DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii

Lostboy
post 8 Aug 2011, 09:36
Post #331

Finding my way!

Group: Members

Old school. radmasa.gif

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 8 Aug 2011, 10:08
Post #332

-

From: Romania

QUOTE(Marty @ 7 Aug 2011, 21:51)
2. Curpapir din rezervele strategice, fabricat exclusiv din ziare tocate.

[attachmentid=1627741760]
*
Geamul ala a fost taiat cu unghiera de arata in halul ala? radmasa.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
radian
post 8 Aug 2011, 10:35
Post #333

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Marty tu esti asa mai explorator de felul tau, sau doar masochist?

Cand alegi un hotel mai arunca si tu o privire pe hoinari.ro sau alte siteuri de genul asta unde gasesti comentarii care te pot ajuta sa eviti astfel de experiente traumatizante...

Si, mai exista o vorba: Ce-i scump nu-i sigur ca-i bun, ce-i ieftin sigur e prost...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
corbex
post 8 Aug 2011, 11:13
Post #334

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Aiurea! Mi-am luat nevasta gratis si m-a tinut 20 de ani.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
tatabobu
post 8 Aug 2011, 11:23
Post #335

membru

From: Bucuresti

Gratis, sau cu avans 0? naughty1.gif

This post has been edited by tatabobu: 8 Aug 2011, 11:23

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Filip
post 8 Aug 2011, 11:23
Post #336

Forumist

Inca mai am suport de etajera la chiuveta cum are Marty la hotel. blush.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
corbex
post 8 Aug 2011, 11:25
Post #337

Nu-i asa ca de acolo ai luat-o? blink.gif

--------------------
+
quick
post 8 Aug 2011, 11:42
Post #338

Membru autentic

From: bistrita

QUOTE(corbex @ 8 Aug 2011, 11:13)
Aiurea! Mi-am luat nevasta gratis si m-a tinut 20 de ani.
*

da, da ai platit in rate radmasa.gif

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
andreiutzu
post 8 Aug 2011, 11:55
Post #339

Membru autentic

QUOTE(bygy007 @ 7 Aug 2011, 23:02)
da poate ai si tu dreptate , sint citeva care ating 200 km /h (2) si mai multe cu 160 dar dar cred ca nu se circula cu mai mult de 120 (ma refer la viteza maxima , nu la viteza maxima constructiva)
*

din cate stiu eu toata smecheria tine de boghiurile care echipeaza locomotivele...iar in momentul de fata acele boghiuri stau prin depoul Bucuresti Calatori!

--------------------
Dacia Logan Laureate 2009 - DJ-04-ANN
+
Filip
post 8 Aug 2011, 11:55
Post #340

Forumist

QUOTE(corbex @ 8 Aug 2011, 11:25)
Nu-i asa ca de acolo ai luat-o? blink.gif
*

Nu, era dotare standard in 1965 cand s-a construit blocul. radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
Marty
post 8 Aug 2011, 12:25
Post #341

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Lostboy @ 8 Aug 2011, 10:36)
Old school.  radmasa.gif
*

Ancient school!

QUOTE(radian @ 8 Aug 2011, 11:35)
Marty tu esti asa mai explorator de felul tau, sau doar masochist?
*

Ma, io sunt de principiu ca oricum nu stau prea mult in camera, deci daca are un pat in care sa pot pune linistit cornu'n perna, n-are umblatori, igrasie si nu pute, e bine asa. Da' aici a fost mult prea exagerat totul!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
cdadan
post 8 Aug 2011, 13:05
Post #342

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(radian @ 8 Aug 2011, 11:35)
Cand alegi un hotel mai arunca si tu o privire pe hoinari.ro sau alte siteuri de genul asta
*

Mdea, booking, tripadvisor ...

