Modem-ul si radiatiile, rog sugestii
![]() ![]() ![]() |
Modem-ul si radiatiile, rog sugestii
bertro |
![]()
|
||
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Gata ! M-am prins de ce a fost oprit daciaclub :
PUTEM ATASA DIN NOU POZE ! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
nu; a fost oprit pt ca se defectase unul din serverele pe baza de kryptonita si un modem cu plutoniu
![]() imaginea e pe un site extern. ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
de-aia ma conectez la internet numai de la serviciu ! avem iesire prin proxy si, oricum, placa de retea de la calculator emite mult mai putine radiatii decit un modem.
totusi, nu stiu de ce, da' in fiecare seara cind termin programul ma doare capul ingrozitor ! am incercat, cum a zis driverx, sa lucrez cu monitorul stins, da' am primit avertisment ca nu-mi fac treaba. de unde or fi radiatiile astea ? aerul conditionat l-am oprit.... nu stiu unde sa mai caut. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
bertro |
![]()
|
daca ai placa de retea gigabit in masina respectiva e normal. pentru a atinge rata de transfer de 1gb/s, se foloseste un amestec de uraniu+plutoniu similar cu cel din bombele atomice. am inteles ca unele au si o capsula cu nitroglicerina pentru a elimina parazitii de pe retea. deci ai grija sa nu izbesti unitatea centrala si daca vine vreun cutremuri, fugi cat mai departe de birou
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(bertro @ 16 Jan 2006, 09:13) deci ai grija sa nu izbesti unitatea centrala si daca vine vreun cutremuri, fugi cat mai departe de birou ![]() bertro, observatiile tale sunt ok insa denota o ignorare pronuntata a fenomenelor de ansamblu, care contrazic putin descrierile tale. o sa incerc sa fiu scurt: Sa nu uitam ca tot ansamblul UC + monitor + modem produce un destul de puternic camp electro-static. Iar "static" inseamna ca in eventualitatea unui cutremur, daca toate se zguduie, totusi, in arealul campului electro-static (un camp stationar generat electric) obiectele vor fi stationare. Deci, in caz de cutremur, e bine sa stai pe langa calculator, nu sa fugi de el. In sprijinul afirmatiei mele aduc o observatie de bun simt si anume ca in general, cineva care sta la calculator, de obicei sta pur si simplu - e stationar - efect al campului electro-static. Sau, la nivel macro, a se observa "componenta electro-statica de drept" a "statului de drept". Insa ratiunea de facto care sta in spatele campului electro-static (si de altfel principiul de actiune) este urmatorul: toate fenomenele se caracterizeaza prin asa-numita groapa de potential, si prin urmare toate fenomenele tind sa ajunga la nivelul de energie zero (un nivel stationar). Insa daca apare factorul uman, caracterizat prin excitatie si care excita de asemenea mediul inconjurator avand ca efect "iesirea in ansamblu" din acest nivel de energie potentiala zero, e clar ca este necesar un efort contrar, care sa "mentina" acest nivel pe zero. Ei... asta e sarcina campului electro-static - taie excitatia factorului uman. Multa lume nu stie (sau nu vrea sa ia in considerare) faptul ca un camp electro-static are si o puternica componenta magnetica, iar una din trasaturile magnetismului este puternica forta de atractie. De aceea vedem cu totii ca oamenii care ajung in contact cu calculatorul raman practic "legati" de el mai mult decat de orice alt obiect din casa/birou. Asta e efectul componentei magnetice. De aceea se si recomanda ca, daca va hotarati sa va ridicati la un moment dat din fata monitorului pe motiv