Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
Diabolique |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00084.JPG ( Size: 890.33k ) Number of downloads: 1146 DSC00085.JPG ( Size: 839.08k ) Number of downloads: 1212 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu sunt sigur ca ai filtru de aer la masina insa ai gresit un pic adresa. Aici se discuta despre alt filtru. De polen.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Diabolique
- acolo(în pozele tale) este gura de admisie aer pentru aerotermă. pe acolo întră aerul în aerotermă. Acolo se pot adapta tot felul de filtre, de la ciorapi de damă până la soluția propusă de moshu_59. @adiya - topicul se numește Filtru praf/polen, cum, de unde si cat? - deci, din moment ce el întreabă de filtrul de praf, de ce a greșit adresa? Se referea și el la filtrul de praf. Ia-l încet. E începător. LE @diabolique - uite aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=637094 Și poți să începi să citești de aici! This post has been edited by Lostboy: 28 Feb 2008, 16:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
Diabolique |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 28 Feb 2008, 16:01) @Diabolique - acolo(în pozele tale) este gura de admisie aer pentru aerotermă. pe acolo întră aerul în aerotermă. Acolo se pot adapta tot felul de filtre, de la ciorapi de damă până la soluția propusă de moshu_59. @adiya - topicul se numește Filtru praf/polen, cum, de unde si cat? - deci, din moment ce el întreabă de filtrul de praf, de ce a greșit adresa? Se referea și el la filtrul de praf. Ia-l încet. E începător. am citit tot topicul si am inteles in gura aia de admisie se pot pune diferite "filtre" dar din moment ce in primele pagini am observat in poze ca in gaura aia nu se vede acel capac de plastic care se vede la mine, ci doar niste componente, si din moment ce la revizie mi-au spus ca au schimbat filtru de aer/praf am inceput sa ma intreb daca acolo e intr-adevar ceva... acel capac din pozele mele este acel filtru de aer? sau filtru de aer/praf trebuie sa acopere intrarea gurii de admisie aer? asta ca sa stiu sa le umblu in gura putin la cei de la service care pe hartie au schimbat un filtru care poate la mine e inexistent. si de aceea intreb. nu stiu cum arata un filtru decat din pozele de pe forum si acelea sunt custom made si puse pe gura de aerisire, iar eu am un "capac de plastic" in interiorul gurii de aerisire care dupa parerea mea necesita o munca titanica sa-l schimbi. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
99MMH |
![]() ![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
@Diabolique - daca ai actiona maneta din interiorul masinii astfel incat in aeroterma sa intre aer din exterior vei vedea ca acel capac dispare (este vorba de maneta de pe consola centrala aceea cu reciclare aer, etc)
![]() ![]() Daca ai citi de cateva ori ambele topicuri si toate posturile foarte atent si tot nu te-ai dumirit cum se face parerea mea este sa apelezi la un coleg de pe forum care poate sa te ajute ca ....... altfel cine stie ce se mai intampla.... ![]() toate bune, pe curand... ![]() |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
Diabolique |
![]()
|
QUOTE(99MMH @ 28 Feb 2008, 17:03) @Diabolique - daca ai actiona maneta din interiorul masinii astfel incat in aeroterma sa intre aer din exterior vei vedea ca acel capac dispare (este vorba de maneta de pe consola centrala aceea cu reciclare aer, etc) ![]() ![]() Daca ai citi de cateva ori ambele topicuri si toate posturile foarte atent si tot nu te-ai dumirit cum se face parerea mea este sa apelezi la un coleg de pe forum care poate sa te ajute ca ....... altfel cine stie ce se mai intampla.... ![]() toate bune, pe curand... ![]() sa inteleg din postul tau ca n-am filtru de aer? ![]() si atunci cei de la service ce au schimbat? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
au schimbat filtrul de aer de la motor.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
99MMH |
![]() ![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
@Diabolique - asa cum a precizat si colegul nostru adiblu este vorba de FILTRUL DE AER de la motor.