--------------------
pegas de dame 1986
+
daniM
post 8 Aug 2011, 13:19
Post #343

Membru autentic

From: Gugulania

Dintotdeauna am cautat pe net comentarii,pareri,opinii in legatura cu locul de cazare;n-am intrat niciodata pe site-urile lor.Am observat ca prima teapa e haleala:ori e prea putina ,ori prea scumpa,ori sunt laturi(asta in cazul hotelurilor).La pensiuni sau vile,patronii sunt capul rautatilor;comportament penibil fata de clienti,investitii slabe,de prost gust,nu tin cont de rezervari,chiar acum citeam pe roturism despre vila Maryland,o locatie perfecta,dar cu niste patroni infecti;ce cretini!ce dracu de rasa sunt astia?poi oamenii aia sunt ca niste oaspeti in casa ta,si mai si platesc;parca le-ai face o favoare ca stai la ei
O singura teapa am luat si,acum 5 ani ,in Costinesti,cand am stat la gazda trimis fiind de niste neamuri de-ale nevesti-mii(lua-le-as fata-n...)-du-te zice,ca are vie,racoare ,liniste,ca dracu,ca lacu.M-au prevenit ca e machitor de spaima ,asa ca m-am dus pregatit cu 2 litri de rachie de pruna ca ceara,ca na...sa avem conditii.
Am ajuns la oaie,i-am dat rachia si toti banii inainte,in momentul in care banii au trecut din mana mea in a lui,grimasa ce-i tinea loc de zambet a disparut.Ne-a dus in spatele casei la trei camarute de 2/2,in soare(eu stiam de la pu/ele alea ca ne da camera in casa,ca avea 3) ,fara acoperis,construite in graba,cu un pat penal si un scaun, atat.
-Nu-mi place,zic,da-mi lozul inapoi!
-sefu,ai platit,gata,sanatate si distractie
Am inghitit in sec,lasa ,asta e,si asa doar dormim aici.
Ce sa dormi,ca in casa erau cazati niste betivani mai mari ca el care se chefuiau pana la 5 dimineata,dupa care dormeau toata ziua.Ce pu/la mea faceau aia la mare?Plus ca muia avea obiceiul ca dupa ce veneam de la plaja se dea la o parte perdeaua si sa bage nasul in camera,pana ce m-a prins tropa seara si m-am luat de el-Ce tot bagi ratul pe aici?Ce vrei?
- Pai sa vad sa nu dispara ceva
-Ce pastele matii ca e un pat si un scaun;data viitoare chem politia ph34r.gif
nu i-am mai vazut trombonul pana la plecare,si atunci i-am aruncat cheia pe geam...

This post has been edited by daniM: 8 Aug 2011, 13:22

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
cdadan
post 8 Aug 2011, 13:27
Post #344

Haaa ... ce faina teapa. icon_mrgreen.gif Nici la curve sa nu mai dai banii, inainte sa pui mana.

--------------------
pegas de dame 1986
+
daniM
post 8 Aug 2011, 13:30
Post #345

Membru autentic

From: Gugulania

Aia e,ca am mers pe incredere,acum suflu si in iaurt

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
Lostboy
post 8 Aug 2011, 13:31
Post #346

Finding my way!

Žaepa ca žeapa, dar le-ai umplut frigideru' de carne. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 8 Aug 2011, 14:54
Post #347

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 8 Aug 2011, 11:08)
Geamul ala a fost taiat cu unghiera de arata in halul ala?  radmasa.gif
*

radmasa.gif
Mi-ai luat vorba din gura. Voiam sa spun ca-i taiat cu patentul.

Ma nene, pana la urma ce vreti? Platesc 10% din cazare, masa e moca si mai vreti si lux?

