Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu i-am spus să aibă grijă că se răstoarnă, el nu, Batman, Batman!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Aug 2011, 22:13) S-a dus cu evlavie sa sarute pamintu' acolo unde a facut Pictoraj Incultzul primii pasi in viata. De fapt auzind de accidentul de la Caracal, s-a dus acolo ca a crezut ca-s mai ieftine piesele, bazindu-se pe concurenta acerba dintre parcurile de dezmembrari pentru carute. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noroc ca e "tariful" mai mic in zona si am scapat
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Aug 2011, 21:35) E, se pare ca nu linia e principalul vinovat. La privat merge treaba brici, e rentabila la greu, la stat se merge-n pierdere. Sa va intreb de ce casele facute de Becali erau mai ieftine decat alea facute de stat? Cred si eu ca merge brici. Linia e a statului. Deci asta face toate cheltuielile cu ea. Vine privatul si o foloseste ca si gratis. Cum sa nu fie rentabil? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu cred c-o foloseste gratis. Statul de ce nu-si scoate cheltuielile care-i revin privatului plus o chirie? Sunt convins c-o face. Atunci unde-s banii?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiindca privatul e un actual sau fost ceferist. Daca ar fi trebuit sa plateasca cele cuvenite pentru folosirea infrastructurii, nu-si mai facea firma de transport, chiar cu locomotivele si vagoanele luate gratis. Sigur ca sint niste taxe, dar simbolice, sa nu se vada, cind te uiti de departe, cum sint transferati banii cefereului catre particulari.
This post has been edited by corbex: 9 Aug 2011, 11:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Aug 2011, 21:46) Da, stiam de Grup. Ideea era ca ala era absolut incantat de cat de bine-i mergea la privat si de cat de bine ii mergea privatului. Pai daca i-ar merge si statului la fel de bine, cine si-ar mai face vile de neam prost la munte si la mare? QUOTE(Victoras2001 @ 9 Aug 2011, 12:40) Nu cred c-o foloseste gratis. Statul de ce nu-si scoate cheltuielile care-i revin privatului plus o chirie? Sunt convins c-o face. Atunci unde-s banii? ![]() QUOTE(corbex @ 9 Aug 2011, 12:48) Fiindca privatul e un actual sau fost ceferist. Daca ar fi trebuit sa plateasca cele cuvenite pentru folosirea infrastructurii, nu-si mai facea firma de transport, chiar cu locomotivele si vagoanele luate gratis. Sigur ca sint niste taxe, dar simbolice, sa nu se vada, cind te uiti de departe, cum sint transferati banii cefereului catre particulari. Din ce am prins o discutie, se pare ca gefere e a lu piron pitrea. Lumea chiar se plangea ca au consemn pe sestache sa lase marfarele gefere cu prioritate, cand regulamentul e clar ca treburile de calatori au prioritate. Asa ca asta cu privatu eficient cam macane. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Adica vrei sa spui ca in loc sa-mi ridic casa, iti dau banii tie, sa ti-o ridici tu?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
care ai fost bre pe la 2Mai?... ma bate gandu' sa dau o tura pe acolo sapt. viitoare cu familionu
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Du-te ca s-a umplut de familioane p-acolo.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Are si oferta de boraci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Daca vii cu doi d-acasa, primesti unu' gratis!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci 2 mai e interzis pentru mine
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
tie ti-l aduce barza, cadou!
This post has been edited by neumann: 9 Aug 2011, 14:42 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
asta e si faza... ma duc sa ma odihnesc..... discoteci, pisde si alcool se gasesc si pe aici prin zona
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE Din ce am prins o discutie, se pare ca gefere e a lu piron pitrea. Lumea chiar se plangea ca au consemn pe sestache sa lase marfarele gefere cu prioritate, cand regulamentul e clar ca treburile de calatori au prioritate. Asa ca asta cu privatu eficient cam macane. ghefere nu e a lui piron e firma lu' ghirseanu...piron are ceandi ! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
discutiile astea nu isi au rostul , cuvintul de baza la noi in tara se cumeste COMISIOANE , si astea sint foarte grase
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca tot s-a dus si topicu' asta... sa ma bag si io in seamna. Am in plan o excursie la munte, 4-5 nopti. Ideea e ca as vrea sa vin fara masina, cu trenu, doar eu si consoarta. Merita efortul? (ma refer... sa vin fara masina). Ma gandeam sa ma cazez undeva in Brasov... sa vizitez tot ce se poate prin BV si daca o fi, sa inchiriez o zi o masina sa ma duc si prin Poiana sau sunt Maxi - Taxi Brasov - Poiana Brasov? Ce parere aveti? Sau daca stiti alte locatii bune pe la munte, dar la care se ajunge relativ usor.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In primul rand ia-ti masina.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ok. Am inteles mesaju. Deci nu.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te va impiedica sa mergi pe jos. Dar, daca te ia durerea de picioare, ai cu ce sa mergi pe sus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ideea e ca nu prea am cum sa iau masina.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 9 Aug 2011, 22:30) Am in plan o excursie la munte, 4-5 nopti. Ideea e ca as vrea sa vin fara masina, cu trenu, doar eu si consoarta. Merita efortul? (ma refer... sa vin fara masina). Ma gandeam sa ma cazez undeva in Brasov... sa vizitez tot ce se poate prin BV si daca o fi, sa inchiriez o zi o masina sa ma duc si prin Poiana sau sunt Maxi - Taxi Brasov - Poiana Brasov? Ce parere aveti? Nu ai ce sa faci in Brasov atatea zile. De fapt nu prea ai ce sa faci in Brasov (sa vezi ce-o sa ma injure iar de mama suma respectelor ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai Cluju'!
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 18:20 |