Din nou..morti pe trecerea de pietoni
![]() ![]() ![]() |
Din nou..morti pe trecerea de pietoni
ghertzoi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In cartierul Militari..aseara...un BMX X5...o trecere de pietoni...doua fete accidentate...din pacate....una din ele a murit la putin timp dupa accident....
Stirea |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pacat ca iar nu o sa se intample nimic, eram la cateva sute de metri de locul accidentului...
Oare macar stie ca a omorat un om doar pentru ca ii place sa mearga tare si sa impresioneze o tarfa cu masina lui bengoasa. Daca nu ai ceva in pantaloni si esti complexat, nu te mai streasa la volan sa arati cine esti... Oare merita? Nu cred... Dumnezeu s-o odihneasca in pace. ![]() This post has been edited by andreis: 17 Jul 2008, 14:25 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu trecerea respectiva. A fost pictata prin primavara, inainte era un pic mai sus, spre benzinaria Mol. E amplasata cum nu se poate mai prost, cine circula pe acolo stie care e treaba. Masinile sunt stationate perpendicular pe strada, chiar pe trecerea de pietoni. Iluminatul stradal e o gluma proasta, copacii impiedica difuzarea luminii. Panoul indicator e pitit dupa stalpi, iar vopseaua abia se vede. Totul pentru a permite accesul poporului prin ambele porti catre hipermarketul Cora. Nu trebuie prea multa neatentie sa o patesti, saptamanal sunt accidente acolo din cauza pietonilor care apar de nicaieri si a soferilor grabiti sau neatenti.
This post has been edited by vijelie: 17 Jul 2008, 14:30 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
andreis daca tot erai pe acolo poate ma luminezi si pe mine asupra unui fapt. Pe un alt post de televiziune soferul autobuzului RATB a spus ca a franat si claxonat pietonii. Ce viteza avea acesta? I-au sarit in fata pietonii? Pentru ca la cum da declaratii cred ca si el nu mergea prea legal si sincer rar am vazut un autobuz sa opreasca la trecerea de pietoni, am vazut, dar foarte rar.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
El oprise la trecere si a claxonat pietonii ca sa-i avertizeze ca vine X5-ul.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci ...
Franeaza, Claxoneaza si in acelasi timp e atent la ce face cel cu x5? Eu cred ca le-a claxonat pentru ca l-au luat prin surprindere in timp ce x5-ul il depasea, el a pus frana brusca si a tras de volan spre stanga. X5-ul s-a speriat a tras si el de volan a incercat sa redreseze si a pierdut controlul din cauza vitezei. Ma rog asta e o ipoteza si numai cineva care a fost acolo poate sa ne spuna exact ce s-a intamplat. Cand a fost ultima oara cand ati claxonat voi pe cineva pe trecere? Cand a fost ultima oara stand la trecere sa va uitati in oglinda? Ca eu sincer nu am facut asta mai niciodata cand asteptam la trecerea de pietoni. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca e trecere de pietoni, opresti, nu?
![]() Daca RATB-ul da priorita e o alta discutie, dar si asa, te asiguri, mai ales ca troleibus-ul oprise pentru a da prioritate la trecere pietonilor. Dar cum se poarta, pe baniii lui tata imi cumpar BMW si zbor cu el prin oras. Normal ca nu te interesea de cei care sunt pe langa tine. Ala de langa mine opreste la o trecere??? Ce fraier, eu trec, ca sunt smecher... Poftim, plateste smecheria... ![]() Nu am fost acolo, am fost la mica distanta oricum, dar am un prieten care a vazut-o pe una dintre domnisoare cum zbura prin aer si asta l-a marcat. Vorbeam cu el si tremura tot. ![]() Oricum, sunt curios, iar o sa scape basma curata un "baiat de baiat"? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va pati nimic stati linistiti cu totii. Politia va avea grija sa nu ia ancheta in serios. Sa vedem ce se intampla la procuratura. Ar fi bine sa mobilizam martorii sa se duca sa depuna declaratii scrise ca sa fie la dosar.
Dar cu aia cu Audi ala al ei smecher de a omorat-o pe fata aia pe Kiseleff ce s-a intamplat? Pana acum nimic. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rtBK |
![]()
|
Nu cred ca opresti daca si cel de pe prima banda merge. Din cauza asta am zis ca cel cu ratb-ul a pus frana brusca si a reusit sa opreasca, dar cel cu x5-ul avand o viteza mai mare nu a mai reusit sa opreasca si a pierdut si controlul.
