Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
@SCORPION21
cu ce ai taiat? poate ne pui o poza si cu el montat pe loc daca poti. cei care au montat filtrul asta de ceva timp ne pot spune niste impresii? This post has been edited by florinel_lva: 8 Feb 2007, 23:06 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Subscriu.Chiar e super, si, fata de cel pe care l-am avut inainte sub stergatoare e mai usor de schimbat si nu reduce fluxul de aer.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@SCORPION21: din pozele tale filtrul e teribil de asemanator, daca nu identic, cu cel de megane 1. Si parca am dat mai putin pe el cand am schimbat filtrele la mine.
P.S. Nesimtitii de la dacia ar putea monta lejer filtrele pe logan. Au schema pe dc, nici drepturi de autor probabil ca n-ar plati. Cat i-ar costa dom'ne toata implementarea cap-coada? Scumpesc cenzuratul periodic dar aduc zero barat valoare adaugata produsului. Cel putin pentru cele vandute in bucuresti ar merita filtrul de habitaclu, e crunt orasul asta dpv praf. L.E. Ma uit la postul meu si ma minunez de cat de vehement am fost ![]() This post has been edited by klaus: 9 Feb 2007, 22:39 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Vai de mine, ce cuvinte grele si urate ati folosit dumneavoastra!
This post has been edited by prody: 9 Feb 2007, 00:45 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 9 Feb 2007, 00:41) Poate doar asemanator.Filtru de clio 3 are dimensiunile 184,5x180x27,8 mm, iar ala de megane 1 are 229x158x29,5 mm sau 263x193x17 mm (in functie de versiunea de climatizare). Diferentele de dimensiune sunt evidente. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pt. florinel_lva
Am zgariat mai intai cu o pila ascutita ca sa fac traseul (marginile pe unde sa tai) iar apoi am taiat cu un cutit de bucatarie foarte ascutit cu lama mica.M-am chinuit putzin dar merita.Osa pun astazi niste poze si cu el montat. |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV::::
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
cam la cat timp trebuie schimbat acest filtru(ma refer la km sau perioada)?
|
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@florinel_lva La mine in 6 luni era gata. Poate pe la voi nu e asa mult praf si tine mai mult.
@adip Cum sa puna Dacia filtru de habitaclu? Vrei sa sara revizia cu inca 100 lei si costul masinii cu 300E? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
florinel_lva |
![]()
|
@adiya
mai ai pus ceva si la grila de sub stergatoare? la orificiul de admisie al aerului din exterior. This post has been edited by florinel_lva: 9 Feb 2007, 16:19 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
O plasa de tantari nu ar strica pentru frunze, etc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
prody |
![]()
|
Eu am pus o plasa de sarma cu ochiuri mari, cam de 4-5 mm, exclusiv pentru frunze.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
mama lor de frunze ca mi-au sarit si-n ochi
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
http://www.unixtrade.net/shop/index.html
e filtru polen pentru logan eu nu stiam ca logan are filtru polen, al meu nu are. ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am montat decat filtru habitaclu.
Era plin de praf nu de frunze...alea se pot inlatura f usor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
Si eu am montat dar cred ca am decupat putin prea mult pe laterale si iese putin aer!Exista solutie ca sa nu mai iasa,daca nu oricum este nesemnificativ!
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
klaus |
![]()
|
Powertape sau garnituri autoadezive subtiri pentru geamuri
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
JMY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 06 ![]() |
Mi-am schimbat si eu filtrul asta. L-am pus in noiembrie si m-am gandit ca e timpul sa-l inlocuiesc, mai ales ca vremea e bunicica, nu imi tremura mainile de frig. M-am cam zgariat prin tablele alea, dar eu zic ca merita. Pun o poza cu cel vechi si cel cu care l-am inlocuit. Nu cred ca mai trebuie sa spun ca nu am mai avut vreo problema cu praf, fruze, pene si alte prostii... Doar fumul de la camioanele alea vechi de 50 de ani mai intra in masina.
Attached thumbnail(s) Filtru_polen_vechi_si_nou.JPG ( Size: 269.09k ) Number of downloads: 1338 |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 2003
mai ma dau si cu Loganu lu' tata din cand in cand
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
in afara de miros si praf mai are vrun avantaj?
la masinile care le au vechi sau pline de praf nu mai baga caldura de loc. cunosc multi insi care in iarna le-au scos de tot |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
filtru de polen de la vito
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
@fl7 m-ai bagat in ceata
![]() |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
fl7 |
![]()
|
de la mercedes vito au scos fitru de polen si acum baga caldura de mori inainte era frig .ma gandeam ca daca pun la logan se pierde din puterea calduri?!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
klaus |
![]()
|
Pai daca le schimbi cum le schimbau aia pe vito (masina de marfa, probabil mai putin interesati patronii de confortul soferilor) din an in pasti...
Ia schimba-l cand trebuie (adica atunci cand se imbacseste) si sa vezi daca e cu reducere de debit de aer. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
fl7 |
![]()
|
corect
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pozele cu locasul unde se monteaza filtrul, si cu filtrul montat.
Poate se gandesc si cei de la Dacia sa puna filtrul acesta ![]() Attached thumbnail(s) DSC05364.JPG ( Size: 80.5k ) Number of downloads: 1807 DSC05367.JPG ( Size: 106.41k ) Number of downloads: 1909 DSC05688.JPG ( Size: 63.03k ) Number of downloads: 1802 |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV::::
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Salutare Scorpion21, zi si mie unde localizez acea decupare dreptunghiulara in care ai montat filtrul si ai zis ca ai decupat dar din ce ai decupat, din filtru sau din plasticul negru ca sa realizezi acel orificiu dreptunghiular? Multumesc.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Citeste cateva pagini mai in spate, ca scrie!
LE: uite aci! This post has been edited by Illusi0n: 13 Feb 2007, 22:25 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
baszu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 February 07 ![]() |
Cred ca voi recurge si eu la o modalitate de a pune un filtru de ''ceva'' la loganul meu (asta cand voi intra in posesia lui).
Cea mai arzatoare problema dupa parerea mea este aparitia prafului si a bucatelelor de vegetatie uscata in habitaclu. Asta nu ca as fi deranjat de noxele camionului din fata mea la semafor ![]() Dupa cum am citit pe aici, bine ar fi o combinatie de carbune cu ceva filtru de hota sau plasa contra insecte pe un suport usor de demontat si inlocuit. Ma ofer voluntar in a construi un asemena filtru, bineinteles cu ajutorul si experienta voastra. Asta pana nu va aparea un filtru de polen facut de o firma la preturi ridicol de mari si cu indoieli asupra calitatii. |
--------------------
Logan Ambition
1,5 dci, euro 4,
2007, albastru mineral Ex matizar si berlinar dar sunt pe drumul cel bun !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:00 |