Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
![]() ![]() ![]() |
Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Oricum Accent este peste Kalos/Aveo ...
This post has been edited by IRONICK: 14 Aug 2008, 12:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand nu team injurat pe pm....asta ai inteles tu eu am folosit cuvantul
MATÁ pron. pers. (Reg. și fam.) Dumneata. [Gen-dat.: matale. – Var.: matále pron. pers.] – Din dumneata. dar cum tu ai inteles altceva..arata felul cum te relationezi in discutiile cu oamenii..... ti-am zis si pe PM...clona cui esti mata....( e acelasi cuvant...sper sa nu intelegi altceva.....) daca eram fanatic logan.....il vedeai la mine in semnatura... doar ca m-am saturat de folclorul romanesc unde toate lumea stie tot ca el e smecher... ps cate airbaguri ai la acea mare si sigura masina hyundai accent? This post has been edited by b76bgaarh: 14 Aug 2008, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Sony @ 14 Aug 2008, 13:37) Sunt si poze pe forum, da mi-e lene sa le caut! Da matale un search dupa autor prin topicul cu ce soferi va enerveaza. Accidentul a fost pe 21 august 2007. Intai am descris accidentul, iar apoi am postat si poze pana la sfarsitul lunii respective. O sa caut diseara! M-ai facut curios! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu zic sa nu transformam subiectul asta intr-unul logan (cu/fara airbag-uri) vs. accent (cu/fara airbag-uri).
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Nici nu e intentia mea!
Fanatici sustinatori ai Logan-ului, Accent-ului sau a oricarei alte marci, gasesti la orice colt! Mai multa incredere am in ceea ce spune Sony, de exemplu, decat un test EuroNCAP! This post has been edited by MadHawk1: 14 Aug 2008, 13:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai atunci linistiti-va
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ti se pare ca nu sunt?
I-am dat BAN pe PM si "Ignore"! So...let's talk again! Asta daca mai avem ce! ![]() Oricum, IsNa a "punctat" foarte bine QUOTE(IsNa @ 14 Aug 2008, 12:00) In privinta aceasta gresesti. Daca esti lovit stand pe loc, esti aruncat in spate, si simti aceeasi aceeleratie ca si cand ai fi oprit din mers. Unitatea de airbag functioneaza atata timp cat contactul e pus. In cazul de fata, dupa umila mea experienta, judecand dupa aspectul masinii, nu era nevoie de declansarea airbagului, si expertiza va arata asta. Dar procesul intentat de astia e oricum o treaba desteapta! Ei stiu ca vor pierde procesul, dar stiu si ca procesul va dura mult. Si daca nu dureaza in mod "natural" poate fi taraganat cat vor ei. Si in acest rastimp zeci de tembeli care si-au botit Loganul din Romania vor fi imbatati de mirosul banilor si vor veni sa dea si ei in judecata Dacia, desigur la firma astora. Avocatii vor pierde procesul lor, dar vor castiga $$$$ din onorariile celorlalte procese intentate, chiar daca si ele vor fi toate pierdute. Merge! This post has been edited by MadHawk1: 14 Aug 2008, 13:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca tot ai adus aminte de fanatism, mai tineti minte cum erau cei de pe daewooclub cu stelele (Kalos/Aveo)? Eeee, eu aia numesc fanatism. Oamenii aia au contestat si EuroNCAP.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
EuroNCAP iti formeaza doar o idee!
Eu am mai multa incredere in experiente cum a fost cea traita de Sony, de exemplu! |
--------------------
.
.
