Aveti caine?
![]() ![]() ![]() |
Aveti caine?
BV99 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am doua . cea din dreapta(eva) e mama celei de a doua(nina) .
eva are aproape 6 ani iar nina aproape 2. Attached thumbnail(s) catele.jpg ( Size: 41.28k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai sa nu o dati iar off topic pe catei calcati de masini ca ultima data n-am mai deschis Forumul vreo saptamina. Eu am doi pisoi (semana cu cei din avatar) si doua catele (surori, salvate de cineva de pe strada si preluate de noi) pe care nu le tinem insa acasa (stau la bloc) dar pe care le vedem zilnic.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu in general sunt iubitor de animale. sunt insa impotriva ideii de a tine animalele in casa si cu atat mai putin daca locuiesti la bloc.
stiu ca pot fi educate sa "mearga" la ladita cu nisip sa nu faca prostii, sa nu strice. dar in mintea mea e setata ideea ca un animal trebuie sa stea afara nu in casa cu stapanii. este motivul pt care in acest moment nu am animale de companie. daca la un moment dat ma voi muta la casa unde sa am curte cu siguranta ca voi avea un ciobanesc german. iar cand am sa ies la pensie (visul meu e sa am o casuta la munte unde sa stau la aer si sa dau mancare la pui) cu siguranta ca imi voi lua un saint-bernard cu butoias de cognac la gat. |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt de parere sa tin animale in casa.. a primit fi-miu o broasca de ziua lui, a doua zi am dus-o la socri..
daca as avea curte, iar nu mi-as lua.. mi se pare aiurea sa ma apuc sa curat rahati de caine, cand io am o lene cand e vorba sa-mi curat mizeria pe care mi-o fac singur in casa...ca sa nu mai spun ca daca e sa plec in concediua nu am ce sa fac cu el.. si nu as forta pe nimeni sa-mi tina animalul asa cum si io as refuza pe cel care mi-ar solicita acest lucru.. nu urasc animalele, as putea spune ca sunt chiar ecologist (as interzice vanatoarea de ex.) dar mi se pare ca lucrurile nu trebuie amestecate.. |
-------------------- |
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Si eu am 5 catei maidanezi, ultimul pe care l-am luat acasa, o catea pe care sotia a botezat-o Bobita, am gasit-o intr-o seara, iarna asta in fata unei farmacii , era un catelus cit un pumn aproape ingetat de frig si foarte speriat; a fost dragoste la prima vedere.Am intrebat pe doamna de farmacie daca stie ceva de proprietarul catelului (inital am crezut ca la pierdut cineva) dar mi-a zis ca a fost abandona. Asa ca l-am luat acasa dar nu inainte de a lasa nr. de telefon in caza ca il cauta proprietarul si vrea sa il ia inapoi.
PS. Stau la casa. |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
BV99 |
![]()
|
pt bobo
aici aveti dreptate! daca nu esti facut sa iubesti un animal mai bine nu il ai. ar trebui sa stii ca dupa un copil cureti mai mult kk decat dupa un caine (din a 3-a luna invata sa faca afara pe cand copilul 1-2 ani) dar cred ca daca e singe din singele tau nu te deranjaza sau doar sotia ta a facut treaba ? dintre voi sunt si cei cu legea "botnita si lesa" si cei care fac reclamatie ca "hamaie tare". bafta multa si sa nu aveti niciodata nevoie de un caine! |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, hai ca incepe.... :vmad:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am 2 pisici, am avut de cand ma stiu pisici. Imi place personalitatea lor ca nu sunt umile ca un caine. Sunt de o parsivenie si o nesimtire iesita din comun. Pt mine asta e un farmec la un animal, sa stie ce vrea si sa faca ce vrea :twisted:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Eu am un caine de 5 ani. E corcitura si multa lume ii zice "javra" sau "jigodie" pe strada,dar el il iubesc.
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
BV99 |
![]()
|
Si eu am avut o pisica inainte, ceva mare cu par scurt si cu fata neagra. Adevarat parsiva. Pana intr-o zi cand un vecin, care o placea, a venit in curte si stand de vorba cu familia nici nu a realizat ca pisica se urcase la el in brate. Toate bune , omul se apuca sa o mangaie pana la un moment dat cand "matza" il musca pe individ de buta de ii da sangele prin haine. Urmarea :noi avem scandal cu individul, pisica moare otravita (cred) m-am mutat si am un caine.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu am avut un Chou Chou, pe Ben. Din pacate era luat de mine si de prietena mea din acea vreme. Cind ne-am desprtit, Benica a ramas la ea pentru ca eu ar fi trebuit sa-l tin la bloc, sa-l las singur de la 7.30 la 16. In schimb, tipa ii oferea vila, cineva in permanenta linga el si alte chestii d-astea. Nici macar nu mi-am pus problema sa-l iau eu, a fost mai bine asa.
