Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pana mea... o sa vad daca pot convinge "conducerea" sa imi dea masina...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Esti baiat mare, te descurci tu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tineretea asta...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Catre poiana ai batranu 20, intre sinaia si busteni ai gramada de microbuze, mai putine dar sunt intre Sinaia si Brasov si Predeal, insa numai pana pe la 6 seara, din amintiri de anu trecut pe vremea asta. Eu zic ca se poate si fara masina. Desi, as merge cu masina daca as avea posibilitatea.
*batran e doar numarul 20, ca autobuzele aratau chiar calumea. This post has been edited by neumann: 10 Aug 2011, 14:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmmm mersi mult
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de vinerea trecuta is pa litoral cu ceva trebi. litoralu' romanesc e minunat, da' de buna voie io nu mai calc p-aici. pe scurt:
vineri dimineata, ora 7 plecare spre constanta. totu' cat de cat ok pana la gheretele unde se plateste taxa. coada era de fro 500 m. a durat cam 15 min pana am platit. am dat talpa si hop am ajuns rapid la podu anghel saligny, unde era o mare coada de masini. ptr cine nu stie, p-acolo se termina autostrada, e un giratoriu si se intra pe drum normal. a durat cam 40 minute sa fac 2 km. apoi inca 2 ore sa ajung in constanta.per total cam 5 ore pe 300 km. repet, am plecat la 7 dimineata vinerea. ma gandeasc cum o fi fost drumu mai pe dupa masa. aci pa litoral, mai precis in mamaia e mijto. cocalareala maxima. aceiasi tigani care urla pa plaja : pooooorumb fert, naaaaamol, gooooogosi...plm. satu de vacanta arata ca un balci din anii 90. 2-3 tiribombe luate la sh, pacanele, o roata mare care te invarte de 2 ori ptr 8 lei, nijte karturi obosite, aparate de dat cu pumnu' si multe saormerii. si peste tot acelasi personal sictirit. terasele si hotelurile au acelasi aer comunist. in schimb au rasarit o groaza de blocuri pe malul lacului si spre navodari. io n-am mai calcat p-aici de ani buni asa ca am fost uimit de cat au construit astia. e drept ca multe din ele is inca neterminate. in uichend e mijto ca vin jmecheri cu masini bengoase, iar distractia lor e sa se plimbe cu bolizii intre mamaia sat si constanta, cu viteza, cu muzica data la maxim si musai cu 2-3 curve in masina. si se invart asa toata noaptea. se duc p-un sens si se-ntorc pe alalalt. plaja e murdarica (aici contribuie la greu si rumanu care e tartan din fire), apa are olecuta de alge prin ea, plus nijte kkturi mici si albe care ciupesc. preturi la haleala ok, la cazare ok (la gazda ma refer) ptr ca la hotel nu gasesti ceva decent sub 2 mil. io de ex stau la marginea constantei (spre mamaia) la un hotel destul de mijtocut ca aspect si destul de piperat (250 camera single). cu toate astea, in camera e un tv antic la care se vede execrabil, baia desi e foarte mijto, cand faci dus...pwla presiune la apa. zici ca se pisa unu cu prostata defecta din capu' dusului, asa flescait e jetu'. pa litoral seara dupa 11 e pustiu, se cam inchide totu, in afara de cateva cluburi unde se mai zbat cativa capiati. si-n weekendu asta tot a fost bine ca fu' nuj ce rahat cu moda..."fashion week sau ceva de genu". in rest, traiasca bulgarii. cine are 50 da lei in plus sa puna benzina pan' la nisipurile de aur, sa nu ezite. si care vrea ceva mai jto sa bage un sunny beach. tot la bulgari. p.s aseara era inorat si marea destul de agitata asa c-am iesit oleaca p-o faleza sa admir privelistea. si cum stateam io cocotat p-un stabilopod vazui ceva cu coada ochiului. erau sobolani, care faceau naveta intre bolovani si stabilopozi. am numarat fro 4-5 bucati, grase si sanatoase. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
satu de vacanta acuma e plin de tigani,manelele urle si bmw se plimba.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(CGB @ 11 Aug 2011, 16:42) vineri dimineata, ora 7 plecare spre constanta. totu' cat de cat ok pana la gheretele unde se plateste taxa. coada era de fro 500 m. a durat cam 15 min pana am platit. am dat talpa si hop am ajuns rapid la podu anghel saligny, unde era o mare coada de masini. ptr cine nu stie, p-acolo se termina autostrada, e un giratoriu si se intra pe drum normal. a durat cam 40 minute sa fac 2 km. apoi inca 2 ore sa ajung in constanta.per total cam 5 ore pe 300 km. repet, am plecat la 7 dimineata vinerea. ma gandeasc cum o fi fost drumu mai pe dupa masa. Iti zic io: NU ERA NICI DRACU'!!!! Am plecat din Gara de Nord cu rapidu' de 17:05. In portiunile in care trenul mergea paralel cu autostrada, cred c-am numarat maxim 10 masini pe sensul spre Cta pina la Fetesti. La Fetesti coada mica, prin Cernavoda nu era nici dracu'. Am observat asta pentru ca-n tot acest rastimp ma toca gagica la cap ca "uite, n-ai vrut sa mergem cu masina cai aglomeratie si nu e nici dracu' pe sosea. VEZI???" si nu se lasa pina nu-i raspundeam. Cumnata-mea a plecat cu un microbuz pe la 5-6 dimineata si a patit ce-ai patit si tu.QUOTE aceiasi tigani care urla pa plaja : naaaaamol Te rog frumos, nu strica farmecul si pitorescul situatiei. Aia striga "NOMOOOOOOOOOOOOOOL".P.S.: Cam ce trebi ai matale pe litoral de ai atita timp sa stai pe plaja si observi atit de bine detaliile? Politie sau jandarmi? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai se poate dom'plutonier Corbu sa nutz cunosti colegii?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cineva care a apucat armata se acomodeaza repede cu regimul militaresc femenil
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Aug 2011, 21:51) [...] Poiana e degeaba, daca insisti aproape ca ajungi pe jos. Sinaia intr-adevar merita, ai unde sa pierzi o zi, dar e cam departe fara masina. Pe jos sa mergi tu ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai n-avem. Se face curind benzina 6 lei si ne vor ajunge soselele astea, asa cum sint.
