experimentul 11 09, o minciuna
![]() ![]() ![]() |
experimentul 11 09, o minciuna
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Ov @ 9 Sep 2008, 13:36) oricum daca scapam de asta, ne asteapta alta, cica pe jupiter (sau saturn, nu mai tin minte) au inceput niste reactii termonucleare ciudate si e posibil sa bubuie de tot caz in care ne rad si pe noi de pe fata pa..... universului. Ma documentez si revin ![]() L.E. am revenit: http://www.cotidianul.ro/sfarsitul_terrei_...iter-54624.html Si m-am apucat de citit... pana dau de asta: QUOTE Jupiter este singura planetă din sistemul solar care dispune de reacții termonucleare pe suprafața ei. Si zic...sireaca limba romana... Cu ce optionale vine Jupiter din fabrica... in fine, hai sa citim mai departe, ca la tati ni-i greu... si dau de alta: QUOTE Suprafața de gheață după Callisto ar putea exploda după intensificarea reacțiile termonucleare. ...moment in care am dat dreq informarea, setea de cunoastere si tot restu'... LE: Autorul abominatiilor e unu' Robert Mircea. Ca sa-i ramana numele sapat cu litere de...aur. This post has been edited by xcss: 9 Sep 2008, 19:14 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Uffff, nu ne papa gaura neagra, nu ne prajeste Jupiter, eu ce pretext mai gasesc de acuma sa merg la carciuma sa-mi inec amarul?
![]() Mai ca incep sa-i inteleg pe pestisorii aia deprimati... This post has been edited by radian: 9 Sep 2008, 20:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ca incepe balciul ...pardon campania electorala......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
parinte sa-mi fie cu iertare.....
dar daca ne luam dupa biserica...pamantul era plat.... pamantul era centrul universului.... totul se cheama EVOLUTIE...... deci de fapt evenimentul principal se intampla in octombrie..... sa imi traiesc viata la maxim pana atunci.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
fugiiiitiiiiiiii.....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O facut boooooooooooom deja?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU!!!
Inca 2 ture de bloc, si dupaia ai voie la o pauza de tigara. This post has been edited by Serje: 9 Sep 2008, 21:38 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre ady mai bine fugi dupa autocarul tricolorilor si le dai un respect din partea nostra......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Serje @ 9 Sep 2008, 22:38) trebuie sa ma apuc si de fumat? Oricum nu mai apuc sa mor de plamani ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 9 Sep 2008, 22:47) Astia(si tineret si batranii) au pierdut ca oricum vine sfarsitul lumii. ![]() |
--------------------
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
maine vedem ce si cum...noapte buna...daca e ceva..facem intruniri ...dincolo
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ady77 |
![]()
|
Adica nici "acolo" nu scap de voi?
![]() ![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
S-o amanat pe octombrie?
No te poti apuca de fumat si poate ai sanse sa si mori de plamani. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
in octombrie e cu fast si trambite si surle si presedinti de stat si animatoare si....
asta daca nu o ia razna incercarea de maine..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 9 Sep 2008, 10:47) Voi incerca sa vorbesc in cat mai comuni termeni si ar fi cazul sa potolim spiritele si asa incinse. Sa facem putina lumina… " termeni comuni" ? ![]() ![]() poate oi fi io mai prost , da ceea ce a urmat a fost explicat in termeni atit de comuni , incit mi s-a format in cap un mare vid , plin plinut cu tot felu de energii cuantice . ca sa nu mai zic de lumina ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Adio! Ce-o fi... o fi, eu va iubesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() pS sunt pe norisoru A2424 mai tre sa astept putin pana fac astia cu aripi pasaju pana la locu de intalnire ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 10 Sep 2008, 00:53 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pana la urma la ce ora are loc experimentul ?
9 sau 21 ? ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La noo. AMR dooshishinshi de minute. Io la 8:57 ma duc sa fiumizez, ca-s la munca. Daca eram acasa ma-ncuiam in baie si as fi plaaaaaaaaans.........
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Hai baieti o ultima rugaciune
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nu te grabi, azi fac testarile deci poate mai ai o seansa
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti ce m-ar amuza? Un cutremur maricel in momentul testarii.. Eventual la rusi
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ceribros |
![]()
|
Iti dai seama ca orice fenomen de acest gen ar produce panica
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:26 |