Apropo de tepe la mare.
Ma duc cu un prieten si doua maimute in Vama. Hai la gazda, zice ala, ca stiu io una treaba. Nu decem, intram in curte, ok. Ca la gazdele din Vama. Cu dus in curte, tralala. Nu era rau. Camera noua, mobilata simplu dar modern si curat, iara bine. Curte, umbra, dragutel. Io, comod nevoie mare, zic gata, o luam. Ii dau aluia banii sa plateasca gazda, plateste, il astept, isi baga bagajele-n camera, toate bune si frumoase. Da camera mea care e, intreb? Aaaaaa, a dvs e aici, veniti cu mine. O iau dupa ea, fratioare, in spatele casei noi, casa veche. Zice femeia, din pacate aia era singura libera in casa noua, mai am doar in asta veche. Bun, asta e. Si-asa cat stai in camera? Mi-a aratat usa, mi-a dat cheia si s-a tirat. Bai nene, cand am intrat acolo era sa mor. Peretii erau varuiti (cu var) in verde inchis, dusumeaua vopsita in negru, divan, sifonier, masa, scaune exact ca la bunica, acum 50 de ani. De pe perete se uiatu la mine un colonel si-o madama bine retusati cu tus. A, geamul dadea in curtea interioara, fix in cotetul gainilor.
De gura alora si din comoditate, n-am mai plecat sa caut altceva. Da cand intram in camera aia ma apuca depresia.
Singura chestie care a mai destins nitel atmosfera apasatoare a fost momentul in care m-am dat brusc jos din pat si-am intors cu fata la perete tabloul cu stramosii gazdei. A murit de ras maimuta. Da ce sa fac daca ma inhiba?

This post has been edited by Victoras2001: 8 Aug 2011, 14:56

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
bolidu
post 8 Aug 2011, 16:09
Post #348

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Legat de trenuri si locomotive... locomotivele reconditionate si modernizate de softronic prin lejer 160km/h. Mai presus de atat pe tronsonul Fetesti-Constata chiar se circula cu aceasta viteza, linia fiind complet reabilitata. Un tren rapid face de la Cta la Buc cam 2 h jumatate iar confortul este net superior oricarui maxi-taxi, autocar etc ai si priza de 220v sa ii bagi laptopu si ce mai e nevoie si la vagoanele de a 1 a exprres ai si frigider, wireless, microunde, LCD-uri etc. Iti mai iei si 2-3 beroase cu tine si nici nu sti cand ai ajuns. Cand va fi gata tot tronsonul Buc-Cta sigur rapidele or sa faca mai putin de 2h.

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
kato
post 8 Aug 2011, 16:12
Post #349

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(bolidu @ 8 Aug 2011, 17:09)
Legat de trenuri si locomotive... locomotivele reconditionate si modernizate de softronic prin lejer 160km/h. Mai presus de atat pe tronsonul Fetesti-Constata chiar se circula cu aceasta viteza, linia fiind complet reabilitata. Un tren rapid face de la Cta la Buc cam 2 h jumatate iar confortul este net superior oricarui maxi-taxi, autocar etc ai si priza de 220v sa ii bagi laptopu si ce mai e nevoie si la vagoanele de a 1 a exprres ai si frigider, wireless, microunde, LCD-uri etc. Iti mai iei si 2-3 beroase cu tine si nici nu sti cand ai ajuns. Cand va fi gata tot tronsonul Buc-Cta sigur rapidele or sa faca mai putin de 2h.
*

bre, tu vorbesti pe bune????

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Marty
post 8 Aug 2011, 16:19
Post #350

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

bolidule, de acord cu tine in majoritatea privintelor! Confortul este comparabil trenurilor din Belgia si Elvetia, chiar in Belgia am mers c-un tren vai de mama lui. Durata in timp este de cca. 2h 40min. Chiar si cu linia refacuta, nu cred ca vor ajunge sa mearga sub 2 ore decit daca nu vor mai opri in toate garile: Ciulnita, Medgidia, Fetesti, Cernavoda. Ideal ar fi sa reabiliteze linia pina la Mangalia, da' nu cred ca vom vedea asta prea curind.
Cu ce nu sunt de acord cu tine, cu faptul ca ai priza in tren. Ei bine, desi am mers in conditii foarte bune, in vagon curat si toate cele, la dus am avut un vagon diferit de cel de la intors (Care intr-adevar avea prize si masuta intre scaunele opuse), fara masuta, fara prize.
Din punctul meu de vedere, un mare plus in cazul SNCFR ar fi sa nu mai vinda bilete fara loc. N-ai loc de ei sa te duci la buda.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
corbex
post 8 Aug 2011, 18:14
Post #351