ca "in pana mea, e deja 1 AM", cu zece-douazeci minute inainte sa dati jos toti ce aveti metalic pe voi (ceas, mobil, curea, plombe) - aceasta manevra usureaza desprinderea prin minimizarea efectului componentei magnetice asupra utilizatorului (nu il reduce la zero, dar oricum, va fi mai usor). In concluzie, indiferent de natura perturbatiilor externe (cutremur, furtuna, taifun, rebeliune) e recomandat sa stati pe langa un calculator, cu mana pe modem, in raza actiunii campului electro-static. Paza buna trece primejdia rea, sper ca am fost de folos. Cu stima, Lolek This post has been edited by Lolek: 16 Jan 2006, 10:36 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bertro |
![]()
|
QUOTE(Lolek @ 16 Jan 2006, 10:29) mai, nu neaparat. in cazul cuplurilor casatorite e chiar motiv de bucurie. in afara acestui cadru organizat, banui ca ti se pleosteste din secunda 2 excitatia cand auzi verbul "a fi" la persoana 1sg. insotit de temutul adjectiv ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Lolek |
![]()
|
sarcina respectiva e una continua...asa ca nu vad nici un motiv de bucurie nici in cadru organizat, la fel cum nu vad mari motive de depresie in cadru dezorganizat
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Loganu' si Solenza n-au computere de bord? Deci... nu rezulta din asta ca emit radiatii... uau masini radioactive...unde s-a ajuns domne'... ![]() PS. Ce biiiiine ca am berlina...n-o mai daaaau, pai unde pui ca mai e si eftina ![]() This post has been edited by Buyaka: 17 Jan 2006, 12:07 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 16 Jan 2006, 12:00) Adica daca se intampla oaresce nastrusnicii in raza de actiune a campului electrostatic generat de modem, cu rezultatul "noi suntem gravizi" este posibil ca sarcina sa nu poata fi dusa pana la capat deoarece capatul este extrem de indepartat? Rezultatul nu mai apare niciodata? Ca eu asta inteleg dintr-o sarcina continua. Oare d'aia nu e bine sa fie calculatorul in dormitor? Si mai am 2 nelamuriri. Ati spus mai devreme ca este indicat sa fim cu mana pe modem in cazul unei furtuni, sau a unei rebeliuni sau a unui alt fenomen perturbator. Este vorba strict de modemul extern sau daca am modem intern trebuie sa ma antrenez in scoaterea rapida a carcasei calculatorului? Iar a doua nelamurire este urmatoarea: am inteles ca in caz de furtuna sarcina electrostatica ma face sa raman la lopcul meu, dar in caz de rebeliune nu este mai eficient sa arunc cu modemul dupa ceilalti (a se citi "dusmani")? Nu are un efect distructiv mai mare pastila de plutoniu, in cazul in care este eliberata energia ei, fata de posibilitatea de a nu fi indepartat (vezi campul electrostaic pentru lamuriri)? Mai ales ca nu am o pozitie care ar putea fi amenintata in caz de rebeliune.. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Modemul conectat la PC prin cabluri gen paralel , serial , USB nu emit radiatii sesizabile ! Toate echipamentele wireless emit muuult mai multe radiatii decat echipamentele fixe . Telefonul mobil emite foarte multe radiatii !!! Nu ai de ce sa-ti faci griji din cauza modemului conectat direct la PC , asa cum nu-ti faci griji nici cand dai cu aspiratorul , folosesti mixerul sau iti calci camasa , pentru ca aceste electrocasnice emit muuult mai multe radiatii . Radiatii multe emite si cuptorul cu microunde !!!
Perimetrul de la alarma de la masina , precum si pagerul emit si ele radiatii !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
...sau macar cu geamurile coborate, ca daca o lasi descuiata tenteaza hotii.
