New Seat Leon 1.4b 86 CP, negru ca cioara
![]() ![]() |
New Seat Leon 1.4b 86 CP, negru ca cioara
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
![]() Din pacate, nu pot sa iti raspund la intrebare, nu stii cine citeste si pe unde raporteaza ce scriu eu pe aici... ![]() Am facut si ITP-ul si reviza de doi ani , m-a costat vreo 270 lei ulei si filtru plus manopera. Filtru de aer si polen le facusem rost moca mai demult... ![]() Am schimbat un bec la lampa de numar,in rest totul e ok. 25400 km, ma pregatesc de o plimbare sambata pana la castelul lui Matei Corvin ![]() This post has been edited by prody: 10 Jun 2010, 19:27 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Circa 35000 km ,merge ok, nu sunt probleme, i-am pus bara de Cupra in urma unei daune, iar acum i-am montat experimental si o grila cu rama neagra si cu un altfel de design, stil fagure,arata cam ciudatel fara grila cromata si emblema , ma mai gandesc daca o las asa sau nu.
leonr.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Pana si poza s-a intunecat ![]() This post has been edited by prody: 27 Jan 2011, 23:35 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:58 |