Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca si cu parca se plimbau cu-o barca ...
Nici aia de la automarket nu au distins cum trebuie si uite ce a iesit. Doua poze cu ceva care nu are legatura cu realitatea. This post has been edited by IRONICK: 7 Jul 2009, 10:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Din pacate.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Jul 2009, 10:12) Nu este de la stergatoare si nici de la iluzie optica. Pentru ca aripile trebuie sa fie mai evazate si "botul" masinii mai inalt, a fost necesara repozitionarea capotei. Acum capota este mai ridicata ca la un logan normal si din cauza asta sunt stergatoarele ascunse ... Chiar si asa, daca stergatoarele sunt ascunse doar din acest motiv (rezultat al designului, si nu o solutie "premeditata"), eu ma declar "bucuros"... ![]() Si daca e asa, asta ma duce cu gandul la urmatorul aspect: oare utilizeaza Dacia pe viitorul model acelasi cadru parbriz (stalpii A) ca la Logan/Sandero??? |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
a.jpg ( Size: 650.33k )
Number of downloads: 2158
Eu zic ca da. Modificat cred ca este doar tablierul in partea de sus. Desi la grosimea copotei in zona respectiva, nu cred ca este necesar. This post has been edited by IRONICK: 7 Jul 2009, 11:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Stergatoarele nu vor fi ascunse, se vor vedea la fel ca la Logan. Sincer eu nu vad nici o problema din asta, pt ca pe mine la Logan nu ma deranjeaza deloc.
P.S.: Singura alegere nefericita in design-ul masinii mi se par stopurile care nu se continua pe hayon si din motive de economie probabil au preferat sa embosseze tabla. P.S.: Renderul cu posterior, facut de avarvarei, este realizat execrabil asa ca nu are rost sa va luati de pe el. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
IRONICK |
![]()
|
Noi vb. de faptul ca nu mai sunt in calea aerului ca fel ca la versiunile normale. Nu ca se ascund sub capota.
PS. Nu trebuia sa schimbi jantele, sunt din categoria hidoase. This post has been edited by IRONICK: 7 Jul 2009, 13:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
o sa aiba prinderea rotilor in 5 prezoane?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Nu trebuie de 17- sunt prea mari.
DE 16 sunt de ajuns- impreuna cu anvelope cu banda de rulare lata sunt foarte bune. This post has been edited by R19/16v: 7 Jul 2009, 14:27 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...215 sau 225 numai ca au preturile
![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 7 Jul 2009, 14:28 |
--------------------
...
...
...
|
|
fansuv |
![]()
|
Cred ca ar trebui si o utilitara mai mare inalta ca MCV.
|
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca sunt 205/65 R15 ce au?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
fansuv |
![]()
|
Nu au nimic. Aro era si pe 15 parca. Cu niste anvelope mamut.
|
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...din cite stiu eu off-road nu prea au de 15...de la 16 in sus...
|
--------------------
...
...
...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o sa aiba jenti ca si kangoo 4x4 mai mult ca sigur la dimensiuni ma refer
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
seamana da nu rasare cu kangoo ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Astea au o gaurica in plus
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma uit la pozele astea si la xtrail clasic ...si vad ca seamana din ce in ce mai mult....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
din "surse' cum se tot spune prin ziare pot sda afirm ca masinuta e facuta "pe genunchi", deci nu exista matrite pentru componenetele ce le-am vazut, si ca aceasta masina nu este decat un prototip - probabil ca s-au dorit publicate aceste poze pentru a observa reactia posibilor cumparatori, o miscare inteligfenta zic eu - exista posibilitatea ca tot ce am comentat pe aici sa cizeleze suv-ul putin
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aleksanders... daca ar fi asa... de ce era nevoie de 2 "prototipuri" ? mai ales fara matrita sa fie atat de apropiate. De acord ca o masca nu e greu de refacut si nici nu costa mult, dar o masina intreaga? no way ... cel mult niste stopuri modificate si masca fata.. la mai mult nu ma astept.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
masinile sunt in teste - si sunt testate simultan de mai multi furnizori - linia in mare o sa se pastreze - dar la partea de ornamente si unele embosari ale tablei se va mai lucra - lucrul asta il stiu sigur
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cam multe masini "facute pe genunchi". Si la tehnocenter, si la dacia...
Daca mai fac multe prototipuri ar putea sa le puna in vanzare ca masina de serie. Asa ca n-ar fi rau sa fim seriosi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aleksanders |
![]()
|
@klaus - poate tu ai surse mai sigure- eu am vorbit cu cineva care are contact cu cei din conducerea dacia si exact asta a fost exprimarea lui "sunt masini facute practic pe genunchi si considerate prototipuri"
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce pârliți ăștia de la Dacia. Au ajuns cică să facă mașini pe genunchi.
![]() Totuși să nu uităm că și Twingo 2 trebuia să aibă un alt design, cel cu care apăruse inițial în teste, dar care a fost schimbat pe urmă. Deci ceva șanse posibil să existe ... This post has been edited by ssilviu: 8 Jul 2009, 10:04 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
da doamne, poate arunca o privire la cgi-urile de pe promotor
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mie nu mi-ar părea rău să ia matrițele de la X-Trail Classic … și fac economie în multe aspecte …
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@nenea de la Dacia care esti cu ochii pe forum: Sa le scoateti "umflaturile" alea de pe hayon ca arata de parca ar fi doua furuncule.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe o bere ca asta este design-ul final?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:49 |