Despre comunism, si impactul acestuia asupra noastra
![]() ![]() ![]() |
Despre comunism, si impactul acestuia asupra noastra
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ady 77 ;Vezi ca tov. Os rectioneaza cu sfanta manie proletara cand il ataci la carnetu` rosu.
![]() ![]() 2 Jul 2008, 17:04: QUOTE(mauru007 @ 2 Jul 2008, 16:57) Dupa unii democratia e ca regulatu` la caini. Toti latra toti stau cu ea sculata dar numa` unu f**e This post has been edited by bion: 2 Jul 2008, 17:04 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia din poza de la tine e precis o catea comunista, un fel de Ana Pauker banuiesc.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnule bion,
daca asta ai inteles Dumneata, asa sa fie. Dar mi-e mila de matale. Respecte! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io tot ma gandesc ca il putem captura si sa-l punem sa ne scoata la o bere comunista
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Buey frumosule ptiu` sa nu te deochi( daca tu esti avataru` tau
![]() ![]() Ana Pauker avea alta freza si era bruneta si nu prea pricepea romaneste( ruseste si idis) ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
OAP: Bah - bere comunista sa bei tu. Eu trag cu d'aia nemteasca-de-sud (atentie - nu austriaca, belgiana etc; ba chiar nici din Cehia, dar aici e cu siguranta chestie de preferintele fiecaruia)
|
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
oare ce bere or fii band cei din nomenclatura???
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(os @ 2 Jul 2008, 17:25) Am zis ca tov. Os rectioneaza cu sfanta manie proletara cand il ataci la carnetu` rosu QED Da daca baga o bere bavareza tac malc si beau tot 2162804276_ef57a00bc9.jpg ( Size: 144.58k ) Number of downloads: 56 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
os |
![]()
|
Depinde. Din ce mi-a ajuns mie la urechi, figuristii de azi nu stiu ce sa bea. Tuborg, Heineken, Corona. Ici colo cite un Miller, sau Foster sau Guiness.
Not the real thing. - @bion: asa mai venim de-acasa ![]() Pe mai incolo! |
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 2 Jul 2008, 17:35) Pe vremuri erau toti antisemiti . Hai sa il radem pe Berger(radeberger) ![]() ![]() Aia de azi ( saptamana trecuta am fost acceptat fugitiv la o selecta adunare de ciocoi noi) trag pe Budweiser This post has been edited by bion: 2 Jul 2008, 17:41 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
mauru007 |
![]()
|
Nu sunt eu e frate-meu, oricum frumos caine (catea) ai in avatar.
Era bine in comunism. Se oprea lumina dupa program nu consumai atita energie electrica venea factura mica. Gazele la fel. Program la tv nu era asa ca mai punea lumea mana pe o carte se culturaliza (la lumanare). Nu vorbea nimeni vrute si nevrute si nu se duceau toti analfabetii sa voteze manelisti, nu avea toata lumea partid. Pasurile iti erau intodeauna ascultate (de baietii cu ochi albastri). Se facea mai mult sport ca erai scos din productie cand aveai concursuri. Un concediu pe an era obligatoriu, nu exista munca la negru. Daca aveai functie in partid erai realizat, nu ca amaritii astia de acum de trebuie din 4 in patru ani sa sara in alt partid. Steaua lua liga campionilor si juca in finala nu ca acum cand parca te uiti la liga a 2 portugheza cand te uiti la meciuri din campionatul Romaniei. Da cum va spuneam la mine in bloc era democratie asa ca eu n-am avut parte de lucrurile astea. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 2 Jul 2008, 17:43) Parca matale nu mai vroiai carnita decat de peste. Iaca 1393983311_ffc1275ea2.jpg ( Size: 233.19k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
logan1.5dci |
![]()
|
Vai, mersi, nu trebuia, nu-i pentru mine , las' ca te trec si pe lista pentru butelie .
![]() Abia acum am vazut, cateaua aia a ta zambeste. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 2 Jul 2008, 18:05 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
Taci si mananca. Una din strigaturile comuniste era Nici o masa fara peste
![]() Inginera zambeste ca se gandea cum se umple frigiderul cu peste 507637253_b6e202c980.jpg ( Size: 66.69k ) Number of downloads: 44 ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
logan1.5dci |
![]()
|
Haualeu, imi aduc aminte de brichetele de macrou (, cu gust de arme).
Si conservele de peste erau bune pe vremuri, acum nu poti sa le mananci pe majoritatea. This post has been edited by logan1.5dci: 2 Jul 2008, 18:32 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Da' de munca supravegheata de ochiul atotvazator al Seiko-ului nu zice nimeni nimic? De spovedaniile care trebuiau facute? De faptul ca atunci cand intrai intr-un cerc nou (fie la munca, fie in alta parte) erai privit suspicios si "cantarit" pana erai evaluat complet? De grija cu care trebuia sa-ti alegi tu cuvintele in fata unor necunoscuti?
