Modem-ul si radiatiile, rog sugestii
![]() ![]() ![]() |
Modem-ul si radiatiile, rog sugestii
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.491 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica eu care am netu pe retea (nu am modem, ci doar placa de retea), am scapat?!! Phiu, ce usurare.......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum am vazut...intr-adevar, e bine facuta cusca, dar nu ai remarcat un aspect: radiatiile cu lungime de unda mari pot trece si prin cusca asta. Conteaza GROSIMEA de unda in acest caz, iar cusca poate fi purtata doar de utilizatoare pentru ca daca o poarta un utilizator se pot produce neplaceri in zona gonatelor, care nu sunt protejate suficient pe motiv de curiozitate si de parasire a costumului.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 19 Jan 2006, 15:17) asa e... Net-ul pe retea e cel mai bun. Si reciproc, reteaua pe net, la fel de bun. Singura problema e ca n-ai modem, care are unele avantaje auxiliare, in afara de comunicatia propriu-zisa. Dar stai asa...placa de retea, ea unde se duce, cand se duce? This post has been edited by Lolek: 19 Jan 2006, 15:31 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
IaDaciIa |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 January 06 ![]() |
Daca ai placa de retea ai scapat...
Asta nu emite radiatii... decat in cazul in care nu ai ce face si conectezi in ea un cablu Daca faci greseala asta e nasol rau .... radiatiile se propaga si se amplifica proportional cu lungimea cablului daca vrei sa aflii cat de expus esti aplici formula urmatoare : factorul de risc = m(42a + 94Be x 126C + 10n) unde m este lungimea egala cu 1.650.763, 73 lungimi de unda în vid ale radiatiei care corespunde tranzitiei între nivelurile de energie 2p10 si 5d5 ale atomului de kripton 86 |
--------------------
Deu
Sielo
- J3245/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:33 |