This post has been edited by corbex: 12 Aug 2011, 05:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Corbex, cine are nevoie de mașină merge cu ea indiferent de prețul benzinei.
Mașina este în continuare rentabilă. De ex. diseară plec pe litoral. Trenul m-ar costa 80ron*5=400 de lei. Benzina 100% nu mă costă atât. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cosmine, pentru calatorii in maxim doi, merita sa iei trenul, altfel nu renteaza financiar.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Chiar și așa Marty, trenul te costă 160 de lei + taxi de la gară (dacă ai ceva mai multe bagaje).
Dacă mergi cu maxim 100 km/h, consumi benzină de maxim 250 de lei (la 600 km, înseamnă o medie de 7%). Părerea mea e că încă nu merită trenul. Să nu mai zic dacă vrei să mergi la clasa 1 ... This post has been edited by cosmin_2300: 12 Aug 2011, 08:39 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
Care inca? Mai degraba vrei sa zici nu mai merita trenul. Ca au fost vremuri in care merita, da' dupa '89 s-a dus rentabilitatea lui pentru oameni. In tarile civilizate sa mergi cu trenul e mai ieftin decat sa iei autocar/microbuz, numai la noi e invers...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Pentru mine, un drum dus intors de Constanta inseamna o cheltuiala de cel putin 250 de lei. Cu trenu' ma costa sub 170 de lei. Am parcat masina linga gara, asa ca si la dus si la intors n-am avut nevoie de taxi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și în gara din CT. ai parcată o bicicletă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
alta masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu bre, din gara Constanta il asteapta un coleg de forum caruia ii plateste 100 de lei, pentru dus / intors pe traseul gara - statiune.
Dar, 170 + 100 < 250 ... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Aug 2011, 21:17) P.S.: Cam ce trebi ai matale pe litoral de ai atita timp sa stai pe plaja si observi atit de bine detaliile? Politie sau jandarmi? ![]() politaii e prosti ![]() cu trenu' e marfa. au reparat astia calea ferata si merge brici. m-o vizitat muierea cat o frec p-aici si-o venit cu trenu (rapidu'). din bucale pana-n constanta a facut fix 2 ore si 20 minute. ba chiar cica a ajuns mai devreme cu 10 minute decat trebuia. 26 lei beletu (la reducere). pret intreg 50 lei. da' merita, decat sa-ti faci nervi cu masina. si trenu' cica belea. cu aer conditionat, curat, scaune confortabile. taxiu p-aici e 1,8 lei km. plus ca au si astia autobuze (1,7 lei calatoria). si mai au si bus d-ala cu etaj. 4 lei turu'. si de 4 lei te invarte prin constanta si mamaia de te plictisesti. cu masina e nasolut ca-i belea cu parcatu'. e plin de masini cu rotile blocate prin mamaia. This post has been edited by CGB: 12 Aug 2011, 13:52 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In 2 e ok cu trenul, in 2 si 1/2 lucrurile se schimba radical.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
1/2 fiind un borac urlator? Atunci da, e o problema, de cand Marty merge cu trenul...
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 12 Aug 2011, 10:12) Nu, da' la iesirea din gara e parcate multe microbuze. 10 lei pina in Mangalia.QUOTE(radian @ 12 Aug 2011, 10:44) Nu bre, din gara Constanta il asteapta un coleg de forum caruia ii plateste 100 de lei, pentru dus / intors pe traseul gara - statiune. Unu' dintre colegi a fost atit de amabil incit sa-mi ceara fix banii de benzina, 30 de lei. Da' am luat microbuzu', n-am vrut sa deranjez omu'. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io va scriu dintr-o camera de hotel nesimtit de mare, de ma pierd prin ea. Cu vedere la mare, între balcon si valuri sunt doar 30 de metri de plaja. Evident, exista si uairlez si spirtoase straineze incluse în pachet. Lipsesc doar algele, astia nu cred ca importa, n-au bani. Litoralul romanesc sax.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Grecule, un' ej ma, in ce statiune? Ca ma contactara oltenii sa-mi zica ca-i marea Naspa la Albena si Nisipuri, mai jegoasa decit la noi, si ca abia la Nessebar e pixda. E adevarat sau nu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asa o fi. Io-s aici: www.miramar.bg
This post has been edited by Markos: 13 Aug 2011, 00:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:54 |