becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
lampile cu xenon au 35w si 83 de volti
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Cat a dat darkiro77 pe lampi? Cam ce modificari trebuie facute?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(lau_swat @ 12 Feb 2006, 19:32) Acum un an cand le-am luat au fost cam 350 de euro. Nu trebuie facuta nici o modificare, kitul se monteaza pe mufele care exista. Am mai zis parca pe un topic exact modul de instalare si am pus si ceva poze. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=31576&st=0 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar trebui redeschis topicul vechi si unit cu acesta.
Mi s-a parut cam agresiva inchiderea topicului: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=31576&st=0 (personal consider cam agresiva actiunea lui MoneyTalks de inchidere a acelui topic, se discuta destul de la obiect acolo) Pana la urma cum este Darkyro77 ? poti da flash-uri ziua, cu becurile reci? (deci fara sa fi avut anterior faza scurta aprinsa) Cat timp dureaza pana se aprind din momentul in care tragi de maneta pt flash ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Se poate da flash ziua fara ca in prealabil sa fi aprins faza scurta. Se aprind mai repede decat cele normale (ganditi-va si voi ca la xenon este o descarcare electrica ... instantanee ... pe cand la bec normal este filament ... ca re dureaza cateva ms pana cand ajunge la incandescenta). Au un efect de blitz pot sa spun. Ca sa nu mai spun ca schimbarea de faza se face cu muuuuuuuult mai repede decat in cazul becului normal. Dupa ce o sa mergeti cu una cu instalatie ca a mea si apoi treceti pe una stock o sa vedeti diferenta.
Intrebati-l si pe Codrin. El a fost cu mine intr-o plimbare seara. Sunt dispus daca tot nu credeti ... cand trec prin Bucuresti sau Pitesti (pe acolo ajung foarte des) sa va arat. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ciudat.. probabil asa functioneaza noua generatie de instalatii..
lucrurile evolueaza.. problema este ca orice bec xenon/metal-halide ,, genul asta de becuri cu descarcare electrica .. au nevoie de cel putin cateva secunde (~5 sec la astea noi pt auto) pana se incalzesc ca sa lumineze la maxim. deci s-ar putea ca acest regim sa dauneze becului.. si sa ii scurteze durata de viata. citeste si tu pe net despre xenon, ca sa vezi de ce se sustine ca nu prea se pot aprinde instant; de ex cred ca aici scrie ceva si e chiar o schema pt partea electrica de la xenon: http://www.repairfaq.org/sam/jshidbal.htm |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
iovi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 06 ![]() |
Salutare !
Am citit toate mesajele voastre si tot nu m-am lamurit care-i diferenta vizibila dintre BLUE VISION si VISION PLUS ... Am accesat si pagina producatorului Philips, dar de acolo reiese ca ambele imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte si nu obosesc ochii... Este si o diferenta de pret? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- HR-08-FLP
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi oferta de pret aici.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
cosminioans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 February 06 ![]() |
am fost azi la o reprezentanta dacia in bucuresti (cea de langa obor) in cautare de becuri de skimb, am gasit acea cutiutza cu de toate (becuri+sigurante) la pretul de ... 120 RON
![]() ![]() ![]() e pe bune sau se gaseste si mai ieftinache ??? |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition 1,6
- NONE
|
|
iovi |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 06 ![]() |
QUOTE(Codrin @ 16 Feb 2006, 20:15) Mersi pentru ajutor. Ati incercat careva ambele modele de becuri? blue vision si vision plus ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- HR-08-FLP
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Cat de curand o sa va pun poze cu viitoarea mea instalatie bi-xenon ... tot cu bec H4.
