Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
![]() ![]() ![]() |
Ce ati face in locul meu?, Sa ma bag, sa nu ma bag...
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Neaparat sa-i zici, s-ar putea sa-l ai pe constiinta daca nu
![]() fatwomansexvb0.jpg This post has been edited by MihaiD: 16 May 2008, 17:31 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
OMG! eekout.gif Spune-i omule, nu lasa sa se intample asa ceva! Il ai pe constiinta! nerves.gif
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Buey voi va rupeti in sfaturi si pareri experte si nu stim ce si cum e ginerica. Daca si la a doua nevasta tre` sa-i dea bani babacu` dupa mine fuckeru` are probleme.. Ce nu zice generatorul de topic e cum arata bradpitu`de ginerica Poate are 200 kg. de-l salta in pat cu vinciu` de tramvaie si are ciuperca la picioare de infunda filtrele la clima.Daca burta lui +burta ei <3 cm decat virilitatea dansului fericirea e asigurata.( zice lumea ca grasele mananca mult dar in rest se multumesc cu putin
![]() Socrate(unu` care se plimba toata ziua si debita teorii scobindu-se in nas si cara si o gramada de alti pierde vara tinerei pe langa el) zicea ca indiferent daca te insori sau nu dupa 5 ani regreti amarnic ![]() Cu stima bion PS Nu sunt expert in a da sfaturi in domeniu pentru ca am si eu lipsuri. In 30 de ani am schimbat numai masinile nu si beneficiara politei mele de asigurare de viata ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.726 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
daca iti e prieten ii spui, pentru ca ii vrei binele.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@Victoras2001 maine esti cumnat de mana?
![]() referitor la ce sa faci...fa ce crezi tu ca e mai bine! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu strica Dumnezeu doua case
PS: Si eu ma duc maine la nunta... ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, du scroafa la abator!
Acum vorbind serios, te agiti degeaba. Nu vei schimba nimic. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bun prieten al meu, s-a cuplat o panarama, la propriu... care avea si vreo 4 copii, cu vreo 3 barbati.
Pe langa astea, mai era si tare-n gura si-l facea de cenzurat-n public. I-am batut apropouri pana i-am zis-o direct ca o sa ajunga un terminat langa aia. Au mai stat impreuna vreun an, dupa care timpul si familia le-a rezolvat pe toate. Am fost si vom ramane in continuare cei mai buni prieteni. ![]() Daca-ti pasa, iei problema-n mana, nu faci topicuri de forum... parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Nu vei schimba nimic. Am fost martor ocular la o experienta similara ba chiar am atras atentia omului cu pricina care mi-e prieten foarte bun.
Nu s-a schimbat nimic si nu se va schimba nimic. Dar prietenia noastra a ramas la fel (asta se intampla pe la finele anilor '90). Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai Pictoras, pe mine pozele m-au convins! Citi bani dai sa-i aranjez baragladinei o rapire?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai ce rai sunteti toti... De ce o femeie daca e bondoaca si dolofana nu are dreptul sa toace lovelele fraierului de bani gata? Despre egalitatea in sanse n-ati auzit? Ce, doar daca e blonda, cu ochii verzi, inalta si supla are dreptul sa-l faca la banuti?
Pariu pe o lada de bere, ca peste 2, 3 luni vom afla ca proaspata mireasa de fapt e lesbiana, si impreuna cu iubita ei, avocata, se voiajeaza la greu pe banii lui ginerica. ![]() P.S. Mireasa, orice ati zice, are inima buna, a aranjat-o boiereste pe "fosta". Traiasca romanasul de bani gata! Si femeile destepte pe seama lui... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Topicul mi se pare super tare!
Nu e prima situatie de acest fel si probabil nici ultima din milioanele de astfel de situatii. Am cunoscut 2. Unu e deja in pamint. Cealalta situatie este a nei foarte bune prietene, super de gasca si foarte desteapta, dar care din frica de a ramine singura s-a cuplat cu un fucker alcoolic (cu certificat), vorba unui user. I-am zis in fata care e parerea mea... In iunie se vor casatori. Asa ca, Doamne-ajuta si casa de piatra! Da, fa-ti datoria si spune-i si cu asta, gata! Apropos, simtati tovarasi, s-a intrebat careva care e cauza? Sexul e cauza. Daca tipa blonda si foarte misto, mergea ca un logan cu distributia varza, iar asta mica si mai mare ![]() ![]() PS: Va f** undeva daca mai aveti ceva cu aia dolofani ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ionescu: 17 May 2008, 08:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Unde???
![]() Traiasca mireasa dodoloata! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ionescule, dolofanule
![]() O fi ea grasa, da' poate are calitati ascunse ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
radu_vasile59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Spune-i ca poate i-o facut Hooky-mama ceva vraji (legat 'n' dezlegat argint d-ala, stii tu ...
