Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
![]() ![]() ![]() |
Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
DSN |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
ex Renault
Megane
- RO
break
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Chinezii n-au incotro. Le-au tinut si lectii (destul de obligatorii) cum sa se comporte cu turistii care vin sa vada olimpiata, in sensul ca trebuie intotdeaua sa zambeasca si sa fie politicosi.
La o adica, nici noi n-avem incotro dar macar comentam si noi :| |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Prietene, in China este vorba despre Olimpiada. Stii cumva cate tari participa la Olimpiada? Sunt prezente peste 70 de tari.
Cate tari sunt prezente la "Bucharest City Challenge 2008"? |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Stai tu calm nu ii plange pe chinezi ca or sa castige din turism cat sa acopere tot deranjul din pacate la noi nu stiu cati vor fi cei interesati de aceasta parlita de cursa care din punctul meu de vedere este de proportii minuscule. Nu stiu cati dintre voi ati fost pe traseul respectiv dar mie sincer mi se pare o cursa de masinute din alea cu fir care se pun pe 2 randuri si se invart in cerc, e un traseu destul de mic si fara multe curbe sau alceva spectaculos. Poate avem parte de un nou maidanez si asfel devine cursa mai interesanta
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
DSN |
![]()
|
Iar la tine e vorba de 4 euro.
Dar oare la Valencia cum suporta aia marele premiu de formula 1? |
--------------------
ex Renault
Megane
- RO
break
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DSN @ 19 Aug 2008, 09:42) Aia 4 euro sunt din munca mea, nu sunt furati. Sper ca este clar acest lucru. Dupa ce platesc o "carca" de taxe mai dau ceva si peste sa "manance si gura lor ceva". Anul trecut daca nu dadeau drumul "moca" la intrare ramaneau tribunele goale. This post has been edited by catami: 19 Aug 2008, 09:57 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 19 Aug 2008, 08:34) 1. Ca sa ajungi la metrou trebuie sa treci prin zonele supra-extra-excesiv-foarte aglomerate din jurul zonei de inchidere a traficului 2. Ca sa mergi cu tramvaiul iti ia 1h30 pentru 5 km, ca blocajul e pe toate partile, inclusiv pe linia de tramvai Legat de comparatia cu Monaco: recomand o vizitare a statiunii respective. Acolo nu e vorba de oameni care merg la munca 10-15 km pe zi prin oras, ca toata statiunea aia e ceva mai mare decat intreaga zona inchisa acum in jurul parlamentului. Mergi pe jos acolo. Plus de alta ca ajungi mai repede pe jos decat cu masina ca iei ... lifturile publice. Circuitul de la Bucuresti nu e ca vai ce avantaje aduce, ca vin repede turistii sa-l vada si alte asemnea, e pentru ca unii au dat niste "stimulente" sa-si plaseze un circuit care a fost dat afara (la propriu) din alte orase europene tocmai pentru disconfortul pe care il crea (cred ca e inlocuitorul celui din Lisabona, dar nu sunt sigur). Cand a fost propus circuitul se vehiculau sume fabuloase, va aduce 80-100 milioane de dolari in 3 zile de concurs ( http://www.presaonline.com/stire/circuitul...esti,30987.html ) si din cate stiu nici macar "fabuloasele" cheltuieli de 18 milioane nu si le-a scos anul trecut, iar acum se asteapta, in cazul vanzaril tuturor biletelor, la incasari fabuloase de... 1,2 milioane ( http://www.gandul.info/societatea/primarul...ml?3932;2879708 ). E, pana la 80 milioane, fie ele si de dolari, mai e ceva drum. Iar acum singurul avantaj il au hotelierii, de parca era bucurestiul plin de hoteluri goale care nu aveau cu ce sa-si umple camerele. Ca in rest, alte avantaje nexam, ca si forta de munca utilizata e din strainatate. Eu maine, ce zic eu, astazi si acum as semna pentru mutarea circuitului la Cluj, ca acolo nu e circulatie deloc, e liber prin oras, nu ar incurca cu nimic etc... Eu personal nu vad nici un avantaj al acestui circuit IN bucuresti. PS: circulatia e varza in zoan casei poporului de 1 saptamana, ca era cu ditamai betoanele, nu e doar saptamana asta. Plus inca o saptamana dupa, ca e greu cu demontatul, am experienta de anul trecut... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DSN |
![]()
|
Cred ca o sa incetez pe acest topic deoarece m-am plictisit de "palavrageala" asta fara sens.