Si da, va scapa daca este cum a zis vijelie, trec si eu destul de des pe acolo dar nu am inteles exact care-i trecerea. Pe langa asta se mai adauga faptul ca soferul autobuzului ar fi putut sa puna o frana serioasa ( din cauza asta a claxonat ) si sa opreasca mai repede neavand viteza SUV-ului care il depasea cel mai probabil. Oare chiar citeste cineva ce scriu eu aici? Concluzia mea este ca cel cu x5 s-ar putea alege cu neadaptarea vitezei la conditiile de mers si sa stea cativa ani prin sali de judecata. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Daca avea cat de cat o viteza la care sa fi putut evita un posibil accident(60-70km/h maxim) nu s-ar fi produs o tragedie! Sa zicem k s-a speriat soferul si a tras de volan si a pirdut controlul, dc? Viteza! Si eu merg cu viteza prin oras... poate cu prea multa cateodata... dar o trecere e semnalizata si se reflecta semnul de avertizare asupra trecerii de pietoni, si franez usor pt a da prioritate persoanelor ce s-au angajat in trecere... Sa nu mai zic k era si autobuzul oprit chiar inaintea treceri, deci erau pietoni in traversare... Imi cer scuze daca deranjez cu ceva... nu cunosc zona de producere a aciidentului... dar nu vreau sa am o persoana pe constiinta! Imi cer scuze pt interventie!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
foarte triste intamplari, din tot raul sper macar noi, cei care rasfoim pe aici, sa fim mai atenti si cand ne apropriem cu 1,5 tone de treceri de pietoni sa o lasam mai moale si sa fim atenti!
Eu unul de cand cu atatea stiri despre accidente am devenit putin mai responsabil, cel putin la treceri e de ajuns sa vad pietonul ca se aproprie de trecere si deja incetinesc. Cine ma clanxoneaza din spate sa fie sanatos. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Asemenea evenimente triste se vor repeta cu aceeasi frecventa atata vreme cat militia, procurorii si judecatorii tin cu ursul. Isi face cineva iluzii ca in Romania se va respecta si aplica legea prea curand?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Am stat cativa ani in zona respectiva si dupa ce am vazut si materialul la tv m-am lamurit...troleul a oprit la trecerea de pietoni si pentru ca il vazuse pe ala cu X 5 -ul venind tare dinainte de cealalta trece de pietoni a considerat sa dea semnale luminoase si acustice.
Vina ii apartine in totalitate idiotului din Bmw pentru ca in mod normal avand o alta trecere de pietoni inainte ar fi trebuit sa circule cu viteza legala pentru ca se presupune ca ai incetinit preventiv. Dupa cum a ajuns masina...nici macar nu a avut reflexul de evitare al accidentului, pentru ca ar fi fost normal sa traga volanul spre stanga si in cazul asta ar fi intrat in gardul de protectie care desparte caile de rulare. Ori el era izbit in partea dreapta, adica exact pe unde erau angajate in traversare cele doua. Nu au avut nicio sansa. Cu ceva ani in urma s-a instalat in sistem de semaforizare la intersectia cu liceul Vladimirescu aflata la 500 m in spate tot din acelasi motiv: accidente mortale pe trecerea de pietoni. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
rtBK |
![]()
|
Una din treceri a fost eliminata.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A fost mutata din dreptul reprezentantei Kia in dreptul intrarii in Cora.
Bineinteles ca marcajul fostei trecerei de pietoni nu a fost indepartat, e doar o tabla pe care scrie ca NU mai este trecere de pietoni, dar cati pietoni mai citesc panourile cand vad zebra? Oricum, sincere felicitari si celor care ar trebui sa se preocupe de siguranta pietonilor, de la Administratia Strazilor care marcheaza cat mai discret trecerile de pietoni si pana la Politie care permit stationarea in 2 straturi pe trecerile de pietoni a masinilor clientilor marilor magazine. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BOG |
![]()
|
A fost sau nu mutata trecerea aia....sa te dai cu 100 km/h pe Iuliu Maniu e oricum un act incostient....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Intre semaforul de la liceu si intersectia cora exista o singura trecere. Cred ca este cea mai periculoasa din tot bucurestiul. Nu este prost semnalizata dar iluminarea in zona nu iti permite sa vezi pietonii foarte bine. Trec in fiecare seara pe acolo si nu am vazut niciodata pe cineva sa lase pietonii sa treaca... Foarte periculoasa pentru orice om care ruleaza chiar si cu 50 la ora pe acolo.
L.E.: nu poti sa te dai cu 100km/h pe Iuliu Maniu pentru ca frecvent gasesti radar la Politehnica sau la Liceu. This post has been edited by DrK: 18 Jul 2008, 10:27 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BOG |
![]()
|
He he...pai DrK...radarul sta cel mult pana la intrarea veche din Poli...adica ii dai cu 50 pana acolo si de acolo ca sa prinzi verde la semaforul de la Vladimirescu bagi pedala la fund....cum ziceam ..am stat multi ani in zona si am vazut ce si cum...