Fata de cea veche, asta are cate 2 bulbi pe fiecare bec si 4 balasturi. Cand o sa fie pe scurta o sa fie aprins cate un bulb pe fiecare bec, iar cand se da lunga se aprind toti bulbii. Puterea se pare ca e tot de 35W, insa temperatura de culoare va fi mai mica ... undeva intre 4500-6000 k (bleu spre violet) si deci va avea intensitate luminoasa mai mare. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
draculica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit pe un forum nemtesc un tabel comparativ, poate va este util:
Auswertung der Kategorie H4 ----------------------------------- Lampe...................Lichtstrom...................Helligkeit in Lux .............................in Lumen.................75R........gesamt.....Zone III ------------------------------------------------------------------------------- Osram Silverstar........1088.................25,95........110,94.........0,97 Philips Vision Plus.......1088.................25,51........108,11.........1,34 Philips Premium.........1088..................23,30........103,84.........0,99 Osram Cool Blue.........967..................22,77..........99,03.........0,96 GE Super Blue...........1129..................17,04..........98,53.........0,92 Osram Standart.........1024..................16,59..........84,85.........1,01 Xenon White Light........955..................15,43..........84,82.........1,48 Xenon Mega White.......963..................16,98..........82,15.........0,83 Philips Blue Vision......1038..................17,73..........81,82..........0,84 Philips Blue Vi. Ultra.....993..................17,29.........79,70..........1,10 Unitec.......................1019...................16,78........78,31...........1,14 GE Standard...............957...................13,29.........71,74..........1,01 Eufab Futureligth.........814.....................8,06.........50,34..........0,87 Profilicht Standard.......931.....................6,16.........28,45..........0,81 Auswertung der Kategorie H 7 --------------------------------------------------------------------------------- Osram Silverstar........1625..................33,88.........188,24........0,62 Philips Vision Plus.......1593..................31,63.........173,56........0,85 GE Super Blue............1455..................29.92.........161,21........0,44 Philips Blue Vision.......1454..................26,97.........152,83........0,56 Philips Bl. Vi. Ultra......1422..................24,43..........143,16........0,58 ATU PSE 004..............1489....................6,28...........57,73........0,63 Red Laser Ligth...........1025....................3,24...........41,71.......11,29 Lichtstrom = Light-current = lumina curenta in Lumeni Helligkeit = Brightness = luminozitatea in lux Si acum ceva diferente intre xenon si halogen: Xenon vs Halogen Luand in calcul ce am citit pana acum m-am gandit sa iau un set Philips Vision Plus. Numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Prestige
- B 00 GCB Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...
No money, no problem ! |
|
Prowler |
![]()
|
dd Group: Members Posts: 25 Joined: 17 January 06 From: somewhere ![]() |
De PHILIPS Night Guide H4 3-1 nu ati auzit?
Cred ca e cea mai performanta... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
jdhkd
- aa 00 xxx
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandesc sa-mi iau Vision Plus. Astept raspuns de la aspad cu pretul.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Nu am gasit, s-au nu am cautat destul pe aici, ...daca pun 100/90 mai am nevoie de relee?
Multumesc |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu am gasit in Iasi la Augsburg, la 52 ron perechea, visionplus. Si aveau si bluevision si premium. Le-am pus singur. Siguranta aia ce preseaza becul in dulie e mai tricky, dar suntem toti inteligenti, asa ca ne dam seama cum se declipseaza!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
bassfreak |
![]()
|
da, in manual nu se specifica cum se trage de acea siguranta..
prima data eu am incercat sa o scot de tot practic, pentru ca trageam de piciorusele din partea de jos unde este prinsa.. fiind intuneric afara, dupa o jumatate de ora de chinuiala si de tatonat cu diverse instrumente gen surubelnita plata, m-am gandit ca orice gospodina care ramane fara lumina pe drum trebuie sa poata scoate acea clema ![]() noroc ca am avut un far spart la indemana si am observat ca acea clema se declipseaza din partea de sus ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Astazi mi-am luat de la Augsburg 2 becuri Vision Plus, 51.2 RON. revin mai pe seara cu niste poze before/after.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Eu mi-am pus Bosch Xenon Blue si sunt super multumit de ele! (80 ron setu) . Si pe deasupra sunt si autorizate RAR....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
a vazut cineva si philips bluevision H11 (pentru becurile de la proiectoare)?
vreau sa-mi schimb si eu becurile dar cred ca o sa se vada nasol cu bluevision la faruri si pozitii iar la proiectoare becuri normale! ![]() pt VeNoM: chiar astept pozele cu interes... e interesanta comparatia! |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Nu se gasesc H11 de alta culoare...cel putin nu in Iasi...am cautat eu de mai multe ori
![]() vroiam tot Blue Vision... PS: Mi s-au ars H4-urile Blue Vison dupa ~6 luni de utilizare...s-a ars primul, l-am inlocuit cu unul nou si s-a ars si celalalt... PS2: Aveti grija ce becuri puneti in loc...sa aibe filtru UV, altfel se ingalbeneste plasticul... This post has been edited by tazzz: 16 Mar 2006, 01:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Prowler |
![]()
|
dd Group: Members Posts: 25 Joined: 17 January 06 From: somewhere ![]() |
Am pus NightGuide....
