se mai scumpeste benzina?, solutii? vinem masinile si luam biciclete?
![]() ![]() ![]() |
se mai scumpeste benzina?, solutii? vinem masinile si luam biciclete?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Vrei sa zici ca scade numarul soferilor care circula cu masina din dotare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Draga argon, la urma urmei astia suntem.Si visul romanului e sa cumpere ieftin si sa vanda scump. Cand s-or ieftini masinile sa ma anuntati si pe mine ca deocamdata sunt mai scumpe ca in anii precedenti. Ca deh a crescut preturili. Adica un Passat 2001-2002, e acu mai scump decat era in 2006. Eu spun ce am vazut ! Mai scump cu cel putin 1500 de euro. Erau inainte pe la 9000, acu fara 10500 nu vezi nimic. Si nici nu stii ce iei, fiindca ei de fapt le iau pe 6000....Ce uameni rumanii !!! Pune un adaos de 100%, ca are familie mare...care cere de mancare. De aia cresterea preturilor va duce la cresterea preturilor la masini SH.
Fiindca aia are foamea in gat. Si-i costa mai mult felia de salam. Cazul samsarilor Cazul omului normal, care are masina lui de vanzare, cu km reali si buna, asta de obicei nu o vinde, sau daca o vinde tine si el la pret ca sa mai scoata din banii pe care i-a bagat in ea pentru exploatare. Are logica ce zici, scaderea preturilor la masini noi, din cauza modernizarii liniilor de productie si a scaderii costurilor prin fabricarea subansamblelor in tari cu mana de lucru ieftina. Masinile noi vor ajunge de ras, ca si preturi, dar ca si fiabilitate. Adica un lucru de consum. Noi vom ramane cu multumirea ca avem masini mai bune, vorba aia cat dai atata face. De aici rezulta mitul masinii germane. Cand faceau si ei masini. Deja Opel, Renault si Skoda vor sa scoata ceva atat de low-cost incat cred ca preturile vor fi comparative cu ale Loganului. Evident motorizarile vor fi penibile. Ca si performante, fiindca se va merge pe motoare tot mai mici. Si mai chinuite. Nu m-as mira ca sa apara masini cu motoare de 500 cmc supraalimentate. Mi-as lua un biturbo de 500 cmc. Cred ca poate sa scoata din el vreo 70 de cai si 100 Nm. This post has been edited by axabrt: 26 May 2008, 11:01 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(OAP @ 26 May 2008, 09:17) "Neica nimeni astia" activeaza cu succes in multe locuri pe planeta asta ![]() Si decat sa ai 100% dintr-o societate care era pe pierdere, mai bine ai 31%(parca) dintr-o societate pe profit. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cat a investit OMV dupa ce a preluat Petrom, in afara faptului ca a scapat de benzinariile OMV nerentabile transformandu-le in PetromV ???
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
dupe mine toate benzinariile omv sunt nerentabile
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Ahernar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt total de acord cu privatizarea (se fura asa de mult ca-si cumparau hotii cisterne personale ) - dar ma ROADE la suflet redeventa .
http://www.presaonline.com/stire/petrom-s-...etul,16166.html Apropo de piata SH , cred ca in curand se va intra in blocaj , la fel ca in imobiliare . |
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
boicotam Petrom? dar de unde bagam ? Agip?Lukoil?Sau ...?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
unde agip? in cta exista?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 May 2008, 12:41) Cat a investit OMV dupa ce a preluat Petrom, in afara faptului ca a scapat de benzinariile OMV nerentabile transformandu-le in PetromV ??? ![]() Mult, dar ca sa iti dai seama trebuie sa privesti Petrom ca o companie petroliera nu ca lant de benzinarii. Petrom V -urile sunt statii Petrom modernizate integral (schimbat tancuri ceea ce e foarte important....) si nicidecum statii OMV care de fapt sunt francize ![]() 26 May 2008, 13:25: QUOTE(Sudsemnatu @ 26 May 2008, 13:05) ...de la baieti pe centura, in special motorina in dci-uri ![]() This post has been edited by OAP: 26 May 2008, 12:25 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 26 May 2008, 12:05) Poti baga de unde ai chef, nu conteaza asta...conteaza ca Petrom sa ramana fara clienti! ![]() Important e sa realizeze ca nu-si pot bate joc de noi dupa cum au ei chef ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 26 May 2008, 12:41 |
--------------------
**
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Cum ai calculat asta?
