Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Sambata sau duminica. Va tin la curent!
|
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Filtru Mann la Alemar, la Izvorul Rece, 60 lei, luat acum 20 minute
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cipicut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 November 06 ![]() |
Multumesc pentru informatii...
Cumparat miercuri una bucata filtru Mann CU1829 de la AutoCenter din IASI (58 RON) si montat. Alta viata si parca fluxul de aer a ramas acelasi in prima treapta la ventilator. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
- IS 77 XXX Tacerea este de multe ori de aur
|
|
l@u |
![]()
|
Ai facut ce spunea rusugxg adica ai dezlipit ultimul pliu ca aerul sa il impinga spre fundul cutiei sau l-ai montat asa cum era?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am vazut aseara filtrul de la MANN. Nu stiu ce a cumparat rusugxg, dar ala vazut de mine era cu sensul corect (nu ca ar conta) si avea si buza aia contra. Materialul filtrant este altfel ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pliul este bine, nu trebuie dezlipit. La rusugxg e gresit scris aia cu "air flow" trebuia scrisa pe partea superioara a filtrului, dar filtrul e corect.
Insa de ex. la filtrul de Mann luat de Semit, scrierea e corespunzatoare si corecta. Si filtrul de mann are un elemnt filtrant din hartie, ala de la renault are un "puf", mai spre filtrul de hota. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
la mine s-a potrivit perfect. ba chiar a facut click la inchidere. cel de renault nici cu ciocanul nu a vrut click.
dar asta nu are atata importanta...materialul sa fie bun la filtrat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
l@u |
![]()
|
Deci Mann-ul este mai bun dacat cel de Clio3 ? ca fug acum la magazin si revin cu Mann-ul daca e asa, caci oricum azi vreau sa cumpar filtru
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pare facut mai cu simt de raspundere.
Daca e mai bun nu cred ca la momentul asta stie cineva. Poate peste ceva luni ... |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
l@u |
![]()
|
Deci : filtru Mann CU1829 -60 ron iar sensul de circulare al aerului este stantat bine, cred ca la rusugxg au gresit stantarea filtrului.
Attached thumbnail(s) 23032007.jpg ( Size: 73.64k ) Number of downloads: 1588 23032007_002_.jpg ( Size: 76.78k ) Number of downloads: 1756 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca ar face mann un filtru cu carbune ... sa scapam si de mirosuri. Datorita modului de prindere a elementului filtrant se poate decupa si adauga un alt element filtrant care poate sa opreasca si mirosurile.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
Astazi l-am montat : a durat 10 min si am folosit un cutter cu lama groasa. HINT-taiati partea verticala dinspre motor si cele 2 orizontale apoi impingeti si cealalta verticala se rupe la fix. Atentie la radiatorul(sau ce-o fi ala) care se afla pe verticala care se rupe!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
este cineva din suceava sau piatra-neamt care monteaza filtrul de clio 3?
|
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
l@u |
![]()
|
De ce sa dai bani cand dureaza 10-15 min.?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
dar nu stiu exact de care sa cumpar si de unde
un cod ceva? |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
i-e lene asa cum mi-a fost mie....sau i-e frica sa nu strice ceva
![]() e simplu si merita facuta operatie, cu conditia sa schimbi macar de 2 ori pe an filtrul ala. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.581 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
pentru florinel iva
Mergi la Zetec langa BCR si comanda filtru MANN, 61 lei.L-am comandat astazi, eu fiind la al doilea filtru de acest fel. Sunt din Piatra Neamt. Daca nu poti sa-l montezi te pot ajuta. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
filtru asta mann merge si pe variantele de logan fara ac?
vad ca el vine la aeroterma dar toti care au spus ca au montat vad ca au laureat sau ambitios ![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
e coincidenta.
merge pe orice logan. |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
l@u |
![]()
|
Teoretic Blocul de Climatizare este acelasi ptr. toate versiunile;cele cu AC au in plus vaporizatorul care se afla imediat dupa filtrul de habitaclu deci nu ar trebui sa existe probleme!
In pozitia 1 ar fi trebuit sa se afle filtrul cu pricina. Attached thumbnail(s) climatizare.jpg ( Size: 245.4k ) Number of downloads: 1760 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
la mine merge montat.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
In poza aia filtrul este montat invers.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Montat filtru polen de clio3, durata cam 30 minute, merge brici, sa vedem cum se va comporta in timp.
In schimb, la astuparea gurii de sub stergatoare cu o biata plasa de tanatari, am cam dat rasol, dupa parerea mea numai un ciorditor de portofele poate baga mana sa lipeasca si partea de sus. Ce mama dracu ii costa asa mult sa proiecteze piesele cu pricina in vederea echiparii ulterioare cu filtru de polen??? Multumesc lui klaus si celorlalti care si-au adus contributia la aceasta imbunatatire. LE: Bre, voi nu schimbati ora? ![]() This post has been edited by vijelie: 26 Mar 2007, 07:11 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Imi pare rau ca nu pot da lamuriri despre montaj. Vad ca s-au nascut oarece nelamuriri. Unele Mann-uri au scrisul pe partea de sus altale pe paretea de jos. Din 5 filtre cautate la magazin, unul era inscriptionat jos iar 4 sus!!
Off-topic: M-a pocnit unul cu un camion, asa ca montatul a trecut pe planul secund (Dupa ce scot masina din service) |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
florinel_lva |
![]()
|
clio 3 in afara de filtrul pe cre il montam noi mai are si altceva care sa opreasca praful in fata acestui filtru?
|
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:00 |