Elementul filtrant din gura aerotermei este home made si pentru filtrul de polen (care se gaseste de cumparat)se decupeaza portiunea corespunzatoare din aeroterma. toate bune , pe curand!..... ![]() |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
Diabolique |
![]()
|
QUOTE(99MMH @ 28 Feb 2008, 17:56) @Diabolique - asa cum a precizat si colegul nostru adiblu este vorba de FILTRUL DE AER de la motor. Elementul filtrant din gura aerotermei este home made si pentru filtrul de polen (care se gaseste de cumparat)se decupeaza portiunea corespunzatoare din aeroterma. toate bune , pe curand!..... ![]() mersi de raspun...dar no, ca tot omu prost in ale mecanici...unde ***** e acel filtru de aer de la motor? eu stiu doar de filtru de ulei. m-am uitat destul de des sub capota dar al naibii sa fiu daca stiu unde e acel filtru de aer. vine careva cu vreo 2 poze sa ma lamuresc....pls? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sub plasticu ala mare mare mare gri pe care scrie Renault 1.4l ce ii deasupra motorului, daca il desfaci vezi si filtru de aer.
image325.jpg ( Size: 47.13k ) Number of downloads: 1250 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Diabolique |
![]()
|
QUOTE(CuTzU @ 29 Feb 2008, 00:56) Sub plasticu ala mare mare mare gri pe care scrie Renault 1.4l ce ii deasupra motorului, daca il desfaci vezi si filtru de aer. image325.jpg ( Size: 47.13k ) Number of downloads: 1250 ![]() ![]() muream prost ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Miklos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 March 08 ![]() |
sunt din timisoara daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu filtrele astea de praf ca am si copil mic
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 15dci
|
|
Lostboy |
![]()
|
Contactează-l pe user-ul moshu_59!
This post has been edited by Lostboy: 6 Mar 2008, 09:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
monteaza cineva acest filtru la aeroterma? nu ma pricep si nu vreau sa am parte de incidente gen stricat instalatia de aer conditionat.
Multumesc |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu are ce să se strice la ac!
Doar dacă încerci să pui filtru de habitaclu! |
--------------------
.
.
.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
iti dai seama ca la filtru de habitaclu ma refeream...
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vezi ca era cineva la bursa care monta filtru de habitaclu.....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
sa intepi vaporizatorul cand decupezi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un fleac, dar nu merge pe garantie
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
cit de curind vreau sa fac si eu operatia asta, cu filtrul de habitaclu. stii si unde anume e situat acel vaporizator? pe ce latura a dreptunghiului ala care se decupeaza? mersi.
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pe stanga.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
vezi cateva pagini mai inapoi...gasesti si poze cu zona respectiva...o sa'ti dai seama dsp ce e vb...numai ca trebuie sa cauti...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
cipin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 July 07 From: Breaza ![]() |
Salut!
Potrivit sfaturilor voastre am decupat si eu plasticul acela de la aeroterma. Am cumparat un filtru Mann CU 1829 si am incercat sa-l introduc in locasul respectiv dar nu se potriveste. Filtrul este mai mare. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc! P.S. Am un Logan MCV diesel, cu aer conditionat (daca asta ajuta cumva). This post has been edited by cipin: 13 Mar 2008, 20:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, MCV Laureate, 7 locuri, 1,5 dci
- PH-10-AXX
|
|
l@u |
![]()
|
Baga-l exact cum arata in instructiunile de folosire si o sa incapa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cat mai costa filtrul MAN? Si eu trebuie sa-l inlocuiesc.
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
~ 60
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Multam. Are cineva vreo recomandare de unde sa-l iau din Bucuresti? Stau foarte prost cu timpul in ultima vreme, si cand pot sa merg prin magazine, e deja inchis.
Multumesc pentru rabdare! |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
cipin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 July 07 From: Breaza ![]() |
Multumesc l@u.
Am incercat in mai multe pozitii dar e prea mare! Imi este teama sa nu se rupa plasticurile ori de sus ori de jos daca fortez! Daca ai putea sa ma ajuti cu vreo schita ceva... Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2007, MCV Laureate, 7 locuri, 1,5 dci
- PH-10-AXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |