becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
collinro2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Astea au aceeasi putere, sunt la fel de bine reglate ca si cele vechi, nu orbesc mai mult decat ar fi orbit celelalte.
Mie imi place mai mult un Logan cu BlueVision ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Domnule, cred ca nu ai inteles despre ce e vorba. Nu am pus becuri de alta intensitate, sunt doar niste becuri de calitate mai buna. Atata tot.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Dom'le, sa fiti sanatosi!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Mi-e mi se par scumpe...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu ti se par, chiar sunt scumpe
![]() collinro2, asemenea ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(collinro2 @ 10 Jan 2006, 06:50) si tu... dar pana sa iei antibiotice arunca un ochi aici http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ighting&lang=en sau daca nu vrei sa dai click crezand ca e vreun virus ceva citeste aici: QUOTE A “longer lasting” blue light A car driver would prefer to have daylight 24 hours a day. Daylight gives the best visibility. That is why Philips developed BlueVision lamps. BlueVision lamps are carlamps with a blue coating. This blue coating creates a daylight type of light (closer to Xenon). The whitest light at up to 4000° Kelvin The “brilliant white daylight” produced by our BlueVision lamps enhances roadsign and roadmarkings reflection. The “task” of driving at night suddenly becomes a “pleasure” as today’s drivers are less tired and able to better anticipate all driving challenges. sau uita-te la vision plus de care am eu acum pe masina...chiar e diferenta: QUOTE Our VisionPlus lamps provides: up to 50% more light on the road. When a driver installs our VisionPlus range of lamps, he/she makes an investment in enhanced driving safety and comfort. Philips VisionPlus halogen lamps produce 50% more light on the road compared to standard lamps. The extra light is measured at a distance of 50 and 75 meter in front of the car. Exactly there were the cardriver needs more light. a 10 to 20 meter longer beam. Philips VisionPlus enables you to anticipate road obstacles, decipher traffic signs, and see other road users earlier than you might with less performant headlighting. The coupling of up to 50% more light on the road with a 10 to 20 meter longer beam - at an average speed of 80 km/h - results in extra reaction time of up to a full second. That second that can save lives. nu stiu daca e chiar cu 50% mai mult dar este.... daca nu crezi poate ne int intr-o seara sa te convingi |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi-am montat ieri BlueVision-urile. A durat la service cam juma' de ora (faruri+ pozitii), in conditiile in care mi le-au schimbat afara, pe un ger si-un vant de-ti clantaneau dintii in gura. Primul sentiment e unul de usoara dezamagire, eu unul nu remarc vreo diferenta notabila fata de Osram-urile de origine. Intentionez ca diseara sa pun alt Logan langa al meu si sa fac o comparatie.
ps cam regret ca nu mi-am luat VisionPlus. Macar alea dadeau mai multa lumina ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Deseara vei vedea diferenta mai bine. Fa fel si la semafor, seara, in coloana.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
Posibil
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
collinro2 |
![]()
|
eu nu neg ca or fi becuri mai bune. Problema mea este: ce nu va convenea la becurile actuale?! Va informez ca si eu am logan si nu merg numai ziua in amiaza mare, ci si seara/noaptea si nu am avut senzatia ca sunt chior. Daca e vorba de fashion, no problem, incheiem discutia, gusturile nu se discuta. Daca e vorba de eficienta insa, de ce sa schimb un sistem bun?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Eu am zis de la bun inceput ca e vorba doar de "fashion" cum zici tu
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Deci m-am linistit
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0036_1_2_1.JPG ( Size: 350.22k ) Number of downloads: 109 IMG_0037_2_2_1.JPG ( Size: 314.55k ) Number of downloads: 89 IMG_0039_3_2_1.JPG ( Size: 406.6k ) Number of downloads: 142 IMG_0040_4_2_1.JPG ( Size: 355.43k ) Number of downloads: 107 IMG_0041_5_2_1.JPG ( Size: 315.13k ) Number of downloads: 63 IMG_0043_6_2_1.JPG ( Size: 303.99k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Si ultima (vedere din masina mea)
Attached thumbnail(s) IMG_0044_7_2_1.JPG ( Size: 352.58k ) Number of downloads: 136 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
collinro2>eu am vision plus. si este o diferenta. nu chiar 50% dar este.... ideea e ca e avantajos la drumuri lungi noaptea pentru ca are raza mai mare(se vede mai departe(si e vizibil asta...nu ca am citit pe cutie
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
collinro2 |
![]()
|
Au lumina mai alba decit astea osram? Daca da, atunci imi iau si eu visionplus. Unde se gasesc si cit costa?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Costa in jur de 550-600.000 setul de doua. In Iasi gasesti la Autocenter si la Augsburg (posibil si la Bras).