Trenurile mergeau cu 120 la ora de pe vremea lui Ceasca. Dupa atitia ani si atitia bani ar trebui sa poata circula si mai repede. In situatia asta nu stiu cum va reactiona Mazare, care are cota parte din cifra de afaceri a oricarei firme de transport persoane si, in general, din activitatea oricarei firme.

This post has been edited by corbex: 8 Aug 2011, 18:14

--------------------
+
bolidu
post 8 Aug 2011, 19:08
Post #352

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Da, kato vorbesc foarte pe bune. Lucrez in domeniu si fac naveta aproape zilnic cu astfel de trenuri. Mai sunt unele vagoane care au scaune electrice, pe bune, au pe manerul ala un buton care lasa spatarul pe spate si sezutul se duce putin catre in fata si sunt suuper confortabile, cateodata mai baga si muzica ambientala in boxele din vagon:D.

Marty ai dreptate poate am exagerat putin cu mai putin de 2 h dar sigur se va vedea o inbunatatire. Trenurile care nu opresc in nici o statie sunt InterCity dar te rupe de musetel la bilet. La faza cu priza chiar sunt uimit ca stiu ca si la personalele alea cu etaj au prize. App la astea cu etaj la buda are si apa calda si feon dala care te usuca pe maini.

Faza cu realibilatea sunt bani primiti de la Europa si de la nush ce banca japoneza (in jur de 3,8 miliarde euro) si sa inbunatatit muult si confortul calatoriei, siguranta si eficienta dar ca orice companie romaneasca este mulsa de jmekeri si tot in pierdere iese... Linia de la Cta pana la Mangalia nu este cuprinsa in aceasta lucrare sa nu mai zicem ca nici macar nu este electrificata pe acolo... nici gara din Cta nu mai au bani sa o termine...

Numai bine all !

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
Iulikk
post 8 Aug 2011, 19:18
Post #353

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Pai plm... Constanta Mangalia se face cu un tren personal care opreste in toate haltele situate in mijlocu' campului... Pai p|_|lea coboara in mijlocul campului... doar pierde timpu pe acolo...

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
cdadan
post 8 Aug 2011, 19:21
Post #354

QUOTE(corbex @ 8 Aug 2011, 19:14)
Trenurile mergeau cu 120 la ora de pe vremea lui Ceasca. Dupa atitia ani si atitia bani ar trebui sa poata circula si mai repede.
*

Pai asa ma gandeam si eu. Pe vremea lu' ceasca masinile circulau cu 60 si 90. Acum ... nu mai zic nimic ca iar ma enervez.
gun3.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
ady77
post 8 Aug 2011, 20:17
Post #355

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(cdadan @ 8 Aug 2011, 20:21)
Pe vremea lu' ceasca masinile circulau cu 60 si 90.
*

Pai si acum cu cat se circula? Ca mie au vrut sa imi ia permisul pe langa Caracal ca aveam 130 km/h in afara localitatii, cica era limitare la 60, eu nu am vazut-o rolleyes.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 8 Aug 2011, 20:35
Post #356