Is curios, ca daca ai avea informatiile necesare pt. un calcul real, ai fi ocupat facand multi bani din benzina acum, in loc sa te smiorcai pe net ca-i scumpa ... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta cu benzina scumpa e ca si aia cu tigarile, oricat s-ar scumpi, tot exista cerere...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La politica, femei, fotbal si pretul carburantilor se pricepe toata lumea
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Problema ar fi alta, vor creste absolut toate preturile.
Benzina, produsul in sine, nu e foarte scumpa, taxele o salta la cer. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
axabrt |
![]()
|
De dragul prezentulu, unde mai toate intersectiile si zonele importante pe trotuare e plin de masini de vanzare as zice ca piata SH s-a blocat deja
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
argon |
![]()
|
pentru ca acolo e vadul bun.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu inteleg ce treaba aveti cu Petrom ca preturile sunt la fel de mari si la Rompetrol(mi se pare chiar mai mari)
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
ideea e ca la petrom ar trebui sa fie mai mici preturile..dar mai exista si consiliul concurentei..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai, sa-l desfiintam
![]() |
--------------------
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu nu stiu cum sa treaba la astia doar ca benzina se scumpeste mereu si deja e prea scumpa multi nu isi mai permit sa plece cu masina la serviciu.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai e mai bine asa, avem soselele mai libere
![]() |
--------------------
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
La unele popoare printre care si romanii si americanii este singura sansa de a reduce poluare ca in rest simt civic ciuciu. Mai bine asa. Sper din tot sufletu sa se faca 10 lei. Nasol ca se vor scumpi toate, dar asta e... om vedea.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Tocmai ai spus o mare prostie.
Daca se face 10 lei vai de pielea noastra. Sau tu crezi ca biletele la transportul in comun vor costa tot cat costa acum? Sau preturile la TOATE bunurile care implica transport vor ramane la fel? Concluzia e ca acesti 10 lei pe litru nu vor afecta numai traficul, ci si alimente, servicii, caldura, etc etc. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
totu ptr ca si mancarea .etc cu ce se transporta nu tot cu camionu ? deci inplicit se vor baga taxe mai mari
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Si crezi ca nu o sa ajunga 10 lei ? 7-8 e preconizat inca anu asta. Sucu de dinozaur se va termina oricum o data si o data, nu stiu ce ne tot dam cu fundu de pamant. Daca o sa murim din cauza asta inseamna ca am fost si prosti ca nu e o chestie ce am aflat-o azi ca petrolul mai ajunge pentru vreo 30-40 de ani.
|
--------------------
------
------
------
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si porma apar iar dinozauri ?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_90 @ 26 May 2008, 16:32) eu nu stiu cum sa treaba la astia doar ca benzina se scumpeste mereu si deja e prea scumpa multi nu isi mai permit sa plece cu masina la serviciu. Io nu stiu care-s aia de lasa masina acasa! Ca astazi, de exemplu, m-am intors din drum si am luat bicla A;tfel ajungeam dupa 11 la uzina |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
minnny minny ...fa-te frate mini mini si redu volumul la MiniM ca numai prostii scoti pe gura aia .
tu crezi ca daca se scumpeste benzina ..se scumpeste si atat?cresc toate vere ..dar absolut toate...inclusiv curentul care aparent nu are legatura cu benzina . si mai e alta categorie de oameni ..care folosesc masina cu un motiv bun...aka concedii...transport bunuri care nu pot fi carate prin ratb..oameni handicapati etc etc etc etc etc .si IAR etc de 100 de ori( nu ma corecta ca stiu ca unul sigur era de ajuns). nu mai vorbiti prostii ..doar de dragul de a apasa butonul reply! ganditi-va macar de 2 ori inainte sa apasati tastele.grecii au iesit in strada ...noi macar un mic boicot sa facem ...poate poate ramane macar atat cat e pretul. hai va pup ..fara suparare |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:43 |