New Seat Leon 1.4b 86 CP, negru ca cioara
![]() ![]() |
New Seat Leon 1.4b 86 CP, negru ca cioara
1.6 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am scos tableta si am mers cu bancheta fractionata, face la fel, un pasager din spate mi-a spus ca sunetul se aude din zona unui ornament de plastic care vine peste stalpul spate dreapta.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am rezolvat greierele din dreapta spate la service, se pare ca usa din spate nu era bine reglata si avea un mic joc care la denivelari se transmitea in sus si se auzea in ornamentul de plastic de la stalpul spate.
Din fericire, cei de la service au zis sa incepem intai cu solutii mai simple, nu are rost sa desfacem ornamentele, desi acolo se auzea. Asa ca s-a rezolvat cu torxul si putina vasilina. In prezent 5000 de km si niciun greiere ![]() ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
6200 km, i-am pus roti de iarna Dunlop Winter Sport M3 plus jante tabla si capace, m-au costat un purcoi de bani. Multumit de calitatea anvleopelor, nu sunt cu nimic mai prejos decat cele de vara, poate doar un pic mai zgomotoase.
Masina merge bine, doar cate un greiere mai apare din cand in cand. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat te-au costat anvelopele +jantele si ce marime ai luat ? Sunt bune Dunlop WinterSport, au iesit pe locul1 in testul ams.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Sa ai cati mai multi km fara probleme .Si apropo cand vinzi rotile sa imi dai un pm
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
prody |
![]()
|
anvelope 1500 lei/setul
jante 800 capace 450 O gaura considerabila in buget ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
450 lei pe capace?! Pentru banii astia as fi stat fara capace fara discutie
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
prody |
![]()
|
Iarna poti sa-ti lovesti mai usor jantele, plus ca , se zice ca nu prea e bine sa tii anvelopele folosite mult timp dejantate.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce fac, in doamne iarta-ma, capacele alea la 450 lei?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
prody |
![]()
|
Recunosc ca am dat cam multi bani pe ele, dar, asta e, ...oricum nu mai conteaza, am crezut ca o sa arate urat fara capace, dar nu e deloc asa, ii statea chiar bine, jantele erau negre ca si masina.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Capacele alea sunt originale, cumparate de la Seat?
This post has been edited by St: 28 Nov 2008, 19:19 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
prody |
![]()
|
Da
Se pare ca sunt mai ieftine la ei deoarece in alta parte le-am gasit cu 600 lei setul, cea mai buna oferta, fara adaos, la magazinul unui prieten. Jantele, de ex, mi le-a adus cu aproape 200 lei buc, la reprezentanta erau vreo 260. This post has been edited by prody: 30 Nov 2008, 14:09 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
7300 km, nicio problema.
Poza de Craciun in Severin cu jantele de tabla, capace si anvelope iarna. p1020060od2.th.jpg |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Uitasem de topicul tau...cu 1250 nu iti luai niste jante de aliaj "de rezerva"?
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
prody |
![]()
|
Imi luam poate o singura janta de aliaj de rezerva la banii aia, si nici macar nu intra in portbagaj , ca e loc doar pentru una provizorie.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
Cand ziceam "de rezerva" ma refeream la unele de aliaj pe care sa le folosesti iarna. 1250 insemna cam 312.5ron/janta, e cam putin.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
prody |
![]()
|
Aproape 8000km ,in weekend am fosta la Ranca, zapada la greu, desi anvelopele se descurcau o.k., pana la urma i-am pus si lanturi pentru ca , pe alocuri, cam inghetase zapada.
Aglomeratie la greu, am stat o ora sa ies din statiune la plecare. 96424352py4.th.png si doua peisaje : 88442870lk2.th.png 39483776zd5.th.png |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(prody @ 24 Aug 2008, 10:31) Si pe leon care nu e un bebelus si e un bataus(ca bate multe masini) cum sunt plasticile?Ale mele sunt parca facute din unt dar ce zic eu unt parca sunt chiar din margarina adica se zgaraie si cu unghia.Sa nu zici ca ale tale nu se zgaraie si sunt de calitate ca imi pun unghia in gat ca pitigoiul! |
--------------------
a
b
c
|
|
prody |
![]()
|
Nu se zgarie absolut deloc dar nici de calitate nu sunt.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
8000 km, am schimbat astazi motorasul de stergator spate pe garantie deoarece scotea un zgomot cam suspect in functionare. Pe cont propriu, m-ar fi costat 260 lei piesa, destul de rezonabil, credeam ca e mai scump.