.
|
|
radu_vasile59 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Sa sar si eu pt Sony:
Am fost lovit, cu Loganu dizel, ala ce inspira frica, din lateral de catre un Seat Ibiza, cam la 40-50 km/h - Ibiza, si 30 km/h Loganul, in oras. Rezultat: - Logan: usa stg spate, aripa stg spate, telescop - stricate, la constatarea finala in service - Ibiza: aripi fata, capota, radiator, faruri - total distruse, motor dislocat, cutie de viteze indoita - asta la suprafata La nici una din masini nu a sarit airbag-ul. Nimeni nu a avut nici o zgarietura. NUmai spaima si ciuda de dupa ... Am mai mers, in taxi, Opel Astra Classic, nou, lovita din lateral de Logan cu rezultate: - Logan: bara fata sparta (plasticul, si indoita bara de fier de sub plastic), capota indoita. Radiator si celelalte - ok, asta la constatarea ochiometrica, nu stiu ce s-a intamplat mai incolo - Asta: usi, stalp B, praguri indoite rau, de inlocuit, nu de reparat; aproape au intrat in cei de pe locurile din dreapta. Noroc ca ma grabeam si am intrat in stg spate, cum nu fac niciodata. De asemenea nu au sarit airbaguri si nimeni nu a fost ranit (ceva cucuie de la dat cu capul de geam, atat pt cei din Opel, adica io si taximetrist, si cei din Logan nimic + spaima) Ca si concluzie - Loganul e masina cu coaja tare, cam nasol impactul cu ele, mai ales in clase apropiate. La viteze de teste, supravietuiesti bine in Logan, si masina se comporta ok, asta ca si "tester" involuntar al sigurantei. ![]() This post has been edited by radu_vasile59: 14 Aug 2008, 13:08 |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(IsNa @ 14 Aug 2008, 12:00) In privinta aceasta gresesti. Daca esti lovit stand pe loc, esti aruncat in spate, si simti aceeasi aceeleratie ca si cand ai fi oprit din mers. Unitatea de airbag functioneaza atata timp cat contactul e pus. Nu cred ca gresesc. Am spus ca deceleratia era 0. (nu vorbeam de acceleratie) Daca esti aruncat in spate simti acceleratie ca si cand ai demara in forta nu ca si cand "ai fi oprit din mers" (aia se cheama deceleratie). Si cand esti aruncat in spate de ai rupt scaunul, ce rost are sa se deschida air bag-ul? ![]() This post has been edited by Amedeus: 14 Aug 2008, 13:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 Aug 2008, 14:03) Daca tot ai adus aminte de fanatism, mai tineti minte cum erau cei de pe daewooclub cu stelele (Kalos/Aveo)? Eeee, eu aia numesc fanatism. Oamenii aia au contestat si EuroNCAP. si pe Daciaclub s-ar fi intamplat exact la fel daca ar fi luat Loganul mai putine stele. Apropos de Aveo, e mai sigur la impactul lateral si protectia copiilor&pietonilor decat Loganul. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 14 Aug 2008, 14:03) aia numesc fanatism. Oamenii aia au contestat si EuroNCAP. QUOTE(MadHawk1 @ 14 Aug 2008, 14:06) EuroNCAP iti formeaza doar o idee! Nici nu vreau sa te contrazic ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
E distractiv ca iarasi se contesta testul Euro NCAP dar se da crezare unui avocat putin retardat si pus pe capatuiala.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@MadHawk1, au bagat astia proba cu spatele la ncap?
![]() @IRONICK, nu arata mai bine la lateral? ca din fata ramai fara glezne in amandoua..la ce-ti mai trebe tot piciorul daca nu ai glezne? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca i se da crezare si lui Sony, avocatului de ce sa nu i se dea?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Amedeus |
![]()
|
Repet: " cand esti aruncat in spate de ai rupt scaunul, (asa declara avocatul retardat) ce rost are sa se deschida air bag-ul?"
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ironik pune comparativ si cu kia rio te rog...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Aug 2008, 14:21) @IRONICK, nu arata mai bine la lateral? Nu, ca loganu' nu are airbag-uri laterale in testul ala. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
sa inteleg ca Loganul e de 4 stele de cand are?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
cateodata stau si ma gandesc ca la un impact la 80 km/h s-au dus naibii toate rezultatele astea din teste...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
merci.....sefu
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Deal!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:15 |