Despre pisici, numa spituri si pietre! Tinind cont ca mi-am tras o toxoplasmoza de toata frumusetea din cauza unei astfel de rapandule, singurul mod in care le accept prezenta este in cuptorul cu microunde si in masina de spalat (programul de centrifugare). :twisted: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am un motan birmanez , Toto, in varsta de 3 ani (nascut pe 8 martie 2001). Din pacate si eu stau la bloc, si singurele lui escapade sunt pe cele 2 balcoane sau vizita la veterinar.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Caine nu am. Sunt putin alergic la aceste animale. Daca se urca unul pe mine incepe sa ma manance nasul si sa stranut. In schimb am un hamster pe Mina. E simpatica si destul de curata pentru un sobolan. Nici eu nu credeam ca te poti atasa de un animal precum un sobolan, dar chiar imi e draga fiinta asta.
Alt animal conventional nu aveam ce sa iau, ca nu am timp de el. Asa sobolanul e mai mult decat fericit daca mai stau seara sa il gadil pe burta sau sa il smotocesc un pic. La fel daca ii dau drumul putin prin casa (nu foarte des, ca trebuie sa il caut peste tot dupa aia), pentru el e destul exercitiu fizic. Nu face zgomot, mananca putin, poti sa il iei peste tot cu tine daca trebuie sa pleci. Pentru mine e animalul ideal. Pacat insa ca traieste foarte putin, maxim 4 ani, asta daca e foarte bine ingrijit. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Am avut si doua testoase,dar cea mare a omorat-o pe cea mai micuta ,nu stiu de ce,asa ca m-am suparat pe ea si am dat-o.
Pe Flick - catelul - in schimb nu l-as da pentru nimic in lume. Suntem mult prea atasati de el.Chiar daca il tinem in casa,e super cuminte,nu face mizerie si nu strica mobila. Si dimineata mai actioneaza si ca ceas desteptator.Daca nu ma ridic din pat cand suna ceasul,vine el si da cu labuta,sa ma trezeasca.Altfel as intarzia frecvent la munca........... |
--------------------
Dacia
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Apropo de pisici vs caine, bunicul meu avea o vorba referitor la ce gandeste o pisica si ce un caine despre stapan.
Caine "Sa dea Dumnezeu sa aiba stapanu meu cat mai multi copii si sa-i mearga bine, ca fiecare copil sa-mi dea cate o bucatura" Pisica "Sa dea Dumnezeu sa orbeasca stapanu meu, ca sa-i cada bucatura din gura sa o mananc eu". Unul din motivele pt care vreau sa stau in casa, nu in bloc, este pt a-mi lua cel putin un caine; asa la bloc, zic ca este chin pt el. |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
BV99 |
![]()
|
Nu e neaparat chin la bloc. Depinde de rasa si temperament. A mea , in apartament ,nici nu stiu ca exista ,sta la locul ei sau mai pleaca pe balcon sa bea apa sau sa roada cate un os (are o colectie). Afara insa alearga pana nu mai poate si apoi se cere singura in casa, poate si din cauza ca iese foarte mult afara ,de 4-5 ori ,in total 6-7 ore pe zi.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
costi |
![]()
|
BV rottweileritza ta e linistita?
Cunosc pe cineva care a mostenit un mascul chinuit rau saracu'. Din cauza asta acum e o fiara de care le este si lor cam frica. Ultima isprava a fost sa omoare un pechinez al acelorasi. Mie imi plac ciinii si nu-mi e frica de ei (desi am fost muscat de citeva ori pina acum) dar pe asta nu-l pot intelege. E pur si simplu o fiara. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BV99 |
![]()
|
Sa stii ca inainte am mai avu unul ,mostenit dupa cum ziceai si tu pe la varsta de 2 -3 ani, tot o fiara. Problema lui era inconsecventa (daca se potriveste si la caini) acum trecea pe linga tine indiferent si in momentul urmator vroia sa te manance. Avea si o problema cu femeile, nu le suporta deloc, singura era mama mea pe care o accepta stiind ca doar ea ii da de mancare. Pana la urma ne-am inteles bine dar a durat cam 1 an "reeducarea".
Cel mai important e sa fie crescut bine, sa nu fie abuzat dar nici lasat de capul lui. |
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am avut la parinti un Schnawtzer urias. Foarte bun ca animal, puternic, atasat, blind cu copii. Dar ai mei stau la curte asa ca avea unde se desfasura. In schimb nu intra nimeni atcineva in curte de frica lui. Nu ca ar fi facut ceva, dar doar astpectul ala de drac negru imens era suficient sa te calmeze instantaneu :twisted:.
