Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
![]() ![]() ![]() |
Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 12:20) Noi chiar ne intrebam cine e fata! Who the fuck is Alice ![]() <span class='edit'>19 Aug 2008, 13:25:</span> bau da .... ce elevata enciclopedie muzicala aveti ...... ![]() cat mai merge pe la dumneavoastra kilu' de seminte? QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 12:36) bre soni matale esti cam credul ..... prea tenfigi cu botu'n toate cele ..... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca eram credul aveam parc de epave in fata blocului, iar nevasta bocea dupa o inutilitate de poseta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 08:17) Eu, personal, sunt nevoit sa fac un ocol de 4km zilnic pentru aceasta ambitie a conducatorilor urbei noastre. Rezulta un ocol de 32km pe care ii fac numai eu adica 3,2l de benzina = 12.704RON. In timpul Summit-ului NATO sau al Francofoniei, cui te-ai adresat pentru a-ti recupera banii, pe care i-ai cheltuit nu, pentru niste ambitii ale conducatorilor nostrii? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si azi dimineata tot centrul era varza.....fmm cu circuitul lu peste prajit....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Sony |
![]()
|
Im timpul summit-ului a economisit benzina ca traficul era superlejer. Deci nu are de recuperat bani de atunci.
![]() This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 12:51 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 12:50) Im timpul summit-ului a economisit benzina ca traficul era superlejer. Deci nu are de recuperat bani de atunci. ![]() Prietene, nu am chef de mistoul tau ieftin de mahala sau de IL-03-LDF. In timpul Summit-ului NATO totul a fost mult mai bine organizat decat acum. Poate ca si atunci am comentat, dar nu pe forum. Felicitarile mele in situatia voastra se adevereste zicala (proverbul) "Capu'l plecat, sabia nu-l taie" Stima, Rog un moderator sa inchida acest Topic. |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 19 Aug 2008, 12:55) amplasarea Circuitului a fost luata printr-o Hotarare de Consiliu Primariei .... de catre consilieri alesi in mod liber si democratic de catre noi cetatenii ai Bucurestiului Ca sa fiu rautacios pana la capar cu vitelul rozaliu, aka Vidanjeanu, as mentiona ca da, Consiliul a luat hotararea, insa contractul de asociere care trebuia dezbatut de Consiliu nu a mai fost dezbatut si a fost inlocuit cu niste conventii semnate doar de primar si unii directori din Primarie. @Serje: Imi pare rau ca te-am dezamagit, dar si mai mult imi pare rau ca nu s-a inteles faptul ca aia era o remarca ironica. La fel cum nici in Cluj nu e loc si ar fi blocaje majore, asa e si in Bucuresti. Remarca era pentru clujenii care sustineau ca e bine. Pai daca e asa de bine, sa se faca in Cluj, nu in Bucuresti. Ca poate in Cluj o fi mai mult loc si mai putin deranj. Sau poate nu? Toti care comenteaza ca ce bun e circuitul comenteaza de x km distanta din punctul de vedere a ceea ce vad la televizor. Eu comentez ca bucurestean afectat de acest furuncul gaozistic si caruia nu-i vad beneficiile pragmatice trambitate. Doar smenozeli pentru burdihanul unor vitei rozalii. PS: apropo, s-a mai auzit ceva cu plantarea de copaci in locul celor taiati anul trecut in Parcul Izvor? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
catami, nu am prieteni de teapa ta!
In timpul summitului ai economisit benzina si nu ai mers la primarie sa le dai banii pe acea benzina, dar acum te plangi ca o baba ca te fura primaru'! Probabil voiai sa te fu.a! This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 12:58 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 19 Aug 2008, 13:34) QUOTE(Lostboy @ 19 Aug 2008, 13:50) Tarzane, nu te mai obosi.....bip-ul ăla interior se traduce prin: moarte clinică a aparatului tău cenușiu. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu, doar un sunet lung și ascuțit!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca eu as face niste blocaje pe aici pe forum la unii useri credeti ca mi-ar ridica ode si slavi de ce bine e?