Eu voi sustine ca este ceva bun pentru noi, pentru imaginea noastra. Bucurestiul va fi la fel cu sau fara cursa asta. Adica o panarama de oras, un etern santier, cu un trafic imposibil, super poluat, super prafuit si cu o nesimtire incredibila a celor de aici. Iar imaginea conteaza enorm. Orice lucru bun intr-o mizerie de oras este bine venit din punctul meu de vedere. |
--------------------
ex Renault
Megane
- RO
break
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 10:55) Anul trecut daca nu dadeau drumul "moca" la intrare ramaneau tribunele goale. Pentru ca au avut preturi nesimtit de mari. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Catami, te incordezi degeaba, toti care sustin circuitul pe acest topic nu sunt din bucuresti.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
catami |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 19 Aug 2008, 10:19) Stiu, dar da bine pe sticla si face bine imaginii Bucurestiului. O sa fac niste poze dupa ce se termina "grandioasa" cursa si mai discutam atunci despre imagine. O sa mai pun niste poze si cu cozile de masini intepenite in trafic pentru imaginea Bucurestiului. Noi (orasul) nu avem bani sa trecem strada dar vrem circuite de F3 in buricul targului. @IRONICK anul acesta te costa 220RON - toata perioada competitiei, inclusiv vizite la boxe. Punem pariu ca si anul asta da drumu "moca"? This post has been edited by catami: 19 Aug 2008, 10:28 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
DSN |
![]()
|
Ultima strigare:
QUOTE(ceribros @ 19 Aug 2008, 10:04) <span class='edit'>19 Aug 2008, 10:13:</span> Cum spuneam mai devreme toata lume vede mizerie si un oras poluat, tati cine il polueaza ? iti spun sigur ca nu bucurestenii si tiganii si alti tarani veniti din cine stie ce colt al lumii te invit sa iti arat strada de langa locuinta mea unde cei care strang gunoiul au fost obligati sa instaleze o ghena de gunoi special pentru tiganii de la moldova care isi arunca gunoaiele la coltu strazii si care au ocupat abuziv cateva case parasit. Si te asigur ca sunt din moldova deoarece am aflat chiar de la ei, si pe urma mergem la o strada distanta si iti arat strada pe care stau eu sa vezi ca e mult mai curata. Nu vreau sa dau vina pe moldoveni, olteni etc. Tiganii sunt aceeasi peste tot in tara asta. Si deci se comporta peste tot la fel. Tu ai dat exemplu doar de mizerie. Dar cine polueaza? Tot tiganii? Cine construieste abuziv peste tot? Tot tiganii? Cine e "smecher" in Q7 si X5? Doar tiganii? QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 10:14) Corect. Este o "palavregeala" fara sens pentru cei care nu au curajul sa ridice capul. Esti cumva din Bucuresti? Ce inseamna la tine imagine. Am eu un exemplu de imagine. Drumul servici - casa il fac cam in 20-30min (conditii normale) ieri am reusit sa fac 1 ora si 30 de minute (fara trafic inchis). Vrei sa vezi imagine dute dimineata intre 7 si 7.30 in intersectia Regina Maria cu Bulevardul Unirii si vezi acolo imagine. Sunt bucurestean get beget. Ce inseamna conditii normale? Spui ca pleci la ora 4 dimineata? Eu stau la Negoita in sector. Muncesc la Piata Victoriei si uneori in Pipera. Am masina de serviciu, dar folosesc metroul. Foarte rar, in cursul saptamanii, folosesc masina. Prefer aglomeratia din metrou decat cea de pe strada. Imagine pentru mine este ca atunci cand o sa fie date imagini din Romania pe posturile straine (in cazul de fata la rubricile sport), in loc de cersetori romani, hoti etc. se va spune despre o cursa a unui campionat mondial organizata de romani. Si se va vorbi despre marele premiu al Bucurestiului. QUOTE(klaus @ 19 Aug 2008, 10:19) Nu prea cred. |
--------------------
ex Renault
Megane
- RO
break
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
DSN, e evident ca din Salajan pana la Victoriei e mult mai eficient metroul, (tampit sa fii sa mergi cu masina). Insa daca nu ai observat inca, nu exista metrou in sectorul 5 decat la unirea sau la izvor.