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 17 Jan 2006, 12:12) Este vorba strict de modemul extern sau daca am modem intern trebuie sa ma antrenez in scoaterea rapida a carcasei calculatorului? carcasa nu se tine inchisa pentru ca afecteaza radiatiile si campul electro-static. faptul ca se comercializeaza carcase pentru UC e din cauza ca ei nu vor ca noi sa stim adevarul (si nu se asteapta). Daca tii carcasa deschisa, evident modem extern = modem intern, doar ca tre sa te bagi sub masa. QUOTE(tatabobu @ 17 Jan 2006, 12:12) [...] sarcina electrostatica ma face sa raman la lopcul meu, dar in caz de rebeliune nu este mai eficient sa arunc cu modemul dupa ceilalti (a se citi "dusmani")? Nu are un efect distructiv mai mare pastila de plutoniu, in cazul in care este eliberata energia ei, fata de posibilitatea de a nu fi indepartat (vezi campul electrostaic pentru lamuriri)? Mai ales ca nu am o pozitie care ar putea fi amenintata in caz de rebeliune.. fiecare pasare pe modemul ei pune mana. Uitati faptul ca trebuie ca tot timpul sa fiti in raza de actiune a modemului (din cauza efectului static). Asa ca logic vorbind, aruncati modemul, da' tre sa va aruncati si dumneavoastra dupa el. Si inca ceva, pe plutoniu nu poti sa te bazezi - e un material temperamental, instabil, cu fite si toane - e un fel de Nicoleta Luciu sau Gina Pistol a tabelului lui Mendeleev. E o greseala frecventa asta cu predictia efectului plutoniului si incercarea de a specula in avans. Avansurile in sine sunt cu dus-intors, deci niciodata si mai ales niciodata in disperare de cauza, nu e bine a recurge al metodele enuntate de dvs. Cu stima, Prof. Dr. Merceolog Lolek (adevaratul autor al lucrarilor "Modemul - scurt compendiu" "Modemul - o analiza istorica", "Modemul - Directii si tendinte", "Ce este si la ce foloseste modemul?", "Modemul - o abordare gastronomica", "Modemul pentru cuplurile tinere" si nu in ultimul rand, lucrarea de mare anvergura "Modemul" - best-sailor in Martinica) QUOTE(marius80_eugen @ 17 Jan 2006, 12:50) prin cablul paralel va referiti desigur la cablul de interconectare al universurilor paralele, si atunci e o pretentie cam mare a spune ca asa ceva nu emite radiatii. Daca veti citi cu atentie lucrarile enumerate mai sus veti avea ocazia sa vedeti si lucrurile dintr-o perspectiva mai putin pragmatica si mai mult escatologica, transcendentala, ancenstrala. In general modemurile pe USB functioneaza pe acelasi principiu cu cele paralele (cf. Anton LaVey) iar cele seriale nu se mai fabrica. This post has been edited by Lolek: 17 Jan 2006, 14:58 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' profesor, domnu' profesor! Am si eu o intrebare!
Daca imi iau doua modemuri, unu' intern si unu' extern, pot face un camp mai puternic? Ca vreau sa-l radiez pe ala de la etajul de sub mine. Ca la argon, xenon, wolfram nu reactioneaza. Sa incerc si cu Au si Ag? Iar cand am folosit saculetii cu siliciu pentru calmarea sa, a inceput sa urle din toti rarunchii. Si nici macar nu-l legasem la masa. This post has been edited by Mache: 17 Jan 2006, 15:01 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Mache @ 17 Jan 2006, 14:59) modemurile de Arges sunt cele mai performante, se stie doar ca Argesul este capitala gnoseologica a lumii, inca de pe vremea lui Deceneu (exista chiar si dovezi mai vechi de atata, dar ne rezumam aici doar la teoriile cunoscute si acceptate unanim de comunitatea stiintifica) cele australiene nu stiu cum sunt, nu m-as baza pe ele in tot cazul - Australia e cam departe de epicentrul efluviilor universale (aflat in Romania), si asta conteaza mult. pentru a trata problema cu vecinul, cititi va rog superba lucrare "Modemurile vesele din Windsor" de Sexspear. This post has been edited by Lolek: 17 Jan 2006, 15:10 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
mincati cascaval cu mustar! antiradiatie! proabsorbtie!
