Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
LUYgescu |
![]()
|
||
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|||
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Minunat !!! Simplu si cu gust !!! Felicitari !!!
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
exemplu de bord bicolor: http://www.km77.com/marcas/renault/2006/me...gama/gra/30.asp care arata bine. Asta nu inseamna ca nu apreciez munca omului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Adica a lu' razvant e tricolor????? This post has been edited by lau0678: 6 Dec 2006, 15:51 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place, cu o singura obiectie:
modelele bicolore care le-am vazut eu aveau separatia de culori pe bord orizontala si nu verticala. Cred ca daca ai fi lasat partea superioara neagra si o faceai pe ce inferioara crem iesea mai pe gustul meu. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
![]() Oricum, razvan, arata interesant, felicitari! This post has been edited by prody: 6 Dec 2006, 18:55 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
intreb si eu,ptr ce este botonul paralele cu bricheta?,cel din stanga
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
KilleR82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Avand in vedere zicala "Gusturile nu se discuta", fiecare poate judeca pentru el si, mai mult, daca va ajunge sa faca asa ceva, va sti unde sa aiba grija.
Imi place faptul ca nu s-a apelat excesiv la chitch-uri si accesorii de bazar-tuning. Felicitari celui care a fost cu ideea, realizarea e foarte OK parerea mea. Estetica nu o discut, pentru ca e o chestie de gust. |
--------------------
Renault
Megane mk2 ph2
2008 1.6 16v K4M Euro4 Privilege (2008-) + GPL Dacia Duster 4x4 mk1 ph2 2015 1.6 16v K4M Euro5 Laureate (2015-)
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca v-a placut ( cu mici exceptii bineinteles).Reiau ideea:fiecare poate crea dupa bunul sau gust si idei.Ale mele au fost cele care se vad ,la care a contribuit si sfatul celui care le-a lucrat efectiv.Sigur ca este perfectibil..ganditi-ve ca s-a lucrat fara tipare,totul s-a lipit manual,toate piesele au fost date jos de pe masina...cei interesati de preturi vor obtine de la mine , prin PM nr de tel al celui care a executat lucrarea, fiindca variaza cu suprafata,materialul folosit,complexitatea lucrarii.Numai bine!
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
superrr tareeee nici nu vreau sa ma gandesc cat a costat toot !!!! crimanalaaaa toata tapiteria acum sa ai grije sa nu pui prea multa lume prin masina sa nu se increteasca
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Schimbatorul e ciudat poate pt ca e pus invers?Cat a costat toata investitia?La culoarea masinii parerea mea e ca mergea alata culoare la piele dar ma rog gusturile nu se discuta?felicitari
This post has been edited by juristul2000: 7 Dec 2006, 23:03 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
razvant |
![]()
|
Schimbatorul este montat corect.Asta e forma lui...Despre preturi pe PM.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
Felicitari
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Cred ca ar fi indicat sa postezi pretul...pentru ca multa lume o sa te intrebe de acum in colo...
poze cu interioru meu:(scuze pentru mizerie.....era frig si umezeala...acum e curata ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0635.JPG ( Size: 185.71k ) Number of downloads: 1096 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
Poze cu interoarul meu:eu nu am leduri, am neoane sub scaune.
Attached thumbnail(s) Photo_0035.jpg ( Size: 88.67k ) Number of downloads: 1208 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
razvant |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 8 Dec 2006, 18:02) poze cu interioru meu:(scuze tru ca multa lume o sa te intrebe de pentru mizerie.....era frig si umezeala...acum e curata ![]() QUOTE(stiancu @ 8 Dec 2006, 18:28) Arata super, dar vedeti ca unii s-ar putea sa va acuze de tiganeala... ![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
stiancu |
![]()
|
Merci! Noi sa fim sanatosi!
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Razvant, ce fel de covoare sunt alea de pe spate? Sunt asa ceva in comert? Mi-a atras atentia piesa aceea care acopera tunelul central.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da se gasesc- 72 ron sunt poloneze ,sunt special facute ptr. logan si au si 5-a piesa ptr.tunelul central spate dar mai bine vezi http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7913.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Am si eu o intrebare... pentru cei care si-au vopsit manerele de la usi argintii de mai mult timp...S-a sters la cineva vopseaua de la folosire?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca nu,sunt tratate cu primer
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Multumesc de informatie tedy...eu ma gandeam sa mi le vopsesc si eu si eram curios daca trebuie sa refac operatiunea periodic.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
stiancu |
![]()
|
eu le am fara primer
si au tinut timp de 2 ani dar le deschid cu atentie ![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
razvant |
![]()
|
QUOTE(charly @ 9 Dec 2006, 10:34) Razvant, ce fel de covoare sunt alea de pe spate? Sunt asa ceva in comert? Mi-a atras atentia piesa aceea care acopera tunelul central. Covorasele sunt cele dedicate pt Logan.Eu le-am luat din Vitan, 65 ron setul format din 5 piese, una din ele fiind cea despre care spui tu. |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
acceleasi covorase am luat acum 2 saptamani din cora militari..pret 750 mii....sunt multumit de ele, se potrivesc perfect si au un fel de crampoane pe spate pentru a nu aluneca pe mocheta...
numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se gasesc manere de Prestige in vitan la niste preturi ... de costa mai mult primer+vopsea+lac decat patru manere.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:27 |