Solenza si drumurile forestiere
![]() ![]() ![]() |
Solenza si drumurile forestiere
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Cum se cpmporta Solenzele voastre pe zapada si ger? ceva probleme?
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
NU.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Pe forestierul care duce de la barajul Vidraru la cabana Cumpana am avut probleme cu garda la sol a Solemzei
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
kvy |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 19 September 08 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Brambus @ 10 Jun 2008, 14:18) 2. A... si ca idee dificultatea traseului a fost dublata de una bucata nevasta crizata aflata pe locul din dreapta. Cateodata nici masina nu mai trage din cauza asta! ![]() ![]() ![]() Belea frate....din putu' gandirii ![]() Parca mi-ai scos vorbele din suflet. Exact asa o bagasem pe maneca la urcarea de la Sugag la Jina acu 2 ani pe acelasi timp, numa ca ploaia s-a oprit. Prin statie un jepan mi-a zis ca-i bun drumu' doar vreo 3 locuri unde se trece greu. ( de fapt am pus pietre ca sa trec ) dar nu m-am lasat influentat de una bucata nevasta. Era pus deja stratul de argila dar daca nu aveam cauciucuri noi cam ramaneam pe acolo deoarece se-nmuiase de la ploaie rau de tot. Anu asta vreau sa bag iar o doza de adrenalina pe traseul Albac-Huedin. Merita din plin caci transalpina s-a cam stricat din salbaticie odata cu asfaltarea... Inca mai sunt zone din tara unde slava Domnului si judetului ca au ramas asa cum le-a lasat Dumnezeu. Desigur traseul vreau sa-l fac cu turismul, nu cu tractor...statia CB si mancare-n portbagaj sa fie. This post has been edited by kvy: 14 Jun 2013, 18:48 |
--------------------
1310
MLS
87
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:28 |