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Stimate domnule profesor,
Cu aleasa pretuire si deosebita stima, va informez ca am incercat rezolvarea problemei apeland la lecturi publice din "King-Kong, mult zgomot pentru nimic", N.Luciu - "Visul unei nopti de vara", ajungand sa citez aproape zilnic din lucrara reputatului savant Pick Hummer "Cum va place?". Cred ca o lista bibliografica mai ampla are putea duce la gasirea unei solutii in astuparea gaurii de ignoranta si la reabilitarea tronsonului de libera circulatie a electronilor in campul modemului. Cu plecaciuni, Mache din gramada |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bertro |
![]()
|
intrucat un distins coleg de-al nostru adevar a grait cand a spus ca si cuptorul cu microunde emite radiatii, o solutie eficienta de calmare a vecinilor cu prea multi watti in boxe este manufacturarea unui generator de EMP din componentele cuptorului si plasarea acestuia cat mai aproape de zona boxelor cu pricina. atentie sa nu se afle prin preajma pisici sau elefanti verzi de alaska, intrucat aceste vietati dezafecteaza instantaneu orice device electromagnetic. (de ex mita mea a reusit pana in prezent sa-mi dezactiveze una pereche de casti prin sectionare de cablu, una telecomanda prin ascundere pe sub pat, etc).
daca varianta microundelor nu produce rezultatele scontate, se poate apela cu succes la macro-unde, constand in aruncarea de valuri de macrou cat mai imputit pe balconul vinovatului. in lipsa de macrou, se mai poate utiliza si crap (preferabil varianta engleza). |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Lolek |
![]()
|
crap waves... asta da idee. Mache, asculta la domnu'!
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Este preferabil, dar mult mai greu de gasit, sa folositi Holly Crap. Componenta Holly reduce drastic posibila recurenta a fenomenului. A nu se confunda componenta Holly cu facaturile cunoscute de drojdieri drept "agheasma curata", sau "impartasanie". Alea au tocmai rolul contrar, de a mari incidenta cazurilor de manella perturbatoria prin aducerea vecinilor susnumiti la stadiul de "oricemuzicaimiplace", unde se stie ca este mai importanta cantitatea in detrimentul calitatii ergo manelele se raspandesc!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
am ras cu hohote!sunteti tari!chiar acum ma uit la al meu modem si ma intreb cate clipe din viata imi mananca...of,dar mai baieti nu scrie in regulamentul vostru ca nu e frumos sa faceti misto de amti membri?!eu ca incepator nus' ce sa mai cred...
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Mache |
![]()
|
Stimate coleg, dupa cum bine se poate observa, noi discutam chestiuni stiintifice. Nu atacam colegii de suferinta.
Prea onorati savanti, problema legata de mult prea agitatul si de zgomote ascultatoriu s-a rezolvat prin lectura cu voce tare din lucrarile de pietre industriale (rockus industrialis) apartinand autorilor de vasta recunoastere internationala Rammstein si Die Krupps. Si daca nici nemtii nu fac treaba serioasa... Cu plecaciuni, Mache din gramada de ignoranti |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la telecomanda de la masina sa stii ca am fost tentat sa o pun si pe aia , doar ca ea emite semnal numai cand actionezi butonul si nu mereu , sau la un interval predefinit . In timp ce perimetrul de exemplu trimite microunde mereu , iar unele se opresc in momentul in care dezactivezi alarma .
Sincer m-am saturat de atatea mistouri si astept un moderator sa-i puna la punct pe cei care bat campii ! Daca subiectul vi s-a parut hilar puteti trece peste sau ii puteti explica persoanei care a creat post-ul ca nu are de ce sa-si faca griji !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
tatabobu |
![]()
|
Mda...trimite microunde...ma miram eu de ce pe langa masina nu prea e gheata iarna. Iata si explicatia: perimetrul trimite microunde, iar acestea incalzesc in exteriorul perimetrului (nota: a se vedea daca perimetrul trimite microunde spre exterior sau spre interior), deci zapada se topeste si apa va avea o temperatura suficienta incat sa nu inghete..interesant fenomen. Dragi maestri in ale stiintei (Loooleeeeck! Vino repede!), am priceput corect fenomenul? Ajutati-ma, va rog! Pur si simplu nu pot sa pricep care din microundele emise de perimetru se opresc in momentul in care se dezactiveaza alarma, si cum se opresc ele? Dar cu alea care nu se opresc care-i treaba? Sunt doar obraznice sau sunt infractoare?
