Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
![]() ![]() ![]() |
Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Domule Marty ma faceti sa zic si eu ce a zis Victoras mai sus.
![]() Sunt cam obosit la ora asta, si urmaream si altceva in timp ce am postat. Deci scuza-ma ca am uitat sa pun o virgula. Dupaia datul ala afara nu e vorba ca-i treptat, da' se tot repeta din cate am inteles eu. Si erau faze care se intamplau din ce in ce mai des. Acu' daca se impaca, nu cred ca se risca aia sa il dea afara imediat, mai asteapta si ea un pic, nu? radiane, tinand cont ca cu "vechea gasca" nu mai iesisem de mult, am facut si eu o compromis. La Voineasa eu zic ca am baut exact cat ar trebui sa beau la ocazii. This post has been edited by Merced: 18 Mar 2011, 23:28 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am editat. Si nu, n-am baut, doar sunt obosit.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Daca pui sa afiseze mai multe posturi, o sa vezi. Da' nu conteaza.
Ce aveti Domnule cu mine? Ca parca ma vanati de la o vreme? Si nu numai Dumneavoastra. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
Cine te tachineaza...
![]() This post has been edited by radian: 18 Mar 2011, 23:38 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:12 |