This post has been edited by prody: 14 Feb 2009, 14:18 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Tati m-ai ajuns din urma!Eu abia azi cand am oprit in fata blocului am facut 8005 km/bord.Tu dai bataie ca esti tanar fa kilometri nu te uita la mine ca eu vreau sa ma ingrop cu bebelusul!
Care stergator a facut figuri:parbriz/luneta?Ai asistat la operatie sau e interzis si in Craiova sa asisti la reparatii/revizii? |
--------------------
a
b
c
|
|
prody |
![]()
|
Azi a implinit un an, i-am facut prima revizie, aproape 400 lei, filtru aer, si ulei plus filtru.
Merge bine, doar greieri noi mai apar din cand in cand, nu foarte mari, totusi... ![]() 11600 de km. This post has been edited by prody: 2 Jun 2009, 21:52 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
in jur de 16000km, am schimbat in ultimele doua luni pe garantie : geamul de la oglinda dreapta (nu se mai incalzea), saptamana trecuta a murit brusc calculatorul de airbag iar ieri mi s-a stricat si plafoniera (de Golf5, made in Jermany), butonul de la spotul de citit al pasagerului (care nu cred ca a fost apasat vreodata) s-a suparat si a alunecat la vale, si nu mai sta impins, a trebuit sa il conving cu un bat de chibrit,arata cam funny.
In rest merge bine ! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare....
cum se simte motorul asta "anemic" pe o astfel de caroserie????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
prody |
![]()
|
Merge bine daca nu esti vitezoman sau nu vrei depasiri la aspiratie,cutia e foarte bine etajata, trage mai bine decat un Logan de 1.6 la turatii inalte, masa nu e asa mare deoarece motorul de 1.4 este mai usor decat un tdi, de ex.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
problema este...cum trage la turatii mici si medii...ca la inalte trage toate...astea pe benzina.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Trage ok...la fel ca un Logan 1.6 ...cel de 90 cai... motorul este mai slab decat 1.4 100 cai de la megane....am mers si eu cu asa ceva...daca esti pensionar merge....este un motor cu care ''stai in banca ta'' .. 13.7 suta...132 cuplu..
This post has been edited by MHY: 27 Aug 2009, 12:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
prody |
![]()
|
Pensionar... buna asta , de parca 86 de cai ar fi insufuicienti sa prinzi macar 120 km/h!
Daca iti cunosti bine masina si stii cand sa te bagi in depasire si in ce treapta sa fii cand incepi accelerarea nu ai nicio emotie, plus ca masina este extraordinar de stabila, nu iti da niciun fior pe spinare, iar la viteze mari este silentioasa si sigura, franele sunt excelente, sunt multumit din multe puncte de vedere de ea, plus ca o conduc foarte mult prin oras unde nu pre conteaza asa mult puterea, daca mergeam preponderent in afara as fi luat un motor mai puternic sau diesel. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Extraordinar de stabila, cum or fi masinile gen Porsche sau Ferrari atunci?
Tre sa intelegi ca pe aici sint oameni cu masini cu o idee mai multi cp (de ex Meganu meu e subtire si are doar 30cp mai mult decit monstrul ala de 1.4) si pur si simplu ma bufneste risu cind aud cuvinte gen "extraodinar de stabila, se duce suficient pentru mine etc". Ce sa mai zica aia cu 150, 200cp, ca si-au luat avioane? Iti place masina ta, sa o stapinesti sanatos si fara defectiuni, dar cred ca e inutil sa ne convingi cit de bun e motorul, toata lumea stie ca este printre cele mai proaste 1.4 de pe piata. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:45 |