As putea incerca... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 13:56) QUOTE(klaus @ 19 Aug 2008, 13:57) Ca sa fiu rautacios pana la capar cu vitelul rozaliu, aka Vidanjeanu, as mentiona ca da, Consiliul a luat hotararea, insa contractul de asociere care trebuia dezbatut de Consiliu nu a mai fost dezbatut si a fost inlocuit cu niste conventii semnate doar de primar si unii directori din Primarie. Daca in timpul Summit-ului a fost organizarea buna, primaria si-a facut treaba. Daca acum se merge ca naiba, e vina circuitului. ![]() Madam Oprescu ce-a pazit pana acum? Vai, sunt consilierii in conced. Nu se stia ca astia n-or sa fie aici in perioada asta? Anul trecut n-a fost in aceeasi perioada organizat? Stie cineva daca este postat contractul pe vreun site al primariei? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 12:57) catami, nu am prieteni de teapa ta! In timpul summitului ai economisit benzina si nu ai mers la primarie sa le dai banii pe acea benzina, dar acum te plangi ca o baba ca te fura primaru'! Probabil voiai sa te fu.a! Faptul ca bagi un . intr-un cuvant nu inseamna ca esti "sclipitor", ci ca ai reusit sa eviti un cuvant interzis prin soft-ul forumului. Incep sa cred ca inca nu ti-a cazut iarba din buletin sau ca mai pui inca iarba pe langa toaleta pentru a nu te constipa. Daca aveai rabdare sa citesti tot vedeai ca am facut gura si atunci, dar nu pe forum. Referitor la prietenie. Nu multumesc, nu am prieteni care au post-uri numai la misto. QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 13:01) Copile, deja vezi treaba asta ca pe un razboi personal unde trebuia sa moara una din partile combatante! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai intai uitate la anul meu de nastere si apoi vorbim despre copilarie. Eram deja la scoala cand faceai tu ochi. |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 14:17) Faptul ca bagi un . intr-un cuvant nu inseamna ca esti "sclipitor", ci ca ai reusit sa eviti un cuvant interzis prin soft-ul forumului. "fura" nu e un cuvant interzis de forum! ![]() QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 14:17) Incep sa cred ca inca nu ti-a cazut iarba din buletin sau ca mai pui inca iarba pe langa toaleta pentru a nu te constipa. Inca o data imaginatia ta o ia razna! Ai prizat ceva iarba? QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 14:17) Daca nu ai protestat pe forum, unde ar fi trebui sa te vad? La stiri? QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 14:17) Deja te cam contrazici! Tu ai incercat sa induci o relatie de prietenie intre noi. Daca te razgandesti asa repede si apoi uiti, nu m-ar mira ca maine sa te vad in fata primariei laudand mareata cursa. QUOTE(catami @ 19 Aug 2008, 14:17) Mai intai uitate la anul meu de nastere si apoi vorbim despre copilarie. Eram deja la scoala cand faceai tu ochi. Se pare ca unii imbatranesc degeaba! Si Jiji era deja la scoala cand tu faceai ochi! Ce s-ar intelege de aici? Ca jiji e rasa superioara pentru ca s-a nascut mai devreme sau ca e doar un biet marlan? This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 13:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
Da' mai lasati-o naibii cu summitul, ca de e sa va aduc aminte, de summit au fost niste zile libere acordate la aproape toate institutiile statului neimplicate in summit, a fost o campanie in adevaratul sens al cuvantuluidusa de oficialitati pe tema "mai bine va luati concediu" etc.
Circuitul este o chestie privata, nu se pot face astfel de treburi. Ce dracu, poate cineva pe aici compara mere cu mere, nu mere cu baobabi? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Aug 2008, 12:57) Ca sa fiu rautacios pana la capar cu vitelul rozaliu, aka Vidanjeanu, as mentiona ca da, Consiliul a luat hotararea, insa contractul de asociere care trebuia dezbatut de Consiliu nu a mai fost dezbatut si a fost inlocuit cu niste conventii semnate doar de primar si unii directori din Primarie. @Serje: Imi pare rau ca te-am dezamagit, dar si mai mult imi pare rau ca nu s-a inteles faptul ca aia era o remarca ironica. La fel cum nici in Cluj nu e loc si ar fi blocaje majore, asa e si in Bucuresti. Remarca era pentru clujenii care sustineau ca e bine. Pai daca e asa de bine, sa se faca in Cluj, nu in Bucuresti. Ca poate in Cluj o fi mai mult loc si mai putin deranj. Sau poate nu? Toti care comenteaza ca ce bun e circuitul comenteaza de x km distanta din punctul de vedere a ceea ce vad la televizor. Eu comentez ca bucurestean afectat de acest furuncul gaozistic si caruia nu-i vad beneficiile pragmatice trambitate. Doar smenozeli pentru burdihanul unor vitei rozalii. PS: apropo, s-a mai auzit ceva cu plantarea de copaci in locul celor taiati anul trecut in Parcul Izvor? pai Videanu cum a ajuns primar? ca doar nu l-a fatat mamica lui direct pe Regina Elisabeta nr. 37 a fost votat tot de "popor" eu din fericire am putin de interactionat cu bulibasenia asta ..... ptr cei afectati le propun sa studieze cu mare atentie solutiile alternative si in viitor sa-si dea singuri peste degete cand pun stampila pe tot felu de lepadaturi ce candideaza cu programe care mai de care mai bumbastice despre replantarea pomilor .... as spune ca va fi ceva similar cu autostrada suspendata QUOTE(Lostboy @ 19 Aug 2008, 12:58) Tarzane, nu te mai obosi.....bip-ul ăla interior se traduce prin: moarte clinică a aparatului tău cenușiu. eu nu aud nici un bip ... daca tu auzi .... recomand ORL-ist sau .... poate o fi cazu de neuro... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Lostboy |
![]()
|
Aha...deci a murit. Lasă, că oricum nu-ți folosea la nimic.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre tarzane, interneaza-l la psihiatrie! Ca te trezesti maine-poimaine ca-ti boceste la usa pentru vreo inutilitate de poseta! Exact cand esti si matale pe "ocupat"!
