Taxa auto
![]() ![]() ![]() |
Taxa auto
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.047 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Bun. Deci vom astepta votul Camerei Deputatilor pentru a avea ceva concret...
LE: mai nasol cu datul banilor inapoi...ca nu-i vor lua de la ministerul de mediu (unde s-au dus pana acum) ci de la bugetul de stat...dar asta nu-i intereseaza pe domniile lor...doar numarul de voturi. This post has been edited by EdyB: 9 Sep 2008, 10:36 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca ei au zis pana acum ca banii s-au dus la mediu trebuie repede sa crezi?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
N-am zis asta...doar ca vor lua banii de la bugetul de stat...lucru care e cum nu se poate mai prost...macar de i-ar lua de unde s-au dus.
De-aia nu avem bani la educatie, la sanatate etc. This post has been edited by EdyB: 9 Sep 2008, 10:46 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Dupa parerea mea, desfiintarea acestei taxe este cea mai mare prostie! In afara faptului ca vom deveni o tara de fier vechi (cimitirul de masini al Europei) vor scadea si incasarile la bugetul de stat dar si mai mult, productia autohtona de masini va scadea considerabil implicit banii stransi la bugetul de stat colectati din vanzarea autoturismelor noi.
Trebuie avut in vedere si faptul ca urmare scaderii vanzarilor, unitatile care produc ansamble si subansamble utilizate de producatorul autohton de autoturisme ar putea face reduceri de personal ceea ce ar conduce la o crestere a ratei somajului si o scadere a productivitatii muncii implicit cresterea inflatiei. Credeti ca este o idee buna eliminarea acestei taxe? ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 9 Sep 2008, 10:58 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
spun si eu ca ar fi o prostie eliminarea taxei auto dar nu pentru ca nu se vor mai cumpara masinile noi ci pentru ca or sa puna astia altceva in locul taxei ca sa mergi cu masina prin centrul capitalei trebuie sa ai masina euro 4 si daca ai mai veche platesti(exemplu germania) si atunci o sa platim toti nu doar cei care isi inmatriculeaza masinile
This post has been edited by Qubs: 9 Sep 2008, 11:05 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Aveti idee cine a initiat aceasta modificare? Ca sa stim apoi cui ii umplem frigiderul.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 9 Sep 2008, 12:25) Dupa parerea mea, desfiintarea acestei taxe este cea mai mare prostie! In afara faptului ca vom deveni o tara de fier vechi (cimitirul de masini al Europei) vor scadea si incasarile la bugetul de stat dar si mai mult, productia autohtona de masini va scadea considerabil implicit banii stransi la bugetul de stat colectati din vanzarea autoturismelor noi. Trebuie avut in vedere si faptul ca urmare scaderii vanzarilor, unitatile care produc ansamble si subansamble utilizate de producatorul autohton de autoturisme ar putea face reduceri de personal ceea ce ar conduce la o crestere a ratei somajului si o scadere a productivitatii muncii implicit cresterea inflatiei. Credeti ca este o idee buna eliminarea acestei taxe? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da mai, dar dupa capul lor un euro4 nou o sa mearga de acum incolo mai mult decat un euro2 vechi si prin urmare o sa polueze mai mult!
idioti! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Vai ce bine! Abia astept sa ajung in DE si sa-mi iau vreo 4 cazane, 2 pentru circulat si 2 pentru piese! Poluare la maxim romani!
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Stiu ideea Ov, asa de tare am ras cand am auzit explicaiile lu' Vozganian, de era sa cad de pe canapea.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai ras ca prostu (nu e atac, la fel am ras si io) ca cine a ras la urma a ras mai bine (adica ala' cu nume de drujba cum zicea Vadim)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(hornedfiend @ 9 Sep 2008, 13:18) Vai ce bine! Abia astept sa ajung in DE si sa-mi iau vreo 4 cazane, 2 pentru circulat si 2 pentru piese! Poluare la maxim romani! Toti cetatenii tarilor intrate in UE au avut voie sa mearga in De sa isi cumpere fiecare ce cazan vrea, noi de ce nu am fi ca ceilalti europeni ? ![]() This post has been edited by Jack Daniel's: 9 Sep 2008, 11:57 |
--------------------
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.047 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
apoi sa vedem. la mine in fata la serv este un sens giratoriu cu 2 benzi. prima banda e plina de SH-uri. Azi cand am fost la magazin am dat si eu roata prin sens.. ce sa vezi 12 masini, mercedez, benveu si alte ....