Si drumurile alea spre metrou, ce sa vezi, trec tocmai pe la palatul parlamentului. Ca sa intelegi cum e treaba si tu, incearca sa mergi saptamana asta cu masina, fara metrou. Ca si cum ar fi blocat pentru tine metroul, asa cum e tramvaiul si RATB-ul pentru cei din sectorul 5. Stii, cand stai pe margine si nu te afecteaza, poti sa comentezi, cand esti in cazanul cu smoala e mai dificil sa dai din gura. 19 Aug 2008, 11:55: Si ca sa nu las nici o umbra de indoiala asupra parerilor mele, observ ca argumentele pragmatice pro-circuit nu exista. Aia cu imaginea e o vrajeala ieftina politicianista, spusa de Videanu si preluata in bezna mintii de multi din presa. Aia cu drepturile de televizare, ce sa zic, nu cred ca le avem noi... Aia cu veniturile care vin in plus, am argumentat, e vorba numaid e hoteluri nu si de alti prestatori de servicii Aia cu comparatiile cu diverse circuite nu tine apa. La Monaco e alta mancare de peste, aia e mai mult o statiune in care oamenii nu se duc la munca si merg 15 km cu masina si sa treaca prin centru iar mijloacele de deplasare acolo sunt mai eficiente cele pedestre. Aia cu Valencia, pentru cine iarasi nu stie, circuitul e in oras mai mult cu numele, el e bine mersi in jurul unui golf-port turistic (ca in jurul golfului-port industrial nu si-au permis sa-l faca). Nu e nici in centru, nici nu intrerupe artere de legatura. E pur si simplu "la tara", langa plaja. This post has been edited by klaus: 19 Aug 2008, 10:55 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(DSN @ 19 Aug 2008, 10:33) Ultima strigare: Nu vreau sa dau vina pe moldoveni, olteni etc. Tiganii sunt aceeasi peste tot in tara asta. Si deci se comporta peste tot la fel. Tu ai dat exemplu doar de mizerie. Dar cine polueaza? Tot tiganii? Cine construieste abuziv peste tot? Tot tiganii? Cine e "smecher" in Q7 si X5? Doar tiganii? Da buna asta te invit sa vezi si ce masini au, nu platesc ca fraieru de mine intretinere si taxe dar au renumitle Q de care zici tu bmw, mertane o ragalie de opel kadet pe care il rup in fiecare sera pe la mine pe acolo de ies eu stresat la geam ca imi gasesc masina busita( si cand zic poluare nu ma refer numai la noxe si la si poluarea fonica de la manelel lor de la scartaitul masinilor lor inmatriculate in Germania, Franta, Bulgaria sau mai bine zis imprumutate din aceste tari, si de la gurile lor spurcate care toata noaptea sunt cu p*** in gura) poate daca zici ca esti din Bucuresti te uiti mai bine in masinile enumerate de tine si ai sa vezi ca daca nu sunt inmatriculate in IF si au la volan un fiu de senator sau "om de afaceri", sunt cu numere straine si se aude "o viata mea" sau "Dusmanii mei" si au la volan ditamai cioara de tigan care iti taie calea si mai coboara si cu cutitu la tine ca ai tupeul ca l-ai claxonat. This post has been edited by ceribros: 19 Aug 2008, 11:02 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
catami |
![]()
|
Comentariul unui cetatean bucuros de desfasurarea "Bucharest City Challenge 2008"
