Vreau sa va parasesc!, Imi iau altceva!
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa va parasesc!, Imi iau altceva!
florinutzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Am avut 4 ani Fabia 1, motor 1,2 - 47 KW. Luata de noua.
Consumul in haosul din Buc e f. mare. Ai noroc ca in Piatra nu e disperarea din buc. Cu 1,2 - 47 KW consumul in Buc l-am avut in gen. la 11-12% pe distanta de 14 km dus, 14 km intors (ore de varf, dimineata si seara). Am avut zile cand am avut si 16% (mai mult stateam decat mergeam). Motorasul consuma ok daca nu e aglomerat. Altfel, la relanti si cu pasul melcului turbat te duce in balarii rau. Aceleasi conditii, acelasi buc haotic, acelasi sofer, logan de 1,4 consum 10-11%. Revin la motorul de 1,2 - 47 KW HTP, versiunea veche: daca mergi in 2 persoane, fara blocaje, fara portbagaj incarcat, consumul e ok. Cum apar mici perturbatii de la ideal, apar mari diferente fata de ce scrie in carte. Cu 2 persoane in masina, AC si o geanta in portbagaj mi-a consumat 6,2 % pe Buc-Brasov-Cluj (vit medie cca 62). Cu 4 persoane, AC, portbagaj plin, pe Buc-Ruse-Salonic a consumat 11 (vit medie cca 72). Mai cunosc alte cateva Fabii 1,2- 47 KW, cu aceleasi caracteristici. Din cate am aflat in 4 ani, si Ibiza si Polo cu acelasi motor, au aceeasi situatie. 1,2 merge la turatii ceva mai mari. Trebuie sa te obisnuiesti sa o turezi caci e motor ce trebuie turat (vorbesc de HTP). Cel mai deranjant e ca la 1,2- 47 KW cand dai drumu la AC simti mult mai tare lipsa de putere decat la loganul de 1,4. Sper ca au mai imbunatatit cate ceva la noua versiune de motor. Franele nu mi-au placut pt ca prind cam jos, si iti da senzatia ca nu tin. Dar tin. Am uitat sa zic: am avut in paralel aproape 2 ani logan 1,4 si fabia 1,2 HTP. This post has been edited by danydan: 6 Aug 2008, 10:22 |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(florinutzu @ 5 Aug 2008, 10:38) Foarte bine ai facut, am vazut de aproape un I10 d'aia si aia nu e masina, e un fel de Tico, roti foarte mici, subdimensionate caroseriei, de 12 cred ca avea, si foarte mica, oricum seamana dpmdv cu TATA Nano, aia de 2500 de coco, cea mai ieftina masina..oricum nu mi-a placut deloc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:46 |