Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
![]() ![]() ![]() |
Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am dubii serioase ca persoanele din poza sunt prietenii tai. Poate ca e ca in reclame: "imagina din poza este cu titlu exemplificativ".
|
-------------------- |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
care poza??
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pagina 6 a prezentului topic
|
-------------------- |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
alea-s la misto mai...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu-s din film sunt cruda realitate. Le-am gasit si eu acu` vreun an jumate`pe un site de la fritzi si era si ceva despre cei doi insuratei.
Amanunte numai pe PM ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Alta telenovela.....
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Jul 2008, 10:41) Domnu', eu la varsta dvs. as fi mai hotarat. Ca sa nu mai spun ca nu m-as lasa pe mana altuia. ![]() Apoi, daca la 38 de ani n-ati auzit de asa ceva, nu pot decat sa-mi scot palaria in fata dvs. Aerul rarefiat va v-a face sa traiti mai mult ca mine. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
Trist. Sper ca i-au mai ramas bani pentru propriul divort.
Eu tot mor de curiozitate sa o vad pe "Doamna". |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A nara e una. A pune insa poze de la nunta unor oameni, fara acceptul lor, pe un forum cu 30 000 de useri, e alta. (In traducere = marlanie). Personajele descrise de mine pot lua orice forma, pot avea orice identitate. Pozele Nu.
Va sa zica: 1. Nu mai insistati aiurea, ca n-o sa vedeti asa ceva! 2. Nu ma doare nici "unde nu ma bate soarele niciodata" daca ma crede sau nu cineva. 3. In acelasi stil, va voi tine la curent cu noutatile. Deocamdata nu exista, sau nu le-am aflat inca. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Binili-nvinge, măi! Stie toata lumea!
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 30 Jul 2008, 02:13) Domnu', eu la varsta dvs. as fi mai hotarat. Ca sa nu mai spun ca nu m-as lasa pe mana altuia. ![]() Apoi, daca la 38 de ani n-ati auzit de asa ceva, nu pot decat sa-mi scot palaria in fata dvs. Aerul rarefiat va v-a face sa traiti mai mult ca mine. ![]() e scris adanc ![]() |
--------------------
.
.
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Jul 2008, 19:40) La nunta si-a chemat nu mai putin de 3 amanti, care radeau de el pe la spate. Ca niste prieteni care o cunosc de multa vreme mi-au spus ca a dezvirginat absolut toata firma la care lucreaza, nu va spun. Ca a furat iubitul celei mai bune prietene a ei, iar nu va spun. va rog sa ma credeti ca mi-e imposibil sa va povestesc tot ce am aflat. Si astea toate in cateva luni. Adica are 1.50m si 100 de kile, 3 amanti si numeroase alte victime la activ? Nu inteleg cum de e posibil... |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cam ciudata chestia cu gagicutza. Ba e urata ca moartea ba e femeia fatala care rade toti barbatii pe care ii intilneste in cale. Hai sa zicem ca ginerica s-a tampit. Dar ceilalti ?;sau acolo s-au adunat toti omuletii cu disfunctii sexuale si de comunicare ( o firma intreaga
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Crezi ca e imposibil sa se adune atatia oameni cu probleme intr-o firma?
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
Cand te doare maseaua tot ce e legat de dinti e hiperbolizat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
sa intelegem ca pe initiatorul topicului 'il cam dor dintii'???
![]() |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Marty, bion -> rog mutati stabilirea stachetei pe PM. Postarile au fost sterse.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cine n-are probleme, taica?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Asta a fost toata telenovela? Doar 7 pagini?
![]() Si promitea.... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
OAP |
![]()
|
Pai daca am fost 'toma necredinciosii' balena a fugit
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
pai a slabit ca a fugit
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La asta nu m-am gandit
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
E in vacanta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
da de balena ai fost ispitit...moama ce versuri facem
![]() ...nea bioane ne stricasi poezia... This post has been edited by OAP: 5 Aug 2008, 15:39 |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:54 |