becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
asus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|||
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
QUOTE(asus @ 6 Jul 2006, 20:00) din portbagaj, desurubeaza cele 2 "piulite" de plastic negru, in forma de stea si iese tot stopul, in exterior. mai departe e usor. PS... daca prin capacul de la stop te referi la"sticla" exterioara, aia nu se da jos. Multumiri, o sa fac in week end. La capac ma refeream crezand ca e ca la aia veche, numai ca aici nefiind holtzsuruburi exterioare, credeam ca sunt ceva cleme la care ajungi prin port bagaj. Multe multumiri ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai putea sa te uiti si prin manualul de utilizare al masinii...ca nu musca.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Mie mi s-a ars becul de la butonul de lumini avarie, stie cineva cum pot sa il schimb? Iese butonul sau trebuie desfacut tot panoul acela? Am tot cautat pe forum si nu am gasit nimic despre asta. Multumesc!
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
CristianC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 May 05 From: Sibiu ![]() |
Poti sa scoti capacul butonului de avarie cu o surubelnita.
Si mie mi s-a ars becul si l-am inlocuit cu un LED |
--------------------
Renault
Fluence Expresion 1.6 Euro 5
2010
- CRI Experienta este ceea ce dobandim cand de fapt umblam dupa alte lucruri
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
M-am dus si eu la service sa-mi cumpar trusa de becuri si sigurante de rezerva. 100 RON. Ma uit la aia de Clio: 40 RON. Cum ***** ma-sii sa coste o trusa de becuri si sigurante pentru o masina produsa in Romania mai mult de dublu decat una pentru o masina produsa peste hotare si cu care se inrudeste?!
![]() Incredibil ce hoti! Stie cineva, oare se potrivesc becurile si sigurantele din trusa de Clio? Eu unul banuiesc ca da, dar as vrea o confirmare, daca si-a cumparat cineva. This post has been edited by Illusi0n: 31 Jul 2006, 17:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Poti sa-mi zici si mie ce contine asa special trusa de becuri de Logan luata din service ?
Eu am cumparat de la un magazin de piese auto cu 237000 ROL si contine un bec H4 (becul de far), un bec P21W (semnalizare spate,s.a.), un bec W5W (pozitie), un bec P21/5W (stop) si trei sigurante una de 10A una de 15A si una de 30A. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai cam astea contine si aia. Cred ca are insa 5 sigurante (in loc de 3) si un bec de proiector (h3?). Spune-mi si mie de la ce magazin ai luat-o...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Becul de proiector daca nu ma insel este H11. Am luat-o de pe Miresei ( pe langa AutoEuropa) de la Auto Ovarom.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
@Dsign
exista cumva si smduri bicolore? Ma refer la astea pt bord. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 31 Jul 2006, 18:41) M-am dus si eu la service sa-mi cumpar trusa de becuri si sigurante de rezerva. 100 RON. Ma uit la aia de Clio: 40 RON. Cum ***** ma-sii sa coste o trusa de becuri si sigurante pentru o masina produsa in Romania mai mult de dublu decat una pentru o masina produsa peste hotare si cu care se inrudeste?! ![]() Incredibil ce hoti! Stie cineva, oare se potrivesc becurile si sigurantele din trusa de Clio? Eu unul banuiesc ca da, dar as vrea o confirmare, daca si-a cumparat cineva. Vezi ca au set de becuri + sigurante PHILIPS (pt. Logan) la Augsburg, in jur de 300.000 lei (30 RON) cutia. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
tandrei |
![]()
|
![]() tandrei_99 Group: Members Posts: 8 Joined: 5 July 06 From: Bacau ![]() |
Stie cineva cu exactitate ce becuri contine setul original?