This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 13:56 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io le urez 48de grade la umbra pe perioada cursei!
sau 75l/mp de ploaie! asta sa ca sa aiba spectatori! si o pana de curent asa de vreo 3 zile, exact cind alearga aia... ! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 13:55) Bre tarzane, interneaza-l la psihiatrie! Ca te trezesti maine-poimaine ca-ti boceste la usa pentru vreo inutilitate de poseta! Exact cand esti si matale pe "ocupat"! complicat bre sonatule .... ca acolo nu am pile ..... da .... poate daca tot esti tu asa voluntar in orice discutie .... faci un pustiu de bine si-l iei coleg de pat in salon la mataluta This post has been edited by tarzy: 19 Aug 2008, 13:59 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Sony |
![]()
|
Cum, bre, tocmai matale sa nu reusesti sa-l internezi? Pai daca intri acolo cu aerele astea de superioritate cred aia ca esti chiar ministrul sanatatii! Iti ofera cea mai buna rezerva pentru tot restul vietii. Nu mai trebuie sa muncesti ca sa te baraie nevasta ca vrea sa-si ia nu stiu ce inutilitati de jolidoane. Stai acolo linistit cu cazare si masa asigurata si discuti cu toate vocile alea!
This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 14:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Lasa ba... mai suferiti si voi...
basca mea, pana una alta, voi sunteti singurii care pupati o bucata de autostrada... nu cred ca ati auzit pe cineva plangand si smulgandu-si parul din cap de dorul autostrazii. + vorba altuia... toti va inghesuiti la salarii mai mari dar la aceleasi preturi la consum... si pot sa continui, stiti bine. Ca oricum, daca nu erati voi, avea Romania de mult circuit (dedicat) de MotoGP/F1. Langa Arad. Propritar, familionul lui Robi Muresan. Teren este, proiect este, aprobari, ciuciu. Ca doar... cum sa se intample asemenea insulta... Noi suntem mitici, cei din provincie nu merita nimic, ca doar noi avem doua randuri de oo. Si pana sa incepeti toti sa urlati la mine... n-am nimic cu bucurestenii, da' sunt satul de comentariile astea de tot rahatul. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
2 pg de opinii concrete si la obiect. 2 pg de off-topic si certuri fara sens.
![]() Anyway am fost pana in drumul taberii de la piata iancului (cu RATB-ul ca nu sunt nebun, am lasat masinile acasa) si e groaznic. In primul rand Dimitrov-Iancului relativ blocate (nimic special, se lucreaza la linii), blocaj la piata Izvorul Rece, blocaj rau pana la Universitate pe Armeneasca. Apoi pe podul Grand si in rest nimic extraordinar, DAR se simte faptul ca artere importante au fost inchise SI oamenii s-au mai intors din concedii. Nu se compara cu perioada 20.07-5.08 este mult mai aglomerat. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
catami |
![]()
|
"Bucharest City Challenge 2008" nu are aprobarea Consiliului Municipal
http://www.gandul.info/societatea/primarul...ml?3932;2879708 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
1.200 de oameni angajați pentru organizarea și desfășurarea evenimentului, mai puțin de o treime vor fi români. =din ce am vazut citit auzit se pare ca se datoreaza nesimtirii valahe . Firmele romanesti contactate pentru a face pregatirile au cerut preturi exorbitante ( de, invatati cu parcari si borduri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:46 |