Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
![]() ![]() ![]() |
Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.737 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
@driverx: Ai perfecta dreptate! Banal de simplu! Mea culpa!
This post has been edited by MadHawk1: 14 Aug 2008, 15:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
bine nene, da' toata lumea uita de tramvai...
ce mama naibii, era tramvai dotat cu catapulta? Ca eu unu' n-am vazut inca tramvai sa mearga cu mai mult de 50 la ora... Si nu stiu cum e la voi in bucuresti, da' pe aici, cand traverseaza intersectii merg mai incet baietii (~30) . Plus ca de obicei, inainte de intersectii tramvaiele mai au cate o statie. Acuma inteleg ca masa tramvaiului face insignifiante cele doua tone ale meganului, dar totusi... ca sa ridici doua tone si sa le arunci in botu' gologanului, aia-i munca, nu gluma. Asa ca si eu ma alatur gastii care sustine ca airbagurile au facut bine ca au stat la cutiuta... (sort of, ca poate era mai bine sa se adune si sa-i mai dea si ele un cap in gura la gigel ala) Cat despre urban recuperatorul ... Ultimul mail de la el (si doamne multe mai primesc, noroc ca intra direct in spam) era despre varfu' omu si bablele, care ar putea fi retrocedate (yeah, right). Tin minte ca l-am bagat in lista de reguli de spam din cauza limbajului penibil pe care-l folosea. Eu am o propunere, pentru ceilalti care primesc spam de la el... Adunam toate adresele de la el de pe site, si intr-o zi ii trimitem TOTI mail-uri cu parerea nostra despre viata. sa le dam de munca la sortat sa vada si ei ce bine e. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca sa stric demonstratiile savante dau un exemplu trait pe pielea si oasele mele. Acu vreo trejdeani am avut placerea de a scoate puntea fata (avea dubla tractiune) de sub un TV care s-a trezit sa vireze de pe contrasens spre stanga in fata mea( dupa masuratori cam la 10 m). Subsemnatu` ma aflam intr-o limuzina Dacia 1300 care se deplasa in momentul loviturii cu 90km/h. Asa s-a blocat acu`.Duba a ramas fara punte fata(in aia m-am proptit eu cu botu`)si fara usi:au sarit. Dacia s-a reparat usor:schimbat ansamblul fata si motorul cu maruntisurile de pe langa el.Avarii personale. Un genunchi taiat de scrumiera, trompa sparta prin ruperea volanului
![]() ![]() Am vrut sa zic ca sunt un infinit de factori care apar in dinamica unui accident rutier incat practic e imposibil sa dai axiome. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 14 Aug 2008, 12:38) si tiai luat hyndai accent...care e la fel de "varza" (caracterizarea se citeste printre randuri din ce zici tu) ca un logan...dar te simti bine ca ai masina straineza nu romaneasca.... (nici macar nu a fost ea testat de euroncap ci sora de la kia - adica rio...care a luat 4 stele ca are airbaguri laterale si cortina....ca daca nu lua mai putin decat loganul) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() corectie. hyundai accent nu a fost testat euroncap, iar la testele americane a obtinut rezultate la fel ca chevrolet aveo , ba la unele teste a iesit mai prost ca si aveo ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E doar o problema de accent
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bai voi chiar sunteti fanatici. Omul va spune ca loganul este prost si acum voi va luati de accentul lui?
14 Aug 2008, 19:42: QUOTE(bucatzel @ 14 Aug 2008, 16:27) Cat despre urban recuperatorul ... Ultimul mail de la el (si doamne multe mai primesc, noroc ca intra direct in spam) era despre varfu' omu si bablele, care ar putea fi retrocedate (yeah, right). Tin minte ca l-am bagat in lista de reguli de spam din cauza limbajului penibil pe care-l folosea. La cat de muritori de foame sunt aia, cred ca au suferit si pentru amenda aia de doar 1000 de roni pentru spam. Varza cu salam ...This post has been edited by IRONICK: 14 Aug 2008, 18:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 Aug 2008, 19:22) Bai voi chiar sunteti fanatici. Omul va spune ca loganul este prost si acum voi va luati de accentul lui? Nu au decat! Fanatici talibani gasesti in orice tabara, iar Maximus - fiul forumurilor e cunoscut pentru "opiniile" sale! ![]() Ramane intrebarea: de ce Dacia/Renault amana "sine die" o expertiza daca nu are nimic de ascuns ??? ![]() Eu nu mai am nimic de zis sau de demostrat! De aceea o sa astept "cuminte" expertiza! Restul sunt vorbe! This post has been edited by MadHawk1: 14 Aug 2008, 22:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
pentru mine nu conteaza, sper sa se pise cu jet pe ei