Din pacate nu mai e printre noi :cry: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cind lucram pe linga Biblioteca Americana, era un nene care-si luase un Rotweiller, o dulceata de catel. Intrucit respectivul se apropia de pensie si era de stul de bonom de fel, si-a educat cainele dupa chipul si asemanarea lui. Daca nu era o caterinca dracu' cind iese cu cainele pe strada, de nu era voie. Imi aduc aminte ca si asta avea o problema cu femeile: cum vedea cite una, hop cu controlu' la sacose. Ori fura toata sacosa ori cite-o legatura de ceapa sau ce-i mai iesea femeii din traista, dupa care o rupea la fuga de ziceai ca-i Basescu pe urmele lui. Copiii erau febletea lui si nu o singura data se lasa calarit si tavalit cu placere de cite 5-6 puradei aflati in zona
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bre Marty, nu te mai lua tata de pisici! Motanul meu, Tilo, odihneasca-se in pace, m-a insotit de cand eram mic. Dupa 18 ani, s-a subrezit brusc (in decursul unei saptamani) si a trebuit sa iau decizia sa-l eutanasieze veterinarul. Ala era fratele meu, ne jucam impreuna, dormeam impreuna. Ma rog, mai facea el chestii in dusmanie, insa intotdeauna cand ii faceai o nedreptate (sau cel putin asa o percepea el).
Eu am zis ca nu-mi mai iau animal, am suferit prea tare cand a murit motanul. Te atasezi prea puternic de un animalutz care, asta e realitatea, va muri inaintea noastra. Daca as avea curte, mi-as lua un husky, mi se par niste caini superbi (am vazut si multe corcituri nasoale). |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marty |
![]()
|
||
George, tu trebuie sa ai mare grija cu "cainii" aia!! Sa nu ti-i prinda vreo vrabie mai hapsina si sa-i haleasca pe amindoi dintr-o imbucatura! :wink: |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|||
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac si mie foarte mult toate tipurile de animalute.
Am un caine si o pisica acum. Catelul e o maidaneza draguta, de marime medie, care insa e foarte buna de paza. Face asa de urat cand vede persoane straine incat nu intra nimeni in curte neinvitat smile.gif Pisici am avut 3, dar doua s-au pierdut. Intai s-a pierdut o pisicuta foarte frumoasa, gri inchis tarcat, cand avea numai 7 luni. Recent s-a pierdut si fratele ei, la aproape 2 ani. El era un model comun (alb cu negru) dar foarte prietenos. Mai am doar un motan, tot comun, dar care pare mai adaptat la viata in "salbaticie". Aproape de fiecare data vine acasa cu cate o rana noua. Acum am zis, ca si sstanescu, ca nu o sa mai luam alte animalute, caci ne-a afectat foarte tare de fiecare data cand s-au pierdut pisicile. Si nici sa le tin tot timpul in casa nu se poate; as simti ca le chinuiesc, mai ales cand au curte si suficient spatiu sa se plimbe pe unde doresc. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
costi |
![]()
|
Castreaza-le si elimini o mare parte din probleme care tin de vagabondajul lor. Stiu, metoda imi da si mie fiori dar trebuie sa alegi intre a le pastra sau a risca sa le "pierzi". A pierde una din ele este o experienta naibii de nasoala. Mie mi-au murit doi hamsteri (de batrinete) si mi-a fugit o pisica. Nu vreau sa-mi mai aduc aminte cum a fost.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
thea |
![]()
|
E tare nasol cand iti moare un animalut. Cand mi-a murit testoasa niste prieteni "binevoitori" mi-au sugerat sa fac scrumiera din carapacea ei,ca ar arata foarte bine.Numai cand m-am gandit cum ar fi sa scrumez in carapacea bietului animal m-a luat cu fiori. Evident ca nu le-am urmat sfatul,ci am ingropat-o in curte.
|
--------------------
Dacia
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si acuma scrumezi in curte????
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' moderator, inclin sa cred ca nu sunt singurul care considera deplasat acest comentariu ....
|
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai putea sa le zici amicilor tai inventivi. Cand dau ei coltul poate s-o gasi cineva sa faca scrumiera din craniul lor. Cred ca ar fi mai cool decat una dintr-o carapace. E mare pacat sa-ti bati joc de un animal, un suflet pana la urma. Ori il iei si ai grija de el, ori nu iti mai iei deloc si punct.
Nu oi fi eu chiar atat de atasat de animale incat sa stau sa pup in bot un caine sau o pisica (cum ii mai vad pe unii care tin enorm la partenerii lor) dar nici nu-mi place sa-mi bat joc de o fiinta. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Contrabalansez ca da! |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:43 |