experimentul 11 09, o minciuna
![]() ![]() ![]() |
experimentul 11 09, o minciuna
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
uita-te pe antena3 sectiunea LIVE (e undeva in dreapta sus cand intri pe site)
PS: cu experimentul asta nu se mai uita nimeni la problemele colegilor ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=123822&hl= This post has been edited by ionut.tanase: 10 Sep 2008, 09:05 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ba nu, pe ProTv, ca antenele minte
![]() This post has been edited by ady77: 10 Sep 2008, 09:12 |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E 10 si ceva. Dar mai puneti in calcul si diferenta de fus orar. E la ora 10 la noi sau la ei?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba, io mai fumez mult?
![]() Hotarati-va odata, la ce ora ie sfarsitu' ala??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 10 Sep 2008, 10:15) La noi. 10 Sep 2008, 10:18: QUOTE(Muttley @ 10 Sep 2008, 10:16) Daca mai fumezi mult s-ar putea sa fie sfarsitul lumii, dar doar pentru tine ![]() This post has been edited by ady77: 10 Sep 2008, 09:18 |
--------------------
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Mda nu merge nimic live pe calculatorul meu
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La mine merge. Dar ori nu e laiv, ori broadcastu de pe internet e cu 2 ani intarziere. Tocmai au spus ca in 5 minute aterizeaza avionu lu Satana.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ciocnesc nimic momentan, deci nu va speriati.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica tocmai au eliberat fascicolul.
EDIT: FASCICOLUL A PLECAT LA BERE... A FOST DECLARAT NUL ! This post has been edited by altisone: 10 Sep 2008, 09:36 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
stau eu si ma intreb.. daca au existat ochelari de eclipsa, n-ar trebui sa existe si "ochelari de sfarsitul lumii"?...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu cred ce crede argon
![]() |
--------------------
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci cum fu???
ca aici e ora 14.00 si nu sa anuntat nimic.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e asta-seara
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 10 Sep 2008, 12:40) Pai cine sa mai anunte? Elvetia nu mai exista, iar din hexagon, o mai ramas doar un triunghi mititel restul fiind rontatit de flamanda GN. Si GN creste, si odata cu ea, exponential, si apetitul pentru cele lumesti... _______________________________________________ GN = Gaura Neagra |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-428505...gre-marunte.htm
Extras: bobo [anonim] Sigur si-au facut un calcul electoral. Daca au dreptate cu sfarsitul lumii, sa vedeti ce de voturi castiga PC dupa... [...] Dedalus [anonim] "LHC sa creeze gauri negre marunte" Domle, mai bine mai multe mici si sprintene, decat una mare si lenesha... :-))). [...] Viorel [anonim] Cat de conservator sa fii incat sa nu apreciezi gaurile negre marunte! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
Ma, ori nu s-a facut nici o gaura, ori gaura in care suntem nu e deloc stramta. Io cel putin nu ma simt deloc inghesuit. Exceptie facand dedlainurile de la job.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu, daca as fi o gaura, as fi solidara cu surata mai mare, gaura bau bau a caraghiosilor de la partidul conservator, si as da in judecata omenirea pt. rasism. Sunt interzise referirile la originea etnica, orientare sexuala, CULOARE, etc...
This post has been edited by radian: 10 Sep 2008, 15:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
daca deja am sucombat toti, daca deja a fost sfarsitul lumii? daca asta e lumea cealalata? sa-nviu*.. nu-mi place...
* - acum nu se mai poate spune "sa mor io"... zici: "sa-nviu io"... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ma chemati si pe mine cand ati intins masa, acu-s la un tabinet cu 2 gauri negre, una de ghinda si una care tine cu dinamo
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca bagi ceva in gaura asta neagra, mai iese?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:01 |