Sa va mai zic ceva... Pentru cei care nu au prins regimul... In Decembrie '89, in Constanta, in ziua in care s-a dat la radio ca a fugit Ceasca, eram la nava intr-o cabina cu inca doi colegi BINE CUNOSCUTI, cu care mai discutam in soapta de zvonurile de la Timisoara (caci nu stiam nimic concret atunci) la o cafea si o pipa. La un moment dat la sistemul de radioficare al navei, unde de obicei punea pitigoiul postul de radio din Bucale, se auzea destul de incet caci volumul era dat mic, ceva stiri si tipete si nu intelegeam ce este... Am dat mai tare si in prima faza am crezut ca a pus pitigoiul ceva Europa Libera. Dar dupa un minut, in care ne uitam unul la altul si nu scoteam absolut nici un cuvant ( pentru simplul motiv ca eram incapabili sa vorbim!) la o fraza de genul:"... a fugit Ceausescu... suntem liberi... a fugit tiranul..."am realizat ce se intamplase. Jur ca nu am mai simtit niciodata pana atunci si nici de atunci pana in ziua de azi, cum mi sa ridicat parul in cap! Inima imi batea nebuneste si imi tremurau mainile... Am inceput sa urlam si am iesit cu totii afara urland unde am dat si de ceilalti. Si ieseau si celelalte echipaje si toate navele au inceput sa sune goarna. Era ceva de nedescris. Radeam si topaiam... Trecuse comunismul, trecuse Seiko, trecuse ceea ce era RAU. TRECUSE... |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si apoi a venit Iliescu si de fapt nu trecuse nimic
![]() |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
comunismul.....il urasc
idoctrinare delatiune inselatorie minciuna injosire saracie indobitocire spirit de turma si multe...enorm de multe...altele bleah! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
mauru007 |
![]()
|
La mine in bloc e acum comunism. Pentru 3 restantieri pe scara au taiat apa calda la toata lumea.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
Bucuresti/Salajan |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Continuarea PCR este PD-L prin Frankestein Stolojan si Traian Bashescu
![]() PS Asta e cu tinta precisa ![]() |
--------------------
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 2 Jul 2008, 21:51) comunismul.....il urasc idoctrinare delatiune inselatorie minciuna injosire saracie indobitocire spirit de turma si multe...enorm de multe...altele bleah! gata.stiu.de mine e vorba.doar topicul asta incepe cu o afirmatie facuta al adresa mea, TOTAL, total scoasa din context. este un abuz.era buna egalitatea intre oameni! ![]() ![]() ![]() da ce sa fac acuma, einstein m-a ginit si nu ma mai pot ascunde.am fost demascat! ![]() ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am prins epoca asta ... comunistica
![]() Oarecum off-topic, dar se leaga ... e valabil pt. categoria 'in ce caca(o) ne aflam acum'. Inca o tampenie absoluta, permise pe bani date unor analfabeti, politistilor astora din Arges le-a luat banul mintile in halul asta? Ei nu isi dau seama ca nu risca viata celui care a dat spaga pentru permis ( aia si-o risca el, neurmand o scoala elementara, o scoala de soferi care dureaza 2 luni si poate fi trecuta de orice prost care stie sa invarta un cerc stanga-dreapta ... ) , ci a multor alti participanti la trafic, atat soferi cat si pietoni, eventual a lor sau a rudelor lor ? Cum bine zicea cineva printr-un alt topic, daca ar lovi unul din cei cu permise obtinute... din cer, peste mama, tatal, sora, fratele, copilul, purcelul, catelul unuia dintre politistii astia, oare s-ar convinge ca au facut o gafa monumentala? This post has been edited by giany911: 3 Jul 2008, 01:35 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 2 Jul 2008, 20:51) comunismul.....il urasc idoctrinare delatiune inselatorie minciuna injosire saracie indobitocire spirit de turma si multe...enorm de multe...altele bleah! Despre morti numai de bine! ps1. Adjectivul "enorm" nu are grad de comparatie, asa-i dl. JD? ps2. "Bleah" se completeaza de minune cu "zaibal". ![]() This post has been edited by Victoras2001: 3 Jul 2008, 01:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 2 Jul 2008, 18:44) Nu sunt eu e frate-meu, oricum frumos caine (catea) ai in avatar. Era bine in comunism. Se oprea lumina dupa