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ar avea toate sansele!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(psychoo @ 14 Aug 2008, 15:55) amadeus...statea pe loc dar cand a fost pocnit in bot a luat`o cu spatele (nu mai statea pe loc) iar o chestie numita plecat de pe loc pana la o anumita viteza se numeste acceleratie, indiferent in ce parte esti tu cu fat(z)a Acum sa nu-mi spui ca a prins suta in 3 secunde (cu spatele) in urma loviturii. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 14 Aug 2008, 21:39) Nu au decat! Fanatici talibani gasesti in orice tabara, iar Maximus - fiul forumurilor e cunoscut pentru "opiniile" sale! ![]() Ramane intrebarea: de ce Dacia/Renault amana "sine die" o expertiza daca nu are nimic de ascuns ??? ![]() Eu nu mai am nimic de zis sau de demostrat! De aceea o sa astept "cuminte" expertiza! Restul sunt vorbe! vezi ca ai promis ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.737 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 14 Aug 2008, 21:58) Acum sa nu-mi spui ca a prins suta in 3 secunde (cu spatele) in urma loviturii. ![]() ![]() daca accelerezi brusc cu spatele da, pentru ca fat(z)a (persoanei) se indreapta cu viteza spre volan, parbriz. nu garantez ca la logan functioneaza cand sta pe loc, sau daca tine cont si de vitezometru, dar mai stiu ca a fost testata o masina la impact frontal cand aceasta stationa pe marginea drumului cu cheile in contact, iar air-bag`urile au sarit. care este diferenta intre un impact de la 64km/h la 0 si intre 0 si -64km/h din punct de vedere al acceleratiei? fortele sunt pe acelasi sens, daca au loc in aceeasi unitate de timp sunt indeplinite aceleasi conditii. acum daca accelerometrul acela (care are aceleasi date in ambele cazuri) respecta si alte conditii impuse (pe care eu nu le cunosc) gen: masina trebuie sa aiba minim Xkm/h, centurile trebuiesc puse, etc etc atunci este posibil sa nu se declanseze air-bag`ul in situatia cand masina sta pe loc si accelereaza brusc la -64 km/h. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Chip-ul care detecteaza acceleratia e in mod sigur mai destept decat avocatu', in concluzie, eu ma bazez pe el, nu pe tampeniile unui avocat.
Attached thumbnail(s) 14_1.gif ( Size: 22.35k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
In SUA, BMW cheama in service 150000 de masini pentru verificarea unui senzor folosit in declansarea air-bag-ului pentru pasagerul din dreapta!
Uite asa se duce mitul masinii scumpe si sigure! ![]() PS: Stire auzita in aceasta dimineata la EuropaFM! This post has been edited by MadHawk1: 15 Aug 2008, 09:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io le-as da gratis logane tuturor avocatilor. Poate asa mai scapam de ei!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai tu ma crezi prost? Adica tu ai impresia ca daca dadeam peste o baba mai traia aia acum ca sa se planga?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 15 Aug 2008, 12:41) Ar vrea Sony sa fie asa. Da' realitatea e alta. Loganele is mai bune decat doresc avocatii sa arate, si ele isi fac treaba asa cum au fost proietate....sa protejeze hoitu de pe scaun. Din pacate Reno nu s-a gandit sa implementeze si un sistem de judecata in computeru de airbag pentru ca masina sa poata decide cand un anumit hoit nu merita sa se iroseasca pt el un patron si o punga. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 15 Aug 2008, 12:42) Mai tu ma crezi prost? Adica tu ai impresia ca daca dadeam peste o baba mai traia aia acum ca sa se planga? Bre, dar să-mi zici mie să chem ambulanța. Că-i trimit la sonycu să se plimbe cu liftul. ![]() Poate vine și domnu marcu28 cu femeia lui. Să vezi ce orgii fac ăștia în lift. This post has been edited by Lostboy: 15 Aug 2008, 11:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, prefer sa vina marcu cu ambulanta decat SMURD-ul care face accidente pe banda!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, hai să stabilim din capul locului
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
E pilot de brancarda.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Amedeus |
![]()
|
Da, inca un client pentru avocatu' lu' peste.
![]() Asta, precis nu purta centura, ca doar avea masina de 40.000 de euro, nu Logan. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 15 Aug 2008, 09:10) In SUA, BMW cheama in service 150000 de masini pentru verificarea unui senzor folosit in declansarea air-bag-ului pentru pasagerul din dreapta! Uite asa se duce mitul masinii scumpe si sigure! ![]() PS: Stire auzita in aceasta dimineata la EuropaFM! http://news.yahoo.com/s/ap/20080813/ap_on_...efiUK9gRnes0NUE E vorba de 200000 de masini. Deci se intampla si la case mai mari. Dar ei si-au asumat raspunderea si efectueaza reparatiile. This post has been edited by giany911: 15 Aug 2008, 22:00 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(giany911 @ 15 Aug 2008, 22:57) Dap! Este exact ceea ce ziceam... QUOTE(MadHawk1 @ 15 Aug 2008, 10:10) In SUA, BMW cheama in service 150000 de masini pentru verificarea unui senzor folosit in declansarea air-bag-ului pentru pasagerul din dreapta! Uite asa se duce mitul masinii scumpe si sigure! ![]() PS: Stire auzita in aceasta dimineata la EuropaFM! |
--------------------
.
.
.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Vorba mea este urmatoarea: daca iti e sortit sa mori, mori si in tanc. Daca iti e sortit sa traiesti, traiesti si pe bicicleta intr-o coliziune cu un tanc. ( Ca fapt divers, peste maicamea acum vreo 21 ani a trecut un tir, si misca bine mersi - maicamea, de tir nu stiu nimic
![]() This post has been edited by giany911: 15 Aug 2008, 22:04 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:36 |