Mercedezu n-avea oglinda din stanga era din 1995 toamna si bineinteles pe motorina. n-as fi dat o dacie buna pe el. La aia barem gasiti piese Apoi bemveu neaparat pe benzina, tot 1993, cu niste table pe la prag prinse cu nituri. Ca sa nu ziceti ca nemtii nu se pricep la tiuning. Respectiva tigaie era cam 2500 de euro !!!!!! Poate luata cu 500. EVIDENT NE-AM UMPLUT DEJA .... E full orasul aia e.., Daca iei de la baieti, iei plasa, daca te duci singur e mai bine zic eu. Avand in vedere starea acelor chestii nu mai zic niciodata ca e o solutie buna ce se intampla. bai bemveu avea si grila cromata toata... ceva de vis ! Pustii de liceu or sa stanga alocatia sa isi ia si ei cate una, direct de la mama ei... ![]() ![]() This post has been edited by axabrt: 9 Sep 2008, 12:03 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Pentru ca noi suntem prosti si fuduli (ca natie vorbind) si o sa bagam la cazane in tara de nu o sa mai ai loc sa parchezi o masina din cauza acestora.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 9 Sep 2008, 13:29) Apoi bemveu neaparat pe benzina, tot 1993, cu niste table pe la prag prinse cu nituri. Ca sa nu ziceti ca nemtii nu se pricep la tiuning. Respectiva tigaie era cam 2500 de euro !!!!!! Poate luata cu 500. EVIDENT NE-AM UMPLUT DEJA .... E full orasul aia e.., Daca iei de la baieti, iei plasa, daca te duci singur e mai bine zic eu. Avand in vedere starea acelor chestii nu mai zic niciodata ca e o solutie buna ce se intampla. Ne-am umplut deja pentru ca la BMW-ul ala taxa e vreo 200 euro. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 9 Sep 2008, 10:55) Dupa parerea mea, desfiintarea acestei taxe este cea mai mare prostie! In afara faptului ca vom deveni o tara de fier vechi (cimitirul de masini al Europei) vor scadea si incasarile la bugetul de stat dar si mai mult, productia autohtona de masini va scadea considerabil implicit banii stransi la bugetul de stat colectati din vanzarea autoturismelor noi. Trebuie avut in vedere si faptul ca urmare scaderii vanzarilor, unitatile care produc ansamble si subansamble utilizate de producatorul autohton de autoturisme ar putea face reduceri de personal ceea ce ar conduce la o crestere a ratei somajului si o scadere a productivitatii muncii implicit cresterea inflatiei. Credeti ca este o idee buna eliminarea acestei taxe? ![]() Lucrezi la Dacia-Renault, sau pentru Tariceanu?!? Daca eu pot sa cumpar pere, de ce vrei tu sa dau banii pe mere? |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Ai citit cu atentie ce am scris? Eu am incercat sa explic din punct de vedere economic ce riscuri presupune acest compromis electoral. Tu se pare ca ai inteles exact ce nu doream sa se speculeze.
Si ca sa iti raspund: sunt un tip care gandeste pragmatic si nu pun interesul personal mai presus de interesul colectiv. QUOTE Cu taxa actuala bagam in tara la fel de multe cazane, ce nu intelegi ? Cu taxa actuala doar prostii baga cazane in tara! Cei care vor masina (nu cazan) actioneaza in consecinta adica isi cumpara o masina mai noua de ani si mai performanta. Nu stiu cati sunt dispusi sa plece in DE si sa cumpere un cazan cu 500 de euro in care mai baga 2000 de euro sa mearga si il mai costa si drumu dus intors plus taxa de inmatriculare. Stiu ca sunt si persoane din astea dar numarul lor este in scadere. This post has been edited by ionut.tanase: 9 Sep 2008, 12:12 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
axabrt |
![]()
|
cand eram eu tanar maica, prin 1994, bunica-miu s-a dus cu unu in germania si ala si si-a luat mercedes de 11000 de marci. ei bine atunci era o suma IMENSA. mertz era 220D, si avea parca 2 ani vechime.