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ga!nusha |
![]()
|
eu cred ca au lumina mai alba... nu stiu daca sunt emotionat de achizitie si d'aia le vad mai albe.... oricum...parerea mea e ca merita mai ales ca nu cred ca o sa le mai schimb vreodata... eu am dat pe ele 500 de mii(din bucuresti)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Daca pun becuri Philips Vision Plus mai trebuie sa pun si relee la faruri (becuri de aceeasi putere) ?
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Codrin |
![]()
|
Nu mai ai nevoie de nimic, se monteaza pur si simplu. Sa fie H4.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Deci pana la urma ce ma sfatuiti merita sa dau banii pe bluevision plus sau ......................
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(-Scorpio- @ 24 Oct 2005, 16:54) ca sa pui matale xenon trebuie sa schimbi tot farul si sa pui si instalatia necesara aprinderii unui asemenea far. becurile pe care le gasiti prin bazar sunt becuri de putere mare (90/100W) pt care nu-i calibrata instalatia loganului si cu sticla albastra. niste stifturi. mergeti pe site la firme costructoare de masini care ofera pachet xenon si vedeti cam cat costa. basca faptul ca legea prevede obligativitatea spalatoarelor de faruri la masinile dotate cu xenoane. dar topicul era in legatura cu lampa iluminare de pa bara spate....... intre si io....care e legatura intre faruri xenon si spalatorul de faruri??? This post has been edited by Hannddy: 10 Feb 2006, 10:07 |
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
Codrin |
![]()
|
Ca sa nu fie murdara sticla farului, altfel distorsioneaza lumina si deranjeaza participantii din cauza puterii.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
|
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<ca sa pui matale xenon trebuie sa schimbi tot farul si sa pui si instalatia necesara aprinderii unui asemenea far. becurile pe care le gasiti prin bazar sunt becuri de putere mare (90/100W) pt care nu-i calibrata instalatia loganului si cu sticla albastra. niste stifturi. mergeti pe site la firme costructoare de masini care ofera pachet xenon si vedeti cam cat costa. basca faptul ca legea prevede obligativitatea spalatoarelor de faruri la masinile dotate cu xenoane. dar topicul era in legatura cu lampa iluminare de pa bara spate....... >>
Aha, si deci care e legatura cu becurile alea de 100W si XENOANE? Omul intreba clar daca s epot monta xenoane si nu alte prostii. Instalatia necesara vine la pachet cu becurile. Pretul la o asemenea instalatie te ajunte undeva pe la 300EURO. Spalatoarele pt faruri nu sunt obigatorii la noi in tara. Concluzia legata strict de intrebarea omului: daca ai banii si farurile sunt compatibile se poate monta KIT XENON pe logan. (am vazut montat pe cielo si face toti banii) |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sunt kituri ma...nu sunt becuri cu sticla albastra
sunt xenoane, cu tot cu instalatie...20.000 V...tot sistemul...numai ca...nu fac mare lucru... Costa cateva sute de euro... |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Codrin @ 12 Feb 2006, 00:22) Detaliaza un pic.........In ultimul timp drumurile mele sunt cam 30% nocturne(deci noaptea)si pe drumuri nationale(unde nu exista lumina decat de la luna ![]() ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:29 |