Reconditionare dacia, O dacie la a doua tinerete
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare dacia, O dacie la a doua tinerete
emircea |
![]()
|
||
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|||
D.J. B.K.LY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 29 March 08 ![]() |
Arcurile de pe spate sunt noi...si nu e nici o suparare, pentru ca stiu cum trebuie sa stea un etrier la locul lui. Am vazut si eu destule. Doar ca nu stii tu cum sta la mine, pentru ca daca l-ai vedea probabil mi-ai spune ca sunt incosnstient daca merg cu ea asa. Ca sa lamurim putin aspectul asta...placuta de frana are 2 aripioare in capete, care intra intr-un locas. Jocul fiind atat de mare placuta din exterior iese din acel locas. Cred ca daca nu ar fi noi si ar fi mai tocite...as pierde-o pe drum.
|
--------------------
Dacia 1300
Dacia 1300
1979
- b-58-xxx
|
|
Anubisclan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 April 10 From: Toplita Harghita ![]() |
si......gata cu acest topic....nimic nou la "batranica" foarte frumoasa masinuta...de vreo 3 ore citesc.....sper sa ajung sa imi iau si eu o batranica ca tare mult imi plac :X .....asteptam poze si updateuri.....scz daca am scris gresit...
![]() |
--------------------
dacia
1310 L
1996
- B-59-EAL proprietar de dacie cu aprindere electronica
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(D.J. B.K.LY @ 11 May 2010, 17:37) [...]...placuta de frana are 2 aripioare in capete, care intra intr-un locas. Jocul fiind atat de mare placuta din exterior iese din acel locas. Cred ca daca nu ar fi noi si ar fi mai tocite...as pierde-o pe drum.[...] Nici macar nu-mi pot imagina ce-i acolo, dar e cumplit. Cum au putut ajunge in halul ala etrierii la o folosire normala? Locasul ala are material destul de gros in jurul lui... Sincer, daca etrierii noi ti se par o avere, gasesti second in stare foarte buna si la preturi acceptabile, nu mai sta pe ganduri, schimba-i! |
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
D.J. B.K.LY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 29 March 08 ![]() |
Am avut si etrieri noi si sunt lucrati execrabil. Am descoperit in schimb ca discul de frana are un mare joc fata spate, adica butucul nu e fixat in rulment. S-a dus si asta si am luat toti rulmentii noi...Am ajuns la concluzia ca piesele noi sunt pilaf. Am un prieten care are pe dacia lui 1300 pivotii de pe vremea cand mosul de la care a luat-o era in putere si buduful ala mic de cauciu e intact(doar usor imbatranit). Si la pivotii mei de 1 an burdufurile sunt rupte de tot. Pana la urma ma duc la remat si iau 2 fuzete cu totul care sa fie cat de cat bune.
O sa pun si cateva poze...acum nu vrea sa le ia. This post has been edited by D.J. B.K.LY: 27 Jun 2010, 03:00 |
--------------------
Dacia 1300
Dacia 1300
1979
- b-58-xxx
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
D.J. B.K.LY foarte frumoasa "batranica ta". Sai nu ai parte de accidente sau incidente neplacute si plimbari cat mai lungi si dese ca sa te bucuri de masina.
Este o alta opera de arta pe soselele ROMANIEI ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:59 |