Vreau sa va parasesc!, Imi iau altceva!
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa va parasesc!, Imi iau altceva!
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 26 Jun 2008, 21:44) Lasa-l cu Suzuki, ca Suzuki nu face masini don'le ... ![]() E mai bine o Fabie urata, cu dotari minime la 12k, cand un Swift e 12k versiunea full (si cu un motor belea). Un Swift cu dotarile lui Fabia de 12k e sub 10 mii. E mai bine un i10 cat un matiz, decat Splash care arata a masina. E unul la mine la bloc si e mare masina, spatiu interior in prostie. Spatele arata cam dubios, dar in rest e super masinuta. Dar asta e ... This post has been edited by kta: 27 Jun 2008, 09:20 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cine a zis ca Suzuki nu e masina?
Oricum, Splash (mini-MPV) este alta clasa decat i10 (citadina). As da fara discutii cateva sute de euro in plus pentru Splash. Singura problema (cel putin la noi in regiune) e service-ul (n-am prea auzit lucruri bune despre dealerul local). Pe de alta parte, la Bacau se pare ca au un dealer OK. Nu stiu daca la Piatra Neamt exista dealer Suzuki, dar merita incercat. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
1.Asta cu suzuki e dealer sigur de incearca sa imi bage pe gat maisni d ela producatorul asta.
2. Prefer o masina europeana. De fapt ii acord un punct in plus in fata unui concurent din orient.(sunt eu mai nationalist; nationala = UE) 3. Pai si cum sa merg la un dealer din alta localitate al Skoda cand in Piatra au dealer. Ei ar trebui sa stie tot ce misca la nivel national. Cred ca Skoda romania are interes sa vanda masinin nu sa vanda toti dealerii la fel acelasi numar.Daca unu vinde o maisna si unu vinde 100, atunci celui ce vinde 100 de masini ii mai si face o reducere poate sa il stimuleze si sa ii aprecieze munca. Nu cred ca le zice fiecare aveti cate 10 masini dupa care... |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu dealerul mi-a placut. Nu, nu sunt dealer si nici nu incerc sa bag pe gat vreo optiune. Voiam sa spun ca mai sunt si alte masini pe planeta asta (si exemplul cu Suzuki il dau pentru ca o cunosc cel mai bine). Deci sa nu cumva sa te puna cineva sa-ti iei masina japoneza ca e cu un punct mai jos decat cele europene. Ok, atunci ramane asa.
|
--------------------
=================
=================
==================
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Surpriza! Suzuki Swift si Splash sunt facute in Ungaria. Asta e undeva in UE, nu? Si inca ceva... Suzuki Splash = Opel Agila B. Suficient de european?
Sfatul meu ar fi sa testezi fiecare dintre masini inainte de a-i ataca pe cei care-ti dau sfaturi si apoi sa iei o decizie. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Cand banii sunt la banca si trebuie sa te rogi de ei sa tii dea ... parca nu prea poti sa asculti de sfaturi si te limitezi la cat mai mic si cat mai ieftin si cauti totodata sa nu fie si prea fara calitate. Adica sa ajungi la un compromis.
In piatra e acum un targ auto. Merg sa vad ce e si pe acolo. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Multa bafta, si daca-ti cumperi ceva... la multi km fara incidente!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Skoda
1 BRADY TRADE Bucuresti 180 2 AVIA MOTORS Bucuresti 180 3 COMPEXIT TRADING Cluj- Napoca 240 4 AUTO GRUP S.R.L. Constanta 120 5 PORSCHE INTERAUTO ROMANIA S.R.L. Voluntari 6 DELCAR S.R.L. 240 7 S.C. PORSCHE ROMANIA S.R.L. Bucuresti 1.591 Ia uite asa, ca sunt mai multi dealeri in tara, si unii n-au legatura unul cu altul, dar si cei care au legatura, apartin de aceeasi firma mare, pentru fiacare li s-a acordat un anumit numar de masini. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
florinutzu |
![]()
|
Luni cand merg la servici dau telefoane si aflu daca mai au locuri. Acu oricum ei nu sunt in showroom sa ma lamureasca daca au sau nu locuri. Si tre sa mai vad cum fac cu actele ca doar nu o sa merg la cluj sa aiu masina sau bucuresti. Si apoi garantia unde merg sa o fac. Trebuie lamurit daca ma bag. Ideea e de 10 stele tre sa dau de baut!