program nu consumai atita energie electrica venea factura mica. Gazele la fel. Program la tv nu era asa ca mai punea lumea mana pe o carte se culturaliza (la lumanare). Nu vorbea nimeni vrute si nevrute si nu se duceau toti analfabetii sa voteze manelisti, nu avea toata lumea partid. Pasurile iti erau intodeauna ascultate (de baietii cu ochi albastri). Se facea mai mult sport ca erai scos din productie cand aveai concursuri. Un concediu pe an era obligatoriu, nu exista munca la negru. Daca aveai functie in partid erai realizat, nu ca amaritii astia de acum de trebuie din 4 in patru ani sa sara in alt partid. Steaua lua liga campionilor si juca in finala nu ca acum cand parca te uiti la liga a 2 portugheza cand te uiti la meciuri din campionatul Romaniei. Da cum va spuneam la mine in bloc era democratie asa ca eu n-am avut parte de lucrurile astea. Era bine.... Nu lucrai decat 8 ore pe zi - dar si simbata uneori si duminica ca nu se facea planul Salarul venea - da dar in functie de realizari - stiu ca se lua si cite 65% din salar. Era timp liber berechet - pentru ce? Sa stai la cozi, sa stai pe intuneric acasa, sa stai tot timpul cu grija in san ca ai mai facut un copil "din greseala" - ciucicu anticonceptionale si nu vorbesc de pastile and stuff ci de banalul cauciuc (care si ala era asa cum era....). Sa umbli sa "aranjezi" un avort? Toti aveau si-si "faceau" rost de tot ce le trebuie - si acum ne intrebam de ce sunt romanii hoti si corupti si lingai si nu pot sa ceara/faca cel mai mic serviciu fara sa dea/primeasca mita. Oare unde isi are radacinile coruptia din toata administratia de astazi? Pana si copilul meu, care are 7 ani, a invatat de la bunici (ca pe iei inca nu am reusit sa-i dezvat, si nici nu cred va voi reusi) ca daca mergi la medic trebuie sa-i duci "ceva". Veneam de la scoala pe jos cam 4-5 km ca nu erau autobuze (pur si simplu la ora aceea nu circulau pe acel traseu ca toate erau "cursa speciala" - pentru cei din Tirgu Mures: traseul Lic. Unirea - Tudor la iesirea spre Livezeni, ultima statie a liniei 20), si asta dupa 5-6 ore de scoala, cu ghiozdanele grele (cel putin asa mi se parea), rupti de foame, storsi de profesori (se facea la scoala pe atunci....si Liceul Unirea era unul din liceele cele mai bune prin 88 cand se intimplau astea). Aaaaa - orele de dirigentie in care trebuia sa ai scris nu stiu cite pagini din discursurile si operele marelul si maretului si iubitului si prea stimatului si ........ ![]() ![]() Mersul la muncile agricole - eu am avut noroc doar de cules de mere si struguri, stiu care au fort la cartofi, sfecla, porumb, ceapa si slte mizerii. Stat cite 2 saptamini cazati la fermele cu pricina - dar asta nu era chiar rau ![]() ![]() ![]() Stateam cu taica-miu la benzina cite 5-6 ore sa luam citiva litri de benzita (a fost cind am primit doar 15l/luna), ca sa fie cine sa impinga masina sa nu mai consumama benzina. Si era citeodata o coada la benzinaria din Corunca (Tg-Mures), cea de langa Voiajor - ca de acolo luau benzina masinile cu 1-MS-xxxx- pana pe centura! Nu mai spun de febra aprovizionarilor de toamna: mere, prune, cartofi, ceapa, gogosari, ardei, vinete, fasole, morcovi si alte asemenea, munca pentru a pune compoturi, zacusca, dulceturi, bla bla.... ca in magazine gaseai tocana de legume (infecta), morcovi in apa, si mustar. Cei drept ca si acum mai pune nevasta cite ceva pe iarna dar e mai mult pentru gust ![]() Asistenta medicala super - am fost operat de apendicita la 12 ani, am stat in spital o saptamina in care nu am avut nici o veste de la parinti. Ei veneau dar nu aveau voie intre sa ma vada (sa nu plinga ceilalti copii) li se spunea ca sunt bine, dar mie nu mi se transmitea nimic. Pur si simplu ajunsesem sa cred ca ei nu vor sti cind sa vina dupa mine sa ma scoata din spital ![]() Partea care o tin minte si ma bucura si acum: copil fiind, nu le luam toate asa tragic (noi realizam ca asa trebuie sa fie) si ne jucam cit cuprinde. Nu spun ce delicioasa era o felie de paine neagra cu untura si cu ceapa sau usturoi. Cand se coceau si rosiile era raiul pe pamint. .....Va urma..... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:30 |