![]() Vezi ce zice, dar OBLIGATORIU spune-i, ca viata e lunga si nu trebuie sa il lasi sa o pateasca, cat inca mai are sanse scapare. |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Veselia e mare. si e ca f.u.t.ut.u.l pe peron.Toata lumea da sfaturi.
Ar fi intersant de facut un chestionar printre cei care zburda p`aici cati au neveste sau iubite xxl si cat din buget se duce pe defrisarea mustatilor barbilor si junglei de pe picioarele iubitelor. Tare mi-e ca s-ar inchide topicul ![]() ![]() This post has been edited by bion: 17 May 2008, 09:02 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Nene Bioane, tare ma tem ca defrisatul nu are nicio legatura cu greutatea...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Acu` eu am pus varianta full option grasa si paroasa daca matale zici dom`inspector poa` sa fie si mica neagra slaba si paroasa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ei, poate n-o fi paroasa peste tot. Ci doar pe ici pe colo, prin partile esentiale. Pe cap poate nu are par.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
conu` Victoras, n-ai bre acces la net de la nunta si ne faci un live streaming cu purceaua?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
koldun |
![]()
|
Ai ca in seara asta ne spune Victoras daca a vorbit sau nu cu mirele.
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Sony |
![]()
|
Poate il prinde mireasa si ii invineteste ochii.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
koldun |
![]()
|
Cu ochiu vanat da' cu sufletu impacat...
Stimabilu' Semit zice bine. Era interesanta o transmisie live. Niste popcoarne & BR RC... |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Ionescu @ 17 May 2008, 09:08) Sexul e cauza. Daca tipa blonda si foarte misto, mergea ca un logan cu distributia varza, iar asta mica si mai mare ![]() ![]() PS: Va f** undeva daca mai aveti ceva cu aia dolofani ![]() ![]() ![]() Nu-i sexul cauza. Blonda era mega dezinhibata. N-avea nicio greata, ii tragea niste violuri cu strigare... A lasat-o pentru ca era foarte rea. Plus ca daca nu aparea asta sa-l convinga, il prindeau batranetile langa blonda, asa rea cum era. Pentru ca tipul e extrem de comod si inghite mai mult decat isi poate cineva imagina. Rar vezi atata rautate intr-un singur om. In ultimul an se certau non-stop, iar in blonda parca intrase dracu'. Facea numai nefacute. Io am zis ca-i asta grasa si ca nu ma poate atrage (e nasoala din cap pana-n picioare), dar nu asta conteaza cel mai mult. Ca frumusetea-i trecatoare si pe urma stiti voi, ramai cu proasta-n casa. ![]() ![]() Astazi, cand l-am vazut cat de bucuros era, cum plutea, n-am mai putut sa-i spun nimic. Am vorbit cu ai lui, care erau fierti complet si definitiv. Mi-au zis sa-l las, ca-i prea tarziu. Cum nimeni n-a reusit sa-l convinga pana acum, n-am sa reusesc eu azi, cand omu e in al noulea cer. Spera ca totusi de data asta va fi bine. Sper si eu. Ca Speranta-i cea mai mare curva. Traiesc toti barbatii cu ea. ![]() Asta fuse. Casa de piatra ii urez si la nunta peste 3 saptamani. p.s. Daca vreti sa mai discutati la modul general sau chiar pe subiectul asta, sunteti invitatii mei. Daca moderatorul considera altfel, poate inchide. Dar CASCATI OCHII, va spun eu!!! ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa speri ca prietenu tau nu intra pe daciaclub, ca daca intra si vede ce-ai zis de viitoarea nevasta ... nu te vad prea bine si nici prietenia ta cu el
![]() Mai bine o discutie barbateasca cu el, decat povesti pe la spate despre el si despre nevasta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Poate si Victoras are vreo prietena grasana si intreaba p-aci sa vada parerea altora.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cutule, nu-s "povesti pe la spate". Ce-am scris aici i-am spus si lui. Cuvant cu cuvant. Dar in timp. Acum va intrebam daca sa-i mai spun sau nu pentru ultima oara. Daca tu consideri asta barfa, ce sa mai zic? N-am pus poze, n-am dat nume. Pe cine am lezat?
Andrei, n-am prietena grasana. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tu ai intrebat daca sa ii zici sau nu, nu prea reiesea ca ai vorbit cu el. Si tot un fel de barfa ii, atata ca nu se stie despre cine ii vorba. Dar eu sa aflu ca un prieten imi discuta situatia pe un forum in loc sa vina sa-mi spuna verde in fata : ma esti fraier nu vezi ca aia face aia si aia si cealalta... ala clar nu mi-ar mai fi prieten.
Ia-l la o bere (2,3 ...) ca acolo discuta barbatii cel mai bine si spunei daca intradevar consideri ca ai ceva sa-i spui. Si daca se supara dupa a 5-a bere ii trece si ramaneti prieteni daca sti cum sa pui problema. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:15 |