Probleme cu o bujie, numai la un cilindru
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu o bujie, numai la un cilindru
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
djasu, crezi ca doar o segmentare ar trebui la mine?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu siguranta nu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Cand vei desface chiuloasa si capacul de la baia de ulei tragi linie ... si incepi sa aduni verifici daca mai e plana chiuloasa , verifici semeringul din fata cel din spate de la cuplajul ambreajului se strica mai greu. Verifici cuzineti pompa de ulei daca urca pe rampa ulei asta o poti verifica din prima pana a da jos baia de ulei si uleiul .. trebuie sa arunce ulei sus la culbutori cand invartie de elice. Multi nu au ce face si da aiurea bani pe tot motorul sal faca de la 0 . Deci tu ai probleme la segmenti in primul rand tot pe acolo pierzi si compresie , nu stiu cum stai cu garnitura de chiuloasa ar merita schimbata daca tot umbli la chiuloasa. A supapele merita o atentie vezi cum au lucrat daca s-a depus calmina pe supape se spala usor cu benzina sau petrol. Totusi eu zic sa te duci la la service la aia fiindca in cateva ore scapi .. te duci te informezi vorbesti cu un mos care e patron e mai grasut el asa dar e de treaba.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Da, ai dreptate, mi se pare bine cum spui. Garnitura de chiulasa oricum o schimbam; Doamne ce bine era daca aia era singura problema
![]() Cand ma simt pregatit, poate ajung si la ea, acum eu si prietena mea ne-am luat biciclete, prea m-am ramolit cu masina... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:12 |