Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
florinel_lva |
![]()
|
||
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|||
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
achizitionat azi filtru Mann cu 72 ron.
montat in aprox. 30 minute. decupaj facut cu cutterul ca sa nu fac "mizerie" in interiorul aerotermei. urmeaza testele. ![]() LE: am atasat poze cu filtrul montat, cu bucata de plastic indepartata si sculele care au facut posibila montarea ![]() This post has been edited by silviu_79: 27 Mar 2007, 20:35 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ai dat 72 de ron!!!!!! Da de unde l-ai luat la pretul asta ca toata lumea l-a gasit la 58-60-62 ron tu esti singurul cu 72?????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
la ce ai folosit 2 lanterne? ai vrut sa ai lumina ambientala?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
silviu_79 |
![]()
|
ga!nusha: am folosit doua lanterne ca cea mare are acumulatori si nu prea erau incarcati si a murit imediat, cat despre lumina, am lucrat mai mult pe nevazute, doar verificam si pozitionam scula, oricum taietura a iesit ok.
![]() |
--------------------
mazda
3
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
unde e frate locul asta unde se pune filtrul ca nu inteleg deloc. Vad ca voi taiati de zor la capacul ala ...
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
silviu_79 |
![]()
|
da drumu la aeroterma catre picioare, uita-te sub bord in partea dreapta sub torpedou si vezi pe unde iese aerul. imediat la dreapta gurii aerotermei pe unde iese aerul la picioare(spre motor) o sa vezi capacul pe care l-am decupat noi. e asezat pe verticala.
|
--------------------
mazda
3
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ok mersi.
Si nu pierd garantia daca fac aceasta interventie la masina? |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da... de fapt se strica circuitul de ventilatie si intreg sistemul de climatizare.. eu am incercatsa le explic.... da nimeni nu ma asculta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@retype, vezi ca urmaresc tot ce se intimpla pe forum... daca faci vreo modificare, te scot din garantie cu minutele astea doua
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Booggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
Am un Logan MVC 1,6 16V Laureate fabricat in Noiembrie 2006 , la servis spun ca are filtru de polen praf dar nu vor sa spuna unde este amplasat (de poate verific si nu-l gasesc nu stiu ce este in mintea lor de se ascund asa) .
Am intrebat la un magazin de piese auto si mi-au spus ca masina mea este dotata cu asa ceva , dimensiunile ar fi ( 225mmx160mm) si ca ar costa 55 ron iar varianta si cu carbune (pentru eliminarea mirosurilor) ar fi mai scumpa dar se poate aduce . Din cate am inteles acest filtru ar fi pozitionat sub parbriz intre stergatoare ? ![]() |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
l@u |
![]()
|
Cate posturi ai citit din topicul asta???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Parca stiam ca nici prestige n-are filtru de polen... Daca se pune praful pe bord, nu ai...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca citea 2 pagini mai acana pe topicul asta afla de fapt si de unde e filtrul ala de 225mmx160mm.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Booggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
![]() Am citit ![]() |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
dadosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 07 ![]() |
Mi-am cumparat si eu azi filtru..asta l-am gasit....la 63 lei...e dintr-o hartie...deci nu are plasa/suport de plastic cum sunt cele de origine renault...
nu am reusit sa-l montez...nu am avut decat un cutter si blitzul de pe telefon...si o bormasina ....maine ma dotez cu o lampa si un cutit din ala cu dinti... m-am convins ca montajul nu e o joaca ... trebuie sa fii subtirel (iar eu am ceva greutate...cu vreo 30kg in plus:( ) .... dar sper pe lumina de zi si cu o lampa sa ma misc mai bine.... mai pun poze cand reusesc sa-l montez... aa...filtrul e 4F cabin filter- 5480P...eu am cerut PUROLATOR C18337...dar l-a adus pe asta... sper sa mearga..pe el scrie ca e pentru micra, clio 3 si modus Attached thumbnail(s) P1000427.JPG ( Size: 74.25k ) Number of downloads: 1223 P1000428.JPG ( Size: 123.09k ) Number of downloads: 1461 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi place culoarea ramei filtrului. E in nuanta aerotermei, si nu se vede cand e pus.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
Da e misto culoarea dar nu il vede decat cel ce il monteaza si cel ce il schimba atat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si aurolacii din canal care ies exact cand coboara cineva din dreapta...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
Am montat si eu azi filtrul Man CU 1829 pret 68,00 lei .Decuparea capacului locasului pentru filtru am facut-o cu un cutit de bucatarie (de fapt din acela de la setul ptr. serviciul de masa)cu lama mai rigida. Am mers pe varianta de a decupa laturile superioara si inferioara + cea frontala ( spre motor).Apoi am intepat pe latura dinspre scaune si prin indoirea repetata a portiunii decupate s-a desprins capacul.Marginile au ramas suprinzator de drepte si fara rugozitati.Decupatul a durat 30 min (incluzand pauza de tigara + discutie vreo 10 min cu un vecin curios).Ideal ca si scula de decupare condsider un cutitas cu lama de vreo 5 cm insa cu maner mai gros.Lama relativ subtire insa rigida.Montarea filtrului s-a facut in fata magazin unde l-am cumparat (30 sec).La vanzator nu-i venea sa creada ca si la logan se poate pune filtru din acesta.
Spor la treaba |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pana acum dezamagit total....filtrul nu are nici un efect.. praful este la loc pe bord..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
alte pareri de la cei care au montat ??tot la fel??
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Semit imi intareste impresia avuta initial despre materialul filtrant. Poate totusi scapa pe margine aer ...
QUOTE(IRONICK @ 23 Mar 2007, 10:52) Materialul filtrant este altfel ... This post has been edited by IRONICK: 30 Mar 2007, 16:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
semit ... eu cred ca tu nu esti pe aceasi frecenta cu noi.
NU este vorba de praful de PE BORD, ci de minunata briza de primavara cand dai drumu la aeroterma la o viteza de peste 1, si iti intra in ochi/gura praf, frunze, pietricele foarte usoare, ace de brad, etc. praful de pe bord se pune cand deschizi geamul si mergi cu el putin asa. |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu intra praf deloc in habitaclu prin aeroterma dupa ce se monteaza filtrul. Semit, ai pus filtru nou sa second-hand?
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
semit |
![]()
|
third-hand chiar
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma... Chiar deloc? Si la mine mai scapa ceva. Praful e redus cu 95% sa zicem. Dar tot mai intra ceva.
Dupa parerea mea materialul din care este confectionat filtrul original de Renault este mai potrivit pentru modul in care se face filtrarea la acest tip de masina. Daca filtrul era etans si tot aerul era fortat sa treaca prin el atunci da, ar fi fost mai bun Man-ul. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:15 |