becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
juristul2000 |
![]()
|
||
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|||
Bobocel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 February 05 ![]() |
am si eu o problema pls. help me! Mi-am luat night vision si se intampla ceva... Mi l-a pus un tip de la augsburg....si in seara asta cand am mers cu ele...faza scurta bate sus rau (exact ca o faza lunga) si razele celor 2 becuri se intrepatrund iar faza lunga (este puternica...si acopera shoseaua foarte bine in apropiere. Nu cumva se intampla ca faza scurta sa fie inversata cu faza lunga. Am gresit cu ceva.. Asa trebuie sa bata. Tin sa mentionez ca farurile sunt la maxim in jos si le-am mai dat si eu la maxim din shurubul acela de reglaj.
Ajutati-ma va rog cei care au acest timp de becuri pentru ca maine dimineata am nevoie sa plec la drum pana la cluj (nu e nici un service deschis la ora asta) si nu stiu ce sa fac. mai exista vreo posibilitate sa las mai jos farurile? Veniti cu un sfat pls! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Preferance - 21 februarie 2005
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat si eu vision plus. Dupa vreo 5 minute de de invartit in jurul farului m-am prins care e faza cu clemele si a mers repede...
Nu prea am avut timp sa ma plimb aseara cu masina, dar la prima vedere parca e alceva... se vede mult mai bine. Am dat 40,5 RON pe 2 becuri. This post has been edited by Twinsen: 20 Apr 2006, 08:49 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Twinsen, sa revii cu impresii..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
DomnulK |
![]() ![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
salut..am o noua problema cu becurile.
Am constatat ca nu mai sunt luminate bricheta si comutatoarele de la aeroteram si directionare aer. Problema e ca acele comutatoare nu tin minte daca sunt sau nu luminate in mod normal dar bricheta stiu sigur ca era luminata cand puneam pozitiile. daca sunt luminate cum si pe unde se schimba becurile la cele mai sus mentionate?Si ce bece sunt? ca la plafoniera? sau alt tip? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
se gasesc cumva si becuri blue vision (eventual plus) si pentru proiectoarele de ceata? ca am cautat pe siteu de la Philips si nu ar zice ca au asa ceva....
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stiu pe cineva cu Logan caruia i s-au ars ambele becuri BlueVision . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Mie mi s-au ars 2 blue vision-uri pe scurta...in 6 luni...mai este buna faza lunga...dar ce folos?...
Pozitiile Blue Vision au 1,6 ani...si inca is bune ![]() H11 pentru proiectoare nu am gasit alta culoare decat galben... Dar daca citeati topicul stiati deja ![]() @kAndrei: verifica sigurantele pe-acolo...poate e arsa una...eu am ars-o de 2 ori p-aia de la bricheta...e de 10...Nu stiu daca e in paralel cu luminitele de la climatizare...dar verifica-le si tu pe-acolo. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tazzz @ 4 May 2006, 17:54) @kAndrei: verifica sigurantele pe-acolo...poate e arsa una...eu am ars-o de 2 ori p-aia de la bricheta...e de 10...Nu stiu daca e in paralel cu luminitele de la climatizare...dar verifica-le si tu pe-acolo. bricheta functioneaza...dar lumina ei nu...si siguranta care teoretic alimenteaza bricheta alimenteaza si restul consolei...deci ar fi trebuit sa nu mearga nici casu ,lumina la butonul de degivrare,inchidere usi,etc....... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@kandrei - informatie de la un om avizat, adicatelea eu:
lumina din comenzile de aerisire este compusa dintr-un singur bec, banal, din acela pe fasung, ca la bordul de berlina, care se infasoara juma de tura. Baietii de la montaj nu au catadicsit sa-l insurubeze, ci doar au infipt fasungul ala acolo, la unele masini facind contact in mod arbitrar, in functie de gropi... recomand sa desfaci comanda de aer si sa infasori fasungul/schimbi becul din fasung (eventual vino la mine, ca iti rezolv eu problema) pt bricheta, exista un bec care probabil e ars. recomand sa-l schimbi, este foarte simplu. in nici unul din cazuri nu este vorba despre siguranta arsa. toate becurile/ledurile din bord, mai putin cele de la displayul computerului de bord functioneaza pe siguranta de pozitie stinga. deci daca nu ai avea siguranta intreaga pt luminile acestea, ar insemna ca nu ai pozitie pe stinga si nici lumina in bord. nu recomand sa mergi in service, deoarece acestea sunt lucruri de finete si oamenii or sa-ti nenoroceasca plasticele prin bord. te ajut cu mare placere daca vrei, astept un PM This post has been edited by Dsign: 5 May 2006, 20:01 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
