Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
Faithkeeper |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Citroen
Solenza Clima / C5
2004 / 2008 Tocmai cand credeam c-o scot si eu la capat... s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo!
|
|||
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Poate a fost in fiecare weekend pana in capatul opus al tarii si inapoi... sau a fost prin Europa cu ea. Oricum cred ca e usor ,,umflata'' treaba.
L.E.: acum am vazut ca el are numere cu RO si steagul Europei, deci, daca nu si-a schimbat numerele, insemna ca o are doar de 2 ani si ceva.... dubios This post has been edited by solenza_scala: 2 Sep 2008, 17:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cum dracu ca de 4 ani dubele din firma fac tara si romania - norvegia - suedia si abia au facut 500000
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Seamana cu episodul ala din Familia Bundy, cand ajunge Al cu Dodge-ul la 1 milion km si ar trebui sa primeasca un Viper.
Ma intreb ce a primit domnul Ion Bobia pentru performanta... Io daca fac cu Sandero 1 milion km ce-mi da Dacia? |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(Stefan @ 2 Sep 2008, 19:34) Seamana cu episodul ala din Familia Bundy, cand ajunge Al cu Dodge-ul la 1 milion km si ar trebui sa primeasca un Viper. Ma intreb ce a primit domnul Ion Bobia pentru performanta... Io daca fac cu Sandero 1 milion km ce-mi da Dacia? O strangere de mana si un sut in f*nd |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Stefan @ 2 Sep 2008, 19:34) Ma intreb ce a primit domnul Ion Bobia pentru performanta... Io daca fac cu Sandero 1 milion km ce-mi da Dacia? Aceea este o reclama comandata, cei implicati si-au primit salariul(onorariul). De ce ar trebui sa primeasca cineva ceva, pentru ca a facut 1mil. de km, de la producatorul masinii ? L-a pus el? This post has been edited by logan1.5dci: 2 Sep 2008, 21:37 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
685 Km/zi...in fiecare zi...timp de 1460 de zile. Mai minte omul, dar nici chiar asa.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
omul este dator sa asculte,nu sa si creada
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca ...au fost mai multi soferi si si-au propus sa mearga zi/noapte pana la 1mil km.
Il stiu de ceva vreme site-ul...dar eu cred ca-i MARKETING si atat...nimic mai mult...ori adevarat ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Crede si nu cerceta!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu cred, pentru 2 motive:
1. media km pe zi e foarte mare (atentie, media!! omul mai are si zile libere, mai si bea, mai e si bolnav, mai una, alta, nu merge zilnic) 2. masina arata mult prea bine pentru un asa numar de km, avand in vedere ca a circulat totusi (si) prin Romania (nu e descentrata deloc, vopsea ok, totul ok). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Se poate! Doar se trage din Passat si e stiut ca astea la 500.000 km abia ies din rodaj.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 2 Sep 2008, 22:30) De ce ar trebui sa primeasca cineva ceva, pentru ca a facut 1mil. de km, de la producatorul masinii ? L-a pus el? Nu l-a pus el, dar este o sansa pentru producator sa-si faca reclama. Si ca sa-si faca reclama trebuie sa-l convinga pe posesorul autoturismului respectiv sa participe la campanie. Cum face asta? Bineinteles, contracost, doar traim intr-o epoca pragmatica. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu te contrazic,eu altceva incerc sa spun, decat sa dea un premiu substantial (e ceva 1000k de km) mai bine ii da unui Ion (sa zicem 500 lei), omul e multumit si toata lumea e fericita.De banii aia poate trage si o dubla cu 1500k de km .
In realitate, daca eu as parcurge 1 milion de km. si producatorul masinii mi-ar da 500 lei (cu tot deranjul filmarilor) l-as trimite la plimbare pentru ca nu m-ar interesa. Parerea mea. Colegii isi pun problema daca e posibil, in regim de taxiu, trei schimburi de 8 ore, oameni harnici, inclusiv curse in tara, cred ca se poate, mai repede de 4 ani. This post has been edited by logan1.5dci: 2 Sep 2008, 23:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As mentiona ca la masinile din grupul VW km se pot modifica prin interfata, nici macar nu e nevoie sa se dea computerele jos si sa se scoata chipurile de pe ele...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Parca a fost si la Cafenea topic despre reclama asta stupida. N-are masina aia mai mult de 300.000km, nici daca au fost doi taximetristi care au folosit-o pe schimburi. Poate daca facea regim de autobuz trei ani, dintr-un capat in altu' al Bucurestiului, zilnic de nu-stiu-cate ori, poate poate ii facea asa...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e reclama nesimtita la Skoda, ma surprinde ca apeleaza la asa tehnici...