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
dupa nenea cu suzuki vin eu cu citroen.
ai reducere 2500 de euro la c4 cu 4 usi, 1.6 16v 110 de magari (echiparea SeX). masina vine standard cu chilot automat, 6 zairpraguri, aer neconditionat fraudomat si bizonic, se incuie centralizat cu telecomanda de la distanta, oglinzi dielectrice, etc la 12600 cu tva. daca depaseste bugetul, varianta 1.4 90 de asini o iei la 10300 cu tva, dar trebuie sa tai de pe lista clisma, ardeo cd si sairbagurile laterale-cortina. http://www.ats.ro/model.php/10 importator e ats-ul lui nenea tariceanu, cumperi de la licuricii care trebuie, ai cele mai mici taxe de inmatriculare! zic ei. a, si are nu stiu cite jdemii de stele la impact, deci esti mai protejat decit in durex. eu zic ca ala de 1.6 la 12600 de euro e superoferta, te scremi mai tare la rata dar ai o masina bine peste polo-uri, fabii, i10, matizuri si alte breloace din astea. am eu una cu motor de 1.6 (coupe), 40000km si nu troncane, nu s-a defectat niciodata, minca 10 la suta in timisoara si 6 afara, fuge de zici ca a dat-o careva cu ardei iute pe la esapament, reviziile costa cam 500 de lei si arata si bine. altfel, iti recomand si eu suzuki, sint niste masinute foarte faine, nu stiu cum stau la capitolul piese, retea de service si costuri de intretinere. fiabilitate, nu-mi fac probleme, daca ai grija de ea o s-o poti lasa mostenire copiilor. sau daca nu si nu, iti iei golan, ai portbagaj cavernos cu ecou, piese si maimute tip service pe toate drumurile, forum aici de fata si de banii economisiti umbli si tu 20 de mii de kilometri pe an in loc de zece. pese: astea-s preturi fara rabla la rascumparare. is si ei in schema dar nu la toate modelele. du-te la http://www.ats.ro/promotions.php si vezi acolo toate chilipirurile. This post has been edited by afilon: 27 Jun 2008, 21:17 |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba i s-ar potrivi oferta de la c3, care si ea e destul de buna. Cred ca oferta de la c4 ii depaseste cu mult bugetul. El pleca de la i10 si a ajuns la c4.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Garantia ii data de Skoda, nu de un anumit dealer/concesionar, pentru garantie poti merge la orice service autorizat Skoda (banuiesc ca de oriunde din europa, din romania sigur) deci si la cel din Chetriºica. Vezi ca mai incolo prin vara vizitez Chetriºica, poate dai berea
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(kta @ 27 Jun 2008, 09:17) Lasa-l cu Suzuki, ca Suzuki nu face masini don'le ... ![]() E mai bine o Fabie urata, cu dotari minime la 12k, cand un Swift e 12k versiunea full (si cu un motor belea). Un Swift cu dotarile lui Fabia de 12k e sub 10 mii. E mai bine un i10 cat un matiz, decat Splash care arata a masina. E unul la mine la bloc si e mare masina, spatiu interior in prostie. Spatele arata cam dubios, dar in rest e super masinuta. Dar asta e ... splash nu e masina de clasa mini? adica tot ceva in genul matizului, i10 etc? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Da si nu. Teoretic e tot citadina, practic are dimensiuni comparabile cu clasa mica (vreo 20 cm in plus la lungime) si e inalta (10 cm in plus fata de i10). E ceea ce se numeste mini-MPV. Splash are dimensiuni comparabile cu Modus ori Yaris, de exemplu.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
florinutzu |
![]()
|
Mai, mie imi place mult i10 si e mic si bine facuta ca masina mica, da nu imi iau din acelasi motiv pentru care nu imi voi lua si suzuchi. Vreu o maisna pe care sa o tin 7-8 ani si nu sa stau cu ea in service cate 3-4 saptamani pana vine o bujie din coreea, china, india. La logan stai 3 zile pentru a schimba un spoiler, 1 zi il pregateste si il vopseste si a doua zi il monteaza si a treia zi iei masina . Cred ca la suzuchi si la toate alte maisni facute la capatul pamantului stai pe bara doua saptamani pana vine piesa comandata. Asta zic eu este un mare dezavantaj.
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
kta |
![]()
|
N-are nici o relevanta treaba cu piesele. Ar avea vreo relevanta daca ai cumpara o raritate de masina, vreun Bentley ... La toate marcile e la fel. Crezi ca la VW vine o piesa mai repede pentru ca e mai aproape ? Nu cred.
Si gandeste-te ca poate in functie de optiunea aleasa nici sa nu trebuiasca sa ajungi prin service ![]() Si la faza cu Loganul care sta 3 zile in service permite-mi sa ![]() This post has been edited by kta: 29 Jun 2008, 09:23 |
--------------------
=================
=================
==================
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Repet - Splash se produce in Ungaria. S-ar putea sa ajunga mai repede piesele decat de la Pitesti...