This post has been edited by tandrei: 8 Aug 2006, 19:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
- BC-xx-BZA Toyota Avensis 1.8 VVT-i Luna
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 15 Aug 2006, 01:25) da, exista, dar iti trebuie circuit separat pe placa... destul de greu s-ar putea face asa ceva la Logan nu pe placa. circuit separat si doua fire subtirele, ca gauri de trecere slava domnului... restul montajului undeva in bord. e drept ca e greu, da pe cine il maninca... iar rezultatul ar fi spectaculos. ia gindeste-te: amber in stand-by si rosu sau albastru la activare. E? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
OSRAM Silverstar H4 costa acum 13RON in Cora
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
In primul rand imi cer scuze de greseli daca sunt , e primu meu '' new topic''
As vrea sa-mi schimb becurile de pe masina cu unele care sa aiba o tenta de culoare de preferat albastre , nu am bani de xenon deci altceva ,, am vazut la carrfor un set de 2 becuri cica albastre , costau doar vreo 35ron , dar nu stiu daca se potrivesc , daca sunt legale sau cum e cu faza scurta si faza lunga sunt pe acelas bec ? Multumesc anticipat This post has been edited by ryckybv: 16 Oct 2006, 21:42 |
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
- iti scuzam greselile daca iti editezi postul plin de mirc si prescuratri
- da, luminile de alta culoare sunt ilegale - (doar ca parere personala) - sunt si de prost-gust - nu, la faruri nu se potrivesc, de obicei cei care vor sa se dea smecheri si le pun la proiectoare, sa creda lumea ca sunt politisti sub acoperire - daca e vorba numai de "tenta" de culoare, asta de obicei e data nu de culoarea bulbului, ci de gazul din interior, dar nu e cazul la cele pe care le-ai vazut tu la supermarket |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
sa mai adaugam si ca este foarte probabil ca eficienta iluminarii sa scada (considerabil) => pericol
This post has been edited by mitzaciobanu: 17 Oct 2006, 15:11 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
La o adica..poti ramane si fara talon
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
lovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
Eu am umblat scurt timp cu un astfel de set luat cu putin mai mult si vreau sa iti spun ca nu am fost de loc multumit de lumina pe care o aveam la faruri plus ca nu se potriveau exact (poate ale tale se potrivesc) in locasul din far. A trebuit sa ma duc la dealer sa imi regleze farurile din nou bine inteles dupa ce le-am schimbat cu cele originale.
Precizez ca in tot acest timp nu am avut nici cea mai mica problema cu politia desi m-au oprit de cateva ori. Un sfat din partea unuia care a incercat: NU ARE ROST. Stima |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
- TM24YDU
|
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
Marii producatori , vorbim despre Philips, Osram , etc, ofera becuri de far cu halogen (H4 in cazul loganului) care emit o lumina mai "rece" , de circa 4000 grade K . Altfel spus lumina emisa de aceste becuri este mai alba decit in mod normal apropiinduse intr-un fel de lumina emisa de un bec cu Xenon.
In plus de asta producatorii afirma ca eficienta luminoasa este cu circa 15% mai mare decit cea a unui bec halogen obisnuit. Au aceeasi putere electrica consumata (50/55 W) si respecta standardul European. Aceste becuri sint in regula si le recomand (am si eu si pot spune ca ,,,,, chiar exista diferenta). Total contraindicate sint becurile care au numai sticla cu tenta albastra iar producatorul este unul obscur (genul celor doua becuri ambalate intr-o caseta din plastic , MF parca se cheama) . Numai bine! |
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
philps night vision porcarii frate parerea mea care am montat asa ceva din lipsa de ocupatie si prea multi bani.Am impresia ca lumina este mai slaba ca cea de la becurile originale.Asa ca think before you buy ca poate o sa va para rau!!!
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Din cate stiu nu merg orice becuri puse mi-au explicat aia de la service ca s-ar strica plasticul de la far de la cum incalzeste becul sticla aia...ceva de genu...asa ca nu se merita
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
si de fapt daca schimbi becurile cu unele albastre si sigur mai proaste, unde e imbunatatirea ?
|
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut!
Vin si eu cu o problema si o intrebare.. Nu mai lumineaza comutatorul geam electric stinga fata. Am fost la service (revizie) si am reclamat si acest fapt, masina fiind in garantie. Nu au rezolvat problema, deoarece 'comutatorul geam electric nu e in stoc'. Intrebare: acolo nu exista un bec sau led?..astia vor sa-mi schimbe butonul cu totul, din cite inteleg. Si e cu impuls..si din cite stiu, acum nu se mai monteaza de-astea cu impuls..deci putin probabil sa-mi dea mie unul. Nu se poate schimba becul cumva? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se poate schimba doar becul, vezi sa nu te fenteze sa-ti puna buton chior.
This post has been edited by bobo77: 28 Oct 2006, 18:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La cele cu impuls schimbarea becului se poate face doar cu pistolul de lipit. Cum a spus si bobo77, vezi sa nu te fenteze cu un buton fara impuls. Nu ai si tu un cunoscut in ale electrinicii sa te ajute ?
Uite aici poza unde trebuie sa te legi cu becul sau led-ul cu rezistor in serie. Am notat pentru led plus-ul si minus-ul. IMG_1743_resize.jpg ( Size: 65.44k ) Number of downloads: 529 This post has been edited by IRONICK: 28 Oct 2006, 20:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
asa cum a spus si bobo, asta e problema mea..sa nu ma trezesc cu vreun comutator fara impuls..ca le dau cu el de cap..
![]() IRONICK, multumesc pentru sfat si ajutor! voi incerca..si daca nu reusesc, apelez la vreun prieten mai pricepu.. Multumesc amindurora!! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:19 |