Acuma ? Sa fim seriosi...Sa vedeti peste 10 ani...eu cred ca nici masini nu o sa mai fie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nu e ok , ca numai este taxa...la anul cand o sa-l dau dacia mea ( atunci o sa faca 11 anisori ) o sa trebuiasca sa dau cu 500 euro ( chit ca am bagat in ea 1500 ) drept motiv ca vine nea'Gica cu opel kadet ( nu am nimic cu opel) din '86 si da cu 400 de euro...dar e mai buna, ca dacie e tot dacie ramane, opel e nemtesc...
![]() O sa scada drastic vanzarile la logan, ca la 7000-8000 mii de euro sunt f multe masini SH, si lumea zice ca sunt mai bune SH decat Loganu nou |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
axabrt |
![]()
|
adevaru ca loganu Full de full nu face 12000...
cam 9000 asa, ok ? Ala coaje cam 4000 as da pe el. Pret corect. Tu vrei in 2010 masina fara AC si Servo cu un airbeg la 7000 ??? Acuma zi tu ca n-am dreptate. Eu zic ca la Logan pretul de productie e 2500 de euro. Cam asa vad eu treaba. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 9 Sep 2008, 12:09) Ai citit cu atentie ce am scris? Eu am incercat sa explic din punct de vedere economic ce riscuri presupune acest compromis electoral. Tu se pare ca ai inteles exact ce nu doream sa se speculeze. 1 sunt economist 2 daca eu vreau sa cumpar pere, de ce vrei tu sa dau banii pe mere? 3 tara nu saraceste de la omul de rand, ci de la guvernare 4 hai sa-mi vand apartamentul, sa ma mut in garsoniera, si sa dau diferenta la bugetul de stat, ca stiu ei mai bine cum sa ii cheltuie pentru bunastarea tuturor sa fim seriosi... il aducem pe Kim Ir Sen, sau cum l-o chema, sa ne guverneze? sorry, ala e mort, actualul este Kim Jong II. This post has been edited by adrianne: 9 Sep 2008, 12:26 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ramaneti calmi, taxa inca nu a fost eliminata...
|
--------------------
/
/
/
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Si sper sa nu o elimine!
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(ionut.tanase @ 9 Sep 2008, 13:39) Cu taxa actuala doar prostii baga cazane in tara! Cei care vor masina (nu cazan) actioneaza in consecinta adica isi cumpara o masina mai noua de ani si mai performanta. Nu stiu cati sunt dispusi sa plece in DE si sa cumpere un cazan cu 500 de euro in care mai baga 2000 de euro sa mearga si il mai costa si drumu dus intors plus taxa de inmatriculare. Stiu ca sunt si persoane din astea dar numarul lor este in scadere. Aduc cazane cei care nu au bani e altceva si nu cred ca sunt neaparat prosti. This post has been edited by Jack Daniel's: 9 Sep 2008, 12:35 |
--------------------
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ionut.tanase vrei sa iti spun de ce mi se pare o prostie taxa?
tu cand ti-ai luat masina in 2003 ( daca a fost firsthand ) nu ai platit nici o taxa de mediu. bun.. eu daca vreau sa cumpar aceasi masina din 2003 o sa ma rupa astia in 2 cu taxa lor de mediu, care pana la urma nu inbunatateste aerul meu sau al tau... LA FEL DE POLUAT E. Cu ce ma incalzeste pe mine ca pe Gigel l-au taxat 3000 de euro pentru o masina mai veche? Nu mai bine de aia 3000 de euro il puneau pe gigel sa faca masina aia mai putin poluanta?! Eu asa vad lucrurile pentru ca momentan dai bani pentru taxa asta aberanta si nu se vad modificari de nici un fel, gropile tot acolo sunt si aerul tot plin de noxe. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Noi trebuie sa fim mai catolici decat Papa, desi suntem ortodocsi.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(axabrt @ 9 Sep 2008, 20:19) Tu vrei in 2010 masina fara AC si Servo cu un airbeg la 7000 ??? [OffTopic] Si eu zic ca e o prostie sa dai atata amar de bani pe o masina noua care nu ofera niste minime dotari de confort si siguranta.On: eu tot nu sunt lamurit ce surse de finantare au ei ca sa sustina restituirea integrala a taxei. Poate ne zic si noua, eventual inainte de alegeri. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:48 |