![]() Iar daca vrei s-o tii 7 ani, i10 mi se pare solutia - din cauza garantiei. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Acum depinde si ce acopera garantia aceea timp de 7 ani...ca sa zicem ca asta este solutia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
kta |
![]()
|
Si o ideea ar fi sa iei o masina care nu se strica, nu una care se repara usor (adica vin piesele repede).
|
--------------------
=================
=================
==================
|
|
florinutzu |
![]()
|
Ideea e ca garantia e doar de maxim 3 ani , ce spun ei de 7 sau 12 e altceva e garantie ca nu iti expandeaza vopseaua pe tabla... nu e garantie de-a dreptul.
Referitor la piese, in 7-10 ani se pot intampla multe. De asta faci si casco ca sa nu ai probleme. Faza e ca oricum piesele vin pe asigurare ori pe casco ori pe RCA al celui ce te loveste. Problema nu e pretul ci cat stai pe tusa cu masina pana iti vine o piesa. Si astea daca stai bine sa te gandesti nu mai e ca la dacie cand mai legi cu sarma si merge, cand gasesti pe oriunde piese la magazinul din colt , in bazar, la dezmembrari... Si asa e sa iei maisna care sa nu se strice niciodata...! Asta e visul oricui. De asta e vis. Eu zic ca si noua skoda fabia e ceva si sunt convins de asta si e 7990 euro. Tineti cont ca de la dacie berlina la skoda (cu toate micile neajunsuri) e un pas mare inainte! De la non euro la euro 4... Si tariceanu si mediu sunt bucuriosi nevoie mare. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
kta |
![]()
|
Daca Skoda aia e doar 7990, e foarte ok. Sa aiba AC si 2 airbaguri si e ok.
E evident ca nu conteaza cat costa, ci mai mult in cat timp vine. Dar voiam sa zic ca nu cred ca e vreo diferenta de timp de aducere a unei piese intre diverse marci de masini din diverse colturi ale lumii atata timp cat masina nu e vreo raritate. PS: totusi piesele costa atunci cand se strica ceva din vina ta (de ex la revizie tu platesti totul). |
--------------------
=================
=================
==================
|
|
florinutzu |
![]()
|
Au locuri la suceava si la iasi, deci e OK. Ma bag. Da mai astept in weekend cred ca merg la Suceava ca e mai aprope si e si bazarul acolo si ma mai lipesc de ceva.
Bafta tuturor si mie deasemenea! Catre KTA skoda are aerbaguri pasager si sofer si are si aerbag-uri laterale, abs si aer conditionat, nare casetofon da se poate pune. This post has been edited by florinutzu: 30 Jun 2008, 11:37 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
florinutzu |
![]()
|
Deja am dat dacia la rabla (dacia tatalui meu am inmatriculat-o pe numele meu si apoi am dat-o, o perioada am avunt 2 dacii). Imi iau Skoda. Am depus toate actele si acum astept ca pe 15-20 septembrie sa vina masina. Skoda noua fabia. 8790 euro Skoda fabia plus la care am pus geamuri electrice, inchidere centralizata, bancheta rabatabila din bucati, bandouri laterale de protectie, radio. Per total a ajuns 9500 euro.
Si o sa mai pun in timp cand fac rost de bani, sertar sub scaun. Acum astept masina! Bafta si multe multe evenimente placute si nici unul neplacut! This post has been edited by florinutzu: 4 Aug 2008, 12:44 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Motorul de 1.2 ?
|
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
florinutzu |
![]()
|
Da motor de 1,2 in 3 cilindri.
Am lua-o asa incat o folosesc ca masina de oras si cred ca voi face economii fata de motorul de dacie 1,4 in 4 cilindri. Daca cu dacia mergeam cu consum mediu de 7-7.5litri la % Km, cu skoda cred ca voi scoate un consum de 5 maxim 5.5 litri la % de KM. Anual fac cam 10 mii Km din care undeva pe la 3000 ii fac in afara localitatii. Asa ca aveam mai mare nevoie de o masina cu consum mic in care sa incap eu sotia si copilu si la sfarsit de saptamana cateva sacose de la supermarket si cand merg la gratar la padure si gratarul carbunele si patura. Cred ca am facut cea mai buna alegere per total. Intre Hyundai, Chevrolet si Skoda am luat skoda si mi-am permis si ceva optionale. Bafta si dau de baut cand vine masina! Stati pe aproape! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari, o masinuta buna. Totusi sa nu iei in calcul consum de "5 maxim 5.5 litri la % de KM" avand in vedere ca "Anual fac cam 10 mii Km din care undeva pe la 3000 ii fac in afara localitatii".
Oricum mai economica decat dacia este in mod cert. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
florinutzu |
![]()
|
Multi comenteaza ca ar fi un motor mic...ca nu face fata... da pana cand vor face autostrazi ai nostri guvernanti mai e ca sa ne luam masini cu motoare de 1,9 sau mai sus. E bine pentru ce imi trebuie mie si bineinteles cati bani am avut!
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
tocmai ca motoare de genul is facute mai mult pe autostrazi si isi dau duhul pe autostrazile nefacute ale trubadurului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:20 |