10* Merita! Dar sa nu umblati in UK:)) |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
jdhkd
- aa 00 xxx
|
|
spook |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Prowler posteaza si tu niste poze cu ele ca si eu stau in dubiu si sunt curios cum lumineza NightGuide. Au tenta albastruie la fel ca BlueVision?
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.5dci
- B-xx-WDS
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
Caracteristici VisionPlus
Here are just some of the benefits you'll see with the Philips VisionPlus: - Up to 50% more light on the road. - 20 metres longer beam. - Better reflections from road signs. - UV resistant Cut Quartz safe to use with plastic lenses. - Optimises colour temperature to give deep white light. - Interchangeable upgrade with existing head lamps fitted with H1, H4 or H7 bulbs. - Fully Compliant with ECE Regulation 37. |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Bobocel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 February 05 ![]() |
O intrebare la voi! Pe site-ul aspad am observat ca au nightguide exact cum si-a pus colegul nostru Prowler. Ce ziceti. Sunt inglobate in becuri 3 tehnologii. Ce ziceti? Credeti ca ar fi mai bune decat celelalte??
Uite ce am gasit despre ele "NightGuide: 3-in-1 safety technology NightGuide is the most advanced halogen bulb we’ve ever developed, providing a level of safety, style, and performance unmatched by any other halogen on the market. NightGuide headlamp bulbs feature special technology that projects specific colors of light into three distinct visual zones, to dramatically improve nighttime visibility. In the center zone, a brilliant white beam, up to 50 feet longer than standard halogens, improves drivers’ vision and reaction time. In the right zone, blue light enhances readability of road signs and markers. In the left zone, yellow light reduces glare for oncoming cars and improves drivers’ concentration on the center zone. In addition to delivering the maximum improvement in nighttime driving safety and performance, NightGuide bulbs provide unique style – their tri-color beam can be seen clearly in the headlamp reflectors. The color reflections create a high performance look unlike anything you’ve seen before. If you want the maximum improvement in nighttime driving visibility and confidence, NightGuide is the clear choice. Available in: 9003, 9004, 9005, 9006, 9007, H7, H4" This post has been edited by Bobocel: 24 Mar 2006, 17:05 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Preferance - 21 februarie 2005
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
In stanga este vision plus, in dreapta este becul cu care a venit Logan-ul. Nu stiu daca se observa in poza o mare diferenta.
Attached thumbnail(s) IMG_6612_copy.jpg ( Size: 155.93k ) Number of downloads: 74 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
bassfreak |
![]()
|
nu se observa, decat ca becul original-dreapta a generat un efect de lens flare mai mare pe obiectivul camerei.
fa si tu poza la un perete iluminat, deci la proiectia farului, sau pe drum... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
NGY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 October 05 ![]() |
Mi'am luat si eu astazi BlueVision si dupamiaza ma bag sa le schimb, am dat pe ele (set de 2 + 2 pt pozitii) 91,6 RON de la Augsburg. Intr'o alta vitrina tot la ei am vazut Power2Night... iar din ce zic astia pe site la Phillips ma cam oftic
![]() QUOTE 100% performance range for the tuning market Philips Automotive Lighting creates active safety technologies that are designed to illuminate your car, secure your road, and enlighten your world. Interweaving technical innovation with a genuine concern for the safety and driving comfort of those drivers who benefit from our products, power2night is the first range of Philips Automotive lamps to focus 100% on the tuning market. power2night bulbs are designed to provide car enthusiasts: * Excellent beam performance * Lamps that enhance the look of their car * the same high OE quality and reliability found throughout the entire range of Philips Automotive lamps. Philips creates automotive lighting to improve the world it illuminates. All Philips Automotive lamps: * illuminate the road with brilliance and precision that allows today’s driver to see and to be seen faster and more accurately. We call this performance. * incorporate leading edge lighting technology and Original Equipment (OE) quality. * employ UV quartz glass to increase the performance of our lamps. UV quartz glass provides more light on the road as well as the highest level of resistance to vibrations, extremes of temperature, and risks of explosion. Philips UV-blocking quartz glass filters out the ultraviolet rays that are potentially damaging to modern plastic head lighting units. Are cineva? impresii? pareri? |
--------------------
ex LOGAN,
MITSUBISHI COLT
2006 CZ3 1.5
- IF xx NGY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:08 |