemar la Izvorul Rece....dau comanda de filtru MANN CU 1829(650.000 mii) si ma duc acasa si imi decupez capacul din interior. Acum am sunat la Alemar si cica comanda mea s-a pierdut si mai dureaza cateva zile, ca vine alt transport....bla bla.... Pe unde mai gasesc filtru MANN in Bucuresti, ca astia nu par seriosi.....Nu de alta dar stau cu gaura in bord....
![]() This post has been edited by Lonegumen: 3 Apr 2007, 15:01 |
--------------------
Dacua
Logan
2006, Laureate 1.4 Mpi
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Credeam ca io nu's clar! Daca te-ai prins unde-i poti sa mergi si tu pe acolo sa vezi care-i treaba. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
Da, dar nu ma pot hotara daca sa imi fac eu filtru sub stergatoare, sau sa ma pun sa ciopartesc masina si sa pun filtru dinasta de polen.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lonegumen @ 3 Apr 2007, 14:51) Salutare.....dupa ce am citit pe acest forum m-am decis sa imi pun si eu filtru de polen. Zis si facut. Ma duc sambata la Alemar la Izvorul Rece....dau comanda de filtru MANN CU 1829(650.000 mii) si ma duc acasa si imi decupez capacul din interior. Acum am sunat la Alemar si cica comanda mea s-a pierdut si mai dureaza cateva zile, ca vine alt transport....bla bla.... Pe unde mai gasesc filtru MANN in Bucuresti, ca astia nu par seriosi.....Nu de alta dar stau cu gaura in bord.... ![]() Gasesti pe strada Ceaikovski, care face legatura intre Calea Floreasca si Barbu Vacarescu. Au program de la 10 la 19 si daca nu il au in magazin il aduc a doua zi. Filtru MANN CU1829 60RON. E un singur magazin de piese auto pe strada. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Lonegumen |
![]()
|
@madhorsefuzzy - pp ca nu ai un numar de telefon?
![]() |
--------------------
Dacua
Logan
2006, Laureate 1.4 Mpi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@ DannyC: am fost la magazinul cu pricina si nu aveau filtrele pe stoc, ai vazut cu ochii tai filtrul de clio3? Mai intai trebuie sa platesc filtrul si intr-o ora il aduc in magazin, cel de clio3 cica e italian dar sa nu fie doar hartia fara rama de plastic cum zice KAndrei ca a vazut.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
DannyC |
![]()
|
Da, ai dreptate, scuze, am omis faza cu asteptarea, au zis ca trebuie aduse din depozit, dar n-a durat decat 20 min (am mai facut niste cumparaturi prin piata). Cel de Clio3 nu l-am vazut, am cerut direct MANN, dar uite ca la asta nu m-am gandit (sa fie numa hartia).
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
Lonegumen |
![]()
|
gata...mi-am luat filtrul MANN de la baietii de pe Ceaikovski...il aveau in stoc si m-a costat 600 de mii...multumesc de info madhorsefuzzy
|
--------------------
Dacua
Logan
2006, Laureate 1.4 Mpi
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Clujeni de unde pot lua si eu filtru asta ,o adresa ceva multam fain.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Magazinul de piese auto Happy Day, de langa sensul giratoriu Marasti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyC |
![]()
|
Poi n-am spus ca l-am vazut, eu le-am zis codul postat undeva mai sus. Eu cautam filtru de Clio3 dar dupa ce i-am intrebat despre el mi-au spus ca au si MANN si astfel am renuntat sa mai intreb despre primul!
This post has been edited by DannyC: 5 Apr 2007, 09:21 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:42 |