Pe de alta parte...ca tot e la moda subiectul cu scolile de soferi...cand am facut eu in '95 instructorul avea obsesia cu trecerile de pietoni si semnul Stop. La prima automat incetinesti, la a doua problema opresti roata! Numai acu in week-end am vazut sute de insi care tratau semnul Stop la fel cu Cedeaza Trecerea...deci nu mai vorbim de o amarata de trecere pietonala.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
BOG, tu probabil ai avut noroc de un instructor serios, care mai si credea in meseria pe care o practica. Eu personal tot ce am retinut de la scoala de soferi a fost ca instructorul umbla la surubul de aer de la carburator ca sa-i consume mai putin, asa incat intr-a 4-a oricum dadea in nas.
Nu-mi aduc aminte sa mi se fi imprimat in minte de acolo ceva legat de conducerea preventiva. Zero barat. Si asta a fost in '96. Acum pot sa pariez ca situatia e mult mai grava, singurul scop al instructorilor fiind probabil sa te indrume prin hatisul spagilor. Pacat de fetele alea. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ghertzoi |
![]()
|
http://www.realitatea.net/un-sofer-a-lovit...eni_326292.html
deja treaba mi se pare ca ia amploare (sau asa e de mult dar e mai mult mediatizata). Parerea mea e ca nu se va schimba nimic pana nu se vor confisca masiv permise de conducere in fiecare oras. Si cand va deveni fenomen in masa atunci multi vor deveni mai cuminti. In Romania se traverseaza trecerile de pietoni cu mai multe benzi in episoade, banda dupa banda, cedand atent prioritatea masinilor de pe banda urmatoare ![]() L.E. Am vazut filmul si ma socheaza cat de tupeist e soferul vinovat, nu da nici un semn ca regreta! Plus ca alti soferi spun ca omul facea la greu "raliu" prin trafic inainte sa se intample. Trist si revoltator! This post has been edited by ghertzoi: 4 Aug 2008, 09:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca faceau pasaje pietonale sau poduri pe toata zona nu se mai intampla nici un accident...Stiu si eu trecerea..este foarte periculos sa treci pe acolo chiar daca este trecere de pietoni...A trebuit sa ma asigur calumea inainte de a trece...iar daca este seara sau noapte trebuie sa te uiti si mai bine...tin minte ca am asteptat acolo 10 minute ca sa trec..
![]() This post has been edited by MHY: 4 Aug 2008, 09:35 |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ce pasaj?
http://www.protv.ro/stiri/social/inconstie...ecerile-de.html |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BOG |
![]()
|
Tragic este ca pietonul accidentat mortal primise prioritate de la 2 autoturisme...iar ala responsabil n-a schitat niciun gest ....ce sa fie aici...teribilism, idiotenie in stare pura, necunoasterea regulilor de circulatie?
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(ghertzoi @ 4 Aug 2008, 10:06) In Romania se traverseaza trecerile de pietoni cu mai multe benzi in episoade, banda dupa banda, cedand atent prioritatea masinilor de pe banda urmatoare ![]() Asa e, imi permit sa reiau, poate unii membri care se stiu cu musca pe caciula incearca sa-si schimbe comportamentul pana nu dau in vreo dandana. Prea multe de-astea am patit in oras. Noroc ca pietonii saracii stiu la ce sa se astepte. |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
Mai nou urmaresc cu nevasta-mea, online, inregistrarile emisiunilor lui Mircea Badea. Intr-una din emisiunile trecute a povestit despre un accident intre Constanta si Medgidia (parca), in care un chinez a omorat pe trecere o fata de 12-13 ani. In raportul tehnic intocmit de doua jeguri (care ar trebui calcati in picioare) se dadea vina pe moarta si pe parintii ei, ca vezi Doamne ce cauta o fata de 12 ani la ora 22.45 noaptea pe strada, neinsotita??? Deci ala era rolul imbecililor care s-au ocupat de expertiza tehnica? Sa dea vina pe copilul mort si sa le faca morala parintilor?
Vi se mai pare ceva incredibil? Mie nu. Iar tembelul asta cu golful va fi scos la fel, basma curata. Asta este, va mai trece multa apa pe Dambovita pana ca in Romania cei vinovati sa plateasca. |
--------------------
*
*
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Un frustrat care se credea racer dupa ce si-a pus folie, stopuri si numere de "guvern".
|
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Normal, chiar daca se opresc 2 trebuie sa casti bine ochii ca nu cumva sa vina altul pe banda 3,pe contrasens,pe linia de tramvai etc si sa te loveasca in plin...Traficul de la noi este o jungla..Trebuie sa fim atenti ..nu sa avem incredere ca odata ce am pasit pe trecerea de pietoni suntem in siguranta..
andu911>>de unde ai scos treaba cu '''stopuri si numere de guvern''' ![]() This post has been edited by MHY: 4 Aug 2008, 11:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:20 |