Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
![]() ![]() ![]() |
Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai la Loganu pierdut, pierderea s-a impartit la 2... si de Opelu ala ma folosesc in fiecare zi, in caz ca nu va vine a crede...Pana la urma nu-i o paguba.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Draivare, ai uitat sa zici de banii aruncati pe rapandule ca sa-l vada fosta cu femei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Poate e vorba de aceeasi balena si a avut noroc ca nu a ramas cu ea
![]() ![]() |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
Povestea ii pur si simplu incredibila. Pacat de prietenul tau.
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am senztia ca ceva nu se leaga...tot respectul da povestea e incredibila...Victoras nu te supara da de cand cu ala (a se citi Dan Daniel) care si-a omorat pe tasu in direct numa sa vada reactia noastrqa parca trebuie mai multe dovezi decta o simpla poveste...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
poll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 35 Joined: 28 May 07 From: Slatina OT ![]() |
si pozele de la nunta? martorii din partea cui au venit?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABSplus 1.6MPI
- .
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amys |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 July 08 ![]() |
Aranjeaza cu un prieten care arata bine si are si bani ca sa cucereasca balena. Il va parasi pe prietenul tau si dupa ce ii va trece astuia suferinta o lasa si celalalt si garantat scapi de balena
![]() ![]() ![]() |
--------------------
vw
EOS
2008
- bxxxxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(amys @ 17 Jul 2008, 11:46) Aranjeaza cu un prieten care arata bine si are si bani ca sa cucereasca balena. Il va parasi pe prietenul tau si dupa ce ii va trece astuia suferinta o lasa si celalalt si garantat scapi de balena ![]() ![]() ![]() Si daca vrea prietenul celalalt sa ramana cu balena??Aia ar fi dilema.Sa vezi dupaia o ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
amys |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 July 08 ![]() |
Ca sa vezi la ce mare cautare sunt balenele
![]() ![]() |
--------------------
vw
EOS
2008
- bxxxxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ne-am baga sticla de piele in ea de viatza asta am face
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Doamne ce discutzii ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
eu cred ca Doamna este chiar Nikita
![]() si d'asta ii e frica lui victoras sa puna poza ca poate afla si-l bate This post has been edited by B30KDT: 17 Jul 2008, 18:05 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Jul 2008, 21:58) Nu e adevarat. Mint ca porcu'. Iti dai seama ce chef am sa trag o minciuna de 40 de randuri. ![]() N-am spus nici jumatate din ce-a patit. N-am spus ca avocata care "l-a divortat" i-a fost prezentata de catre Doamna. Nici ca i-a cerut 3 000E pentru divort n-am spus. (Intr-adevar, a existat o problema. Numai ca era cu mult mai mica decat i-a fost dat lui sa creada ca e). Si nici ca ulterior, avocata i-a fost nasa n-am spus. Dar ca i-au gresit la judecatorie data divortului si-a intrat omul in panica ca nu se mai poate casatori cu Aleasa, v-am spus? Stiti ce-a facut? I-a dat 2 000E neveste-si, sa-i dea avocatei pentru a stimula judecatoarea sa schimbe mai repede datele. (Asta mi-a spus mie, ca am aflat c-a dat 4 000E). Iar problema se rezolva foarte usor, fara bani. Legal. Numai ca lui i s-a spus altfel. Pe bune, chiar n-am motiv sa deschid un astfel de topic la caterinca. Totul e real. Desi inainte de casatorie am crezut ca ne inselam noi, dupa casatorie ne-am dat seama ca si-a luat cea mai mare teapa din viata. Stiti ce face Doamna platita cu 1 400E/luna in concediu si cu 3 000E/luna la angajare? Isi cauta de munca. De ce? Pentru ca dupa ce s-a intors din luna de miere (aproximativ 17 000E/14 zile - nu mai retin exact, da pe aici se invarte) a spus ca patronul respectiv nu-i mai raspunde la telefon. Da culmea e alta. Asta CREEEDEEE!!! FireChief, nu e prima oara cand ne-a cautat, cand plangea si ne spunea ca a crezut c-o sa fie bine... De data asta chiar ne-a lasat masca. Am vazut multe, da asta le-a intrecut pe toate. Ba ai zis ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 16 May 2008, 12:57) Pe scurt. Un prieten (destul de bun, dar nu chiar cel mai bun) se va casatori maine. A doua oara. Tipa cu care se va nenoroci a facut tot posibilul sa-l desparta de fosta nevasta (nici aia nu era usa de biserica, in ultima vreme se certau ca chiorii din orice) cu care are un baietel de un an. Faza nasoala e ca asta il distruge incet dar sigur. L-a pus sa vanda casa si sa-i dea fostei sotii 45 000E pentru ca aia nu era de acord cu divortul. (e nitel mai complicata situatia, nu vreau sa intru in amanunte). I-a lasat si absolut toate bunurile din casa. Asta cu care se va casatori maine, i-a prezentat o avocata "buna" pentru divort. Avocata i-a cerut 3 000E!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Deci divortul l-a costat 45 000E + 3 000E + 2 000E = 50 000E ![]() ![]() ![]() A fixat, la sfatul asteia, pensia alimentara la 700ron. Judecatoarea ar fi fixat-o undeva la 150ron, raportata la salariul lui. Tipa asta nu poate sta acasa, nu-si poate urmari prioritatile. Sau ma rog, poate si le urmareste chiar prea bine. ![]() N-are rost sa scriu aici toate argumentele care dovedesc ca-l va face praf, din simplul motiv ca n-ar avea nimeni rabdare sa le citeasca. In concluzie, parintii lui sunt fierti, prietenii sunt fierti, cunoscutii si amicii sunt fierti. Toata lumea vede ce se intampla, numai el nu. Tinand cont ca-i chitit sa se casatoreasca cu asta, deci e aproape imposibil sa-l convingi sa n-o faca, stau si ma gandesc cum sa procedez. Sa-mi fac datoria si sa-i spun parerea mea (de fapt parerea generala), sau sa-l las in pace? Din experienta stiu ca lucrurile se pot intoarce impotriva mea. Voi ce ati face? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io n-am de ce sa aduc dovezi. N-am nimic de dovedit nimanui. Doar v-am povestit ce pateste asta. Cine vrea sa creada, bine. Cine nu, iar bine.
Divortul a costat atat pentru ca a facut o magarie, iar Doamna i-a bagat in cap ca nevasta-sa-l poate da pe binga. Astfel l-a convins ca-i trebuie o super avocata. Mai mult pentru a-l scoate dintr-un eventual rahat in care l-ar baga fosta, decat pentru divort. Ce n-a priceput el e ca, daca ciripea ceva, si fosta intra in aceeasi oala. Deci o mare teapa. Mai axabrt, cat de perspicac trebuie sa fii ca sa ne ghicesti ambilor varsta exacta? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nene, mai bine spune daca ai mai imbatranit cu un an azi ! Daca da, "La multi ani"!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu, nu e ziua mea azi. Da ma simt bine cand mi se spune "la multi ani".
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
stifler_cale |
![]()
|
Atunci la multi ani=))
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:17 |