Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pana acum am folosit doar cel de la Renault (modelul vechi). Isi face treaba foarte bine. A rezistat de doua ori la aspirator si la o spalare cu detergent. Despre man nu stiu ce sa zic. Nu imi face deloc o parere foarte buna elementul ala filtrant. Parca este degeaba, la cum arata.
This post has been edited by IRONICK: 9 May 2007, 13:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
De aspirat l-am aspirat si eu o singura data dar spalat cred ca nu vede el asa ceva.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE dc nu era filtrul unde era tot praful ala oare? Si sa fi vazut ce era pe langa! |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 4 May 2007, 17:53) insemana c anu ai vazut noul model de filtru de polen de la renault. seama cu cel mann si ca textura si ca plastic. nu mai are insertiile alea de plastic prin materialul filtrant. rectificare. filtrul de clio3/modus este la fel, cu mentiunea ca unii de prin targ vand un filtru produs de o firma "no-name" in cutie de renault la pret de renault. acum 2 zile a venit un nene la mine cu filtru "medel nou" dar in cutia originala, o cutie neagra cu scris albastu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
e ceva de capul aluia no name din targ?
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
...................Filtru Purolator- COD: C18337
Si in urma unor sapaturi COD Purflux: AH207 COD Tecnocar: E411 La Federal Mogul (Champion) e o chestie ciudata, daca faci cautare dupa Logan iese N160/609, daca faci dupa Micra sau Modus iese N181/609. ![]() P.S. : http://www.filtrauto.com/cdrom2005/notice/N168.pdf This post has been edited by paulica: 15 May 2007, 05:13 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Stie cineva de care filtru se potriveste la solenza si daca se monteaza la fel ca si la logan?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
La Solenza fara AC este cam complicata treaba.Trebuie confectionat.Cauta ca s-a discutat acum ceva timp in urma.
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=20&t=51099&st=0 This post has been edited by cristio_79: 21 May 2007, 21:38 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu nevoie de ajutor.....Unde pot sa gasesc rapid un filtru Mann CU 1829 in Bucuresti? Am nevoie de adrese de magazine din Bucuresti (va rog sa precizati locatia exacta nu cunosc Bucurestiul prea bine). La Alemar la izvorul rece am incercat nu au in stoc si dureaza 2 saptamani pana mai aduc.Va multumesc pentru ajutor.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
tipitip |
![]()
|
![]() Brotac Group: Members Posts: 112 Joined: 14 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un filtru polen ,asemanator cu MANN CU1829. Marca este SOFIMA ,cod S3104C.Pret: 57 Ron.Locatie -STR Maica Domnului,intersectie cu Lizeanu.
|
--------------------
Renault
Renault
2000
|
|
IRONICK |
![]()
|
Materialul filtrant cum este ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tipitip |
![]()
|
![]() Brotac Group: Members Posts: 112 Joined: 14 November 05 From: Bucuresti ![]() |
identic cu MANN
|
--------------------
Renault
Renault
2000
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In targ la Vitan este un magazin care comercializeaza filtr MANN. Gasesti sigur acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bazil31 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 May 07 From: vulcan,hd ![]() |
eu am o singura chestie de spus apropo de montare:sa ridicati stergatoarele cam la jumatate de cursa-asa e loc destul sa bagi mana sa lipest filtrul.la a doua masina,in 5 minute a fost montat(cu banda autoadeziva)
|
--------------------
dacia/dacia
logan 1.4/supernova
2006/preference/2001-europa
- hd 07 elc/hd 26 bmi
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
bazil31: ce vorbesti tu acolo? noi vorbim de filtru de polen, nu de filtru de sub stergatoare.
![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
l@u |
![]()
|
Titlul topicului este Filtru praf/polen, cum, de unde si cat? deci nu prea este offtopic |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
ma intereseaza sa montez un filtru de praf/polen pe loganul meu.Unde este cel mai indicat loc pt montat,la priza de aer de sub stergator sau in locasul acela de la aeroterma care trebuie decupat?Astept raspunsuri de la cei avizati(care si-au montat deja)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
nu am timp poate ma ajuti tu,ce zici?
Prietene drag,sunt satul de raspunsuri de-astea 'inteligente'...daca ai un raspuns constructiv scrie-l , daca nu abtine-te ... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
DomnulK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Cristi39 |
![]()
|
mersi mult.cunosc anuntul,intrebarea era:Unde e mai bine de montat,la aeratorul de sub stergator sau la aeroterma.daca nu te superi,doresc un raspuns argumentat .inca o data mersi!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
crisxx sunt doua lucruri total diferite, sub stergator montezi daca vrei o plasa de tantari sau ceva care sa impiedice intrarea pe circuitul aerotermei a impuritatilor, (frunze, impuritati din aer, etc.), iar la aeroterma montezi chiar un filtru de polen, care iti impiedica intrarea prafului in habitaclu, a polenului, a mirosurilor neplacute, daca este filtru activ de carbon. in plus si preturile sunt diferite daca plasa de tantari costa cativa lei metrul patrat, un filtru de polen de clio 3 care se potriveste la logan costa aprox 70 ron. asa ca poti face o comparatie, depinde de ce vrei tu
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Al meu a inceput sa se piarda ... dupa un aspirator si a-2a spalare cu apa si detergent. Trebuie sa imi cumpar si eu altu sau sa gasesc din alta parte. Am masurat totusi dimensiunile elementului filtrant ... grosime 2,8mm/inaltime 17,7mm/latime18,5mm. Orice alt filtru care are dimensiunile astea este binevenit mai ales daca este cu carbune sa retina si mirosurile.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(gabriel_TMF @ 28 May 2007, 19:46) crisxx sunt doua lucruri total diferite, sub stergator montezi daca vrei o plasa de tantari sau ceva care sa impiedice intrarea pe circuitul aerotermei a impuritatilor, (frunze, impuritati din aer, etc.), iar la aeroterma montezi chiar un filtru de polen, care iti impiedica intrarea prafului in habitaclu, a polenului, a mirosurilor neplacute, daca este filtru activ de carbon. in plus si preturile sunt diferite daca plasa de tantari costa cativa lei metrul patrat, un filtru de polen de clio 3 care se potriveste la logan costa aprox 70 ron. asa ca poti face o comparatie, depinde de ce vrei tu la clio 3/ modus...nu se gasesc filtre de carbon sau active. eu nu am vazut, deci partea cu mirosurile cade. filtrul de clio 3 cel mai ieftin il gasesti prin targ, dar si acolo au inceput sa creasca preturile la el. eu l-am mai gasit intr-un singur loc la 70 lei, la restul e 75 80, 90. crisxx cel mai bine e sa-ti pui in aeroterma cu conditia sa-l schimbi cand se imbacseste. multa bafta la montare. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
IRONICK |
![]()
|
kAndrei, ca tot te pasioneaza filtrele ... daca gasesti pe undeva (nu conteaza marca de masina) la dimensiunile de mai sus si eventual cu carbune activ sa dai si tu un semn. 10x
This post has been edited by IRONICK: 28 May 2007, 20:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
Si ce faci il atasezi la capacul vechi ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ieczact
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:35 |