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
IaDaciIa |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 January 06 ![]() |
Problema modemului care emite radiatii este dupa parerea mea o problema extrem de serioasa, si merita sa fie tratata cu toata seriozitatea.
Numarul cazurilor de iradiere creste simtitor de la o zi la alta. Nu pot sa nu ma bucur cand vad ca exista cineva care ia atitudine. Tendinta firmelor ce comercializeaza astfel de produse este de a ascunde adevarul in spatele unor oferte avantajoase cum ar fi: Modemul e GRATIS sau Il iei acum "PLATESTI" la anul.. (cu viatza). ..totushi in Romania radiatiile nu mai sunt o problema Noi avem specialisi care sunt in masura sa rezolve aceasta problema Domnul Acu Dinca a rezolvat demult aceasta problema... cu ajutorul unor dispozitive menite sa te apere de rediatiile nocive. Ele pot fi gasite sub diferite forme (medalioane, bratzari, si alte palarii de sarma). Revenind la problema modemului consider ca sunt necesare detalii suplimentare pt a determina o metoda corecta de combatere a radiatiilor. Exista teorii legate de coordonatele geografice ale acestor obiecte. Problema este destul de grava daca acestea sunt situate in focare geopatogene. Astept cu nerabdare detaliile suplimentare. Marconi e de vina. This post has been edited by mil: 18 Jan 2006, 18:53 |
--------------------
Deu
Sielo
- J3245/2002
|
|
bertro |
![]()
|
conform unei sedinte la care tocmai am participat, unul din primele simptome ale iradierii cu Modemiu (nou element in tabela lui Mandea-leev, marcat prin simbolul Md, prezent de altfel si in componenta unei bauturi "racoritoare") este folosirea limbajului de tip "irc" pe forumuri. Acesta este datorat tremuriciului indus de respectivul element in degetele tastatoare, rezultand tendinta irezistibila de a apasa z dupa t, h dupa s, etc. Simptomele pot fi reduse prin medicamentul TopicoStergin, iar in cazuri de recidiva (frecvente la infectati) prin operatia de Userobanie sau IPbanie (solutie extrema si drastica pentru cazurile maligne).
pt tatabobu: e adevarat ca telecomanda de la auto emite microunde deloc de ignorat. practic, noi neavand simturile foarte "ascutite" nu putem observa, dar umezeala din aerul aflat pe directia telecomanda > masina se vaporizeaza instantaneu la apasarea butoanelor de pe respectivul dispozitiv. Aproximativ acelasi lucru se intampla si cu "perimetrul", cu deosebirea ca acesta actioneaza atat in exterior, dar mai ales in interiorul masinii. Astfel aerul din habitaclu suporta diverse transformari sub actiunea microundelor, generand in final un amestec de Nitriti cu proprietati asemanatoare cannabis-ului: senzatie de bucurie nemotivata, vederea vietii in roz, etc. De aceea multe persoane isi seteaza alarma de perimetro la cel mai sensibil nivel (numit in lucrarile de specialitate <nivelul "suntunbizonnesimtit"> sau <nivelul "manelistincurabilmalaudcumasinameasialarmaei">), pentru ca aceasta sa porneasca la trecerea oricarei mite prin zona si sa produca nitritii respectivi in habitaclu. In felul acesta, drogat de nitriti, soferul va avea toleranta sporita la volumul maxim al manelelor din propriul RCD, precum si la pozitiile albastre de 1000KW ale propriului autoturism, care se reflecta inapoi in ochii soferului din mai toate obiectele intalnite in cale: numere de inmatriculare, parbrizele si retina celor de pe contrasens, retrovizoarele nefericitilor care merg in fata subiectului, etc. This post has been edited by bertro: 18 Jan 2006, 13:53 |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
IaDaciIa |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 January 06 ![]() |
My mistake
sunt dependenta dar fac eforturi sa ma vindec ca argumente specific ca sunt inconjurata de 14 (patrusprezece) modemuri totodata aceste argumente pot fi folosite ca scuze. Tratamentul pe baza derivatelor de banie nu este necesar in cazul acesta. |
--------------------
Deu
Sielo
- J3245/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:44 |