QUOTE Am mers pe jos mai bine de jumatate de drum eu si cam toata lumea care dorea sa ajunga la munca sau pur si simplu in centru, cu bagaje dupa noi, copii in brate, oameni in varsta in baston, eram mai mult lesinati pt. ca in tramvai era nebunie..lumea se certa, se impingea in tramvaiul 32 unde aerul conditionat nu exista si geamurile sunt mai mult inchise!!!! cum e posibil atata bataie de joc pe banii nostrii oameni buni?si pt ce? sa faca acest raliu in camp sau unde vor ei dar nu acolo unde oricum circulatia era proasta!!!!stam in conserve oricum dar acum eram de-a dreptu` sardine transpirate si lesinate!astia fac ce vor pe banii nostrii, abonamentul e foarte scump in schimb noi mergem pe jos o saptamana? Sursa RealitateaTV This post has been edited by catami: 19 Aug 2008, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sursa: Sorin Ovidiu Vantu pe teren.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vad ca unii fac epididimite pe aici(
![]() B e capitala tarii si qintesenta natiei romanesti( acolo colcaie cel mai mare numar de ecscroci si afaceristi pen`ca acolo e si punguta cu bani) .Asa cum e 80% din tara asa e si Bucurestiul ![]() Si eu sunt de parere ca localitatii Bucuresti ii lipsea circuitu` ca un furuncul in gaoaza ![]() Pe tigani noi cu indolenta si superficialitatea tipic valaha i-am lasat sa-si fac de cap in tara nimanui. Acu` ne vaitam ca niste babe nefutute ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
amplasarea Circuitului a fost luata printr-o Hotarare de Consiliu Primariei .... de catre consilieri alesi in mod liber si democratic de catre noi cetatenii ai Bucurestiului
printr-o "rautacioasa" extrapolare rezulta ca noi astia fraieri de am votat suntem de vina ca de altfel cum suntem de vina si ptr faptul ca avem cel putin 2 primari de sector analfabeti si Becali numeste Viceprimar general |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Sony |
![]()
|
Foarte profund!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 12:01 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sonatule de cand ai avut probleme la spateni vad ca ai un fix cu zona respectiva Acu` esti pro fund
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Aug 2008, 10:58) Eu maine, ce zic eu, astazi si acum as semna pentru mutarea circuitului la Cluj, ca acolo nu e circulatie deloc, e liber prin oras, nu ar incurca cu nimic etc... Tu ai fost noaptea prin Cluj? Ii adevarat ca acum pe perioada verii ii mult mai lejer traficul, oameni plecati in concedii si studentii plecati, dar pana la a spune ca nu e circulatie deloc, ii cale lunga. Eu as fi foarte incantat sa fie la Cluj, dar din pacate nu are unde sa fie in oras. Dar se pare ca vobesti de Cluj, fara sa sti orasul. Sau ar putea fi, daca s-ar tine fara locuri pentru spectatori, eventual. Io zic ca totusi daca vorbesti, sa vorbesti dupa ce te-ai interesat un pic. M-ai cam dezamagit, de la tine ma asteptam la mai mult. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Sony |
![]()
|
Nea bioane, sunt fan tarzan! Il apreciez ca nu plateste intretinere.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
De ce? E la "social"?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Sony |
![]()
|
E alta treaba cand ai padurea ta!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Sony |
![]()
|
S-a demascat jandarmu'!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mie-mi sună a ATAC LA PERSOANĂ!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:15 |