Cum se dau kilometrajele inapoi se dau la fel de usor si inainte. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
La noi la firma skoda are 700 mii km la bord in 8 ani , in ala 700mii km a fost reparata din belsug...eu nu cred ca rezista o masina 1000.000 de km fara sa fie reparata, retusata,,etc, sa ganditi la conditie de drum, trafic, .......
( dupa 550 mii de km a fost refacut motorul, manca cred ca 50 % ulei, 50 % motorina ![]() This post has been edited by tzuku: 3 Sep 2008, 09:07 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu are cum sa faca nici macar in regim de taxi km aia.
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
E manareala. Masina n-are 1 milion de km. Are cam 1.300.000km, dar i-au dat kilometrajul inapoi ca sa nu moara de ciuda concurenta.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() 1300-le meu are 31 de ani si 168 000 km. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Faithkeeper @ 2 Sep 2008, 17:00) Fals. Este cat se poate de declarat, scrie in coltul din dreapta sus SKODA AUTO. Si de aici e posibil orice, inclusiv reclama aia cu Ave, puiul care e bucuros ca e mancat. This post has been edited by vijelie: 3 Sep 2008, 13:47 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Sep 2008, 15:29) Evident. Oricum exista un nene cu o Skoda Fabia la aproape 600.000km - http://www.spritmonitor.de/en/detail/104416.html http://www.skodacommunity.de/index.php?pag...&threadID=32723 http://www.skodacommunity.de/index.php?pag...&threadID=18431 Folositi cu incredere translate.google.com, daca nu intelegeti germana. Omul a documentat toata exploatarea masinii si, intradevar, prezinta date reale, nu SF cum probabil e link-ul initial. |
--------------------
Mazda
6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce sa folosim gugal transleit cand putem face click pe botonu cu steagu angliei si vedem saitu in inglish?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Thor1983 |
![]()
|
Pentru ca eu vreau sa citesc continutul posturilor, nu tag-urile forum-ului.
![]() |
--------------------
Mazda
6
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Domain Name: primulmilion.ro
Registrar: ABO NET SRL Registration Date: 2008-06-27 Nameservers: ns7.elvsoft.net ns8.elvsoft.net Domain Status: OK Domain Holder Liviu Alexa SC IMAGISTICA ADVERTISING SRL Str. Caisului, nr. 36 Cluj-Napoca, Cluj, RO Phone: +40.364116105 Email: liviu@imagistica.com De pe site-ul lor: QUOTE Suntem Imagistica. Suntem una dintre cele mai bune agenții de advertising din Transilvania. Acum e clar ca e o treaba 100% publicitara? |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricum e nesimtita reclama, sunt si "uameni" care "pun botu' "
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Chiar vroiam sa imi iau o Skoda, adio acum !!
Sfidare la adresa celor cu capul pe umeri, noroc ca suntem majoritari ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Reclama.. dar reclama penibila. Cum s-a spus anterior ar insemna 700 km/zi =>regim de autostrada...
Pai masina aia are farurile IMPECABILE noi aproape, imposibil intr-un regim zilnic dur de autostrada. Am vazut VW-uri cu 200 mii km mers numai pe autostrada cu 160km/h si aveau farurile super matuite de la pietricele. Singurul mod in care sa ramana parbrizul asa, capota, farurile, impecabil e sa mergi mult la viteze mici (<80km/h) si la viteze d-astea e imposibil kilometrajul ala. Trebuiau si ei sa puna o masina UN PIC mai obosita nu atat de stralucitoare caci vrem macar PUTINA credibilitate. Dezamagitor. M-am uitat mai atent. Bara fata + bara spate au fost garantat schimbate/vopsite probabil si farurile au fost si ele schimbate. This post has been edited by Executron: 3 Sep 2008, 22:09 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:23 |