Membru autentic

Pe vremea lu' Ceasca faceam Buc-Bz in 1.40h. Acum se face in 1.50h cel putin.
Cat am stat fara masina m-am tot fatait cu trenul. Ce-i drept e drept. Nici nu stiam cum se deschide usa. Am ramas mut de diferenta enorma dintre ce stiam eu si ce e acum.
Sunt foarte confortabile, n-am ce zice. Si-mi mai place ca fiecare se duce unde gaseste mai liber. Sunt putini care-si respecta locul si n-au spatiu sa-si miste picioarele din cauza vecinului. Dar din 18-20 de calatorii, doare de doua ori am plecat la cat trebuia si-am ajuns la cat trebuia. In rest, ba s-a rupt pantografu' si-am stat o ora-n Gara de Nord ca era drizina nu stiu unde, ba ne-a tinut in camp sa ne depaseasca IC-ul, ba a stat o ora in Pl, ba venea mai devreme-n Bz si statea pana se facea ora de plecare, ba, ba, ba...
Am calatorit odata cu un mecanic de locomotiva. L-am intrebat ce inseamna GFR, ca era plin pe linii de GFR si alte denumiri scrise pe locomotive. Erau firme private la care se angajase si el. Cica se respecta programul la secunda, si alea-s marfare. Zicea ca e super rentabil transportul feroviar, avea ditamai salariul, era multumit tare.
E, se pare ca nu linia e principalul vinovat. La privat merge treaba brici, e rentabila la greu, la stat se merge-n pierdere.
Sa va intreb de ce casele facute de Becali erau mai ieftine decat alea facute de stat?

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
kato
post 8 Aug 2011, 20:36
Post #357

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(bolidu @ 8 Aug 2011, 20:08)
Da, kato vorbesc foarte pe bune. Lucrez in domeniu si fac naveta aproape zilnic cu astfel de trenuri. Mai sunt unele vagoane care au scaune electrice, pe bune, au pe manerul ala un buton care lasa spatarul pe spate si sezutul se duce putin catre in fata si sunt suuper confortabile, cateodata mai baga si muzica ambientala in boxele din vagon:D.

Marty ai dreptate poate am exagerat putin cu mai putin de 2 h dar sigur se va vedea o inbunatatire. Trenurile care nu opresc in nici o statie sunt InterCity dar te rupe de musetel la bilet. La faza cu priza chiar sunt uimit ca stiu ca si la personalele alea cu etaj au prize. App la astea cu etaj la buda are si apa calda si feon dala care te usuca pe maini.

Faza cu realibilatea sunt bani primiti de la Europa si de la nush ce banca japoneza (in jur de 3,8 miliarde euro) si sa inbunatatit muult si confortul calatoriei, siguranta si eficienta dar ca orice companie romaneasca este mulsa de jmekeri si tot in pierdere iese... Linia de la Cta pana la Mangalia nu este cuprinsa in aceasta lucrare sa nu mai zicem ca nici macar nu este electrificata pe acolo... nici gara din Cta nu mai au bani sa o termine...

Numai bine all !
*

bai sincer is uimit! sa auzi de servicii de calitate de la cfr in urma cu 10 15 ani era o utopie..........

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
AR-18-MOS
post 8 Aug 2011, 20:43
Post #358

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(Victoras2001 @ 8 Aug 2011, 21:35)
L-am intrebat ce inseamna GFR
*

Grup Feroviar Romān.
Si mai sunt si alte firme private care lucreaza pe infrastructura CFR-ului.
Regio Trans
Servtrans
Unifertrans
Transferoviar Grup
CFR Infrastructura
Rompetrol
Cargo Trans Vagon
Logistic Services Danubius
SAAF
CTF
Constantin Grup
Via Terra
Softrans
Rolling Stock
Trans Expedition Feroviar
Transcombi
Rail Force
Sudarec
Classfer
Trans Blue
SFT CFR
04.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
Victoras2001
post 8 Aug 2011, 20:46
Post #359

Membru autentic

Da, stiam de Grup. Ideea era ca ala era absolut incantat de cat de bine-i mergea la privat si de cat de bine ii mergea privatului. Pai daca i-ar merge si statului la fel de bine, cine si-ar mai face vile de neam prost la munte si la mare?

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
Steel Tormentor
post 8 Aug 2011, 20:57
Post #360

Membru autentic

From: Constanta

Marty, cum te-ai descurcat cu drumul pana in statiuni?

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
19 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 09:35
Forum Renault