DomnulK |
![]()
|
merci de sfat si voi apela la ajutorul tau ca tocmai mi s-a ars si pozitia pe dreapta spate...si naiba stie cum scot becu din tripla...tripla am scos-o..da becu...inca nu
cred ca voi incerca, vorba romanului, cu un ciocan mai mare. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Ca sa scoti becurile pe spate apesi si rotesti si gata.(inversul acelor de ceasornic)Bafta
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
DomnulK |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Asa cum spui da ai grija ca se rup super usor eu deja am rupt una
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Apelez la cei care au schimbat deja becurile,pentru un sfat:
-ce merita sa iau intre Blue Vision,Vision Plus(50%) si Power2Night. V-as ruga pe cei care aveti sa-mi spuneti cat de multumiti sunteti de tipul de bec ales si de cat timp le aveti montate. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut Blue Vision 6 luni si am fost foarte multumit de ele, pana s-au ars amandoua in acelasi timp.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Oscilez acum intre Power2Night,Vision Plus si NightGuide 3in1.
Toate sunt date ca ar avea un plus de vizibilitate de pana la 50%.Cei care aveti puteti sa-mi spuneti care se merita? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu am vision plus si sunt foarte multumit de ele... inca nu s-au ars
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Si eu ezit. Ieri am observat ca mi s-a ars faza scurta stanga, si daca tot schimbam becul ma gandeam sa fac si un upgrade... si cele mai atragatoare mi se pareau Power2night gt150. Numai ca am auzit pe undeva ca ar fi foarte nasol tipul asta de becuri pe ceata, iar eu nu detin nici proiectoare.
|
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Am aproape un an cu "vision plus", inainte pe solenza si acum pe logan. Nici o problema pina acum si sunt multumit de ele. In Arad nu am gasit "power2night" dar dintre celelate mentionate vision + mi se par cea mai buna alegere.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
geofr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 June 06 ![]() |
Stie cineva unde se gaseste cel mai ieftin in Bucuresti setul de becuri si sigurante pentru Logan? Si la ce pret?
Multumesc This post has been edited by geofr: 16 Jun 2006, 12:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
mi s a ars(cel putin asa cred) becul pentru marche-arriere stie cineva ce fel de bec trebuie ?
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
"6 Luminã pentru mers cu spatele
Bec formã îngustã P21W." pagina 5.14 din manualul de utilizare (sau p106 din pdf ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
multumesc frumos...
shame on me... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Omydee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 June 06 ![]() |
QUOTE(Lithium13 @ 17 Jun 2006, 22:07) s-ar putea sa te numerei printre ghinionisti, si sa nu fie ars becul de la mersul inapoi, ci sonda din cutia de viteze sa fie defecta. Este un defect foarte des intalnit, si eu am patit-o! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- BV-10-EDY
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Dupa 35.000 km mi s-a ars si mie un bec - faza scurta! Un bec nou - 30 RON.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
daca imi dai pm iti zic unde gasesti la 25 ron pe la Lia Manoliu!
becuri de semnal cu tenta albastruie(care lumineaza portocaliu) unde gasesc??si pe la ce bani? in genul acesta: http://www.osram.com/products/automotive/upgrade/diadem.html This post has been edited by ga!nusha: 29 Jun 2006, 09:03 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Stie cineva cum se schimba becul de marche-a-rier ?
De cateva zile nu se mai aprinde cand dau cu spatele, o fi ars, o fi "sarit" din ghidaj ... a-si vrea sa scot capacul de la stop, daca este posibil stie cineva ? si cum se face "safe" ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:11 |