DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Anti-scutere!, M-am saturat de pustani tembeli!

Altis
post 28 Sep 2008, 22:06
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Eu personal nu am nici o pretentie. Daca trag stanga de volan sa evit un asemenea pusti de 18 ani, si lovesc o masina, sunt vinovat, iar pustiul isi vede de drum, eventual chicoteste la scara blocului cu amicii pe tema asta. Nu nene, eu imi vad de drumul meu. Vad eu cum ma impac cu mine dupa aia noaptea ca i-am rupt un picior idiotului...
Ideea e ca eu nu am vazut in media nici un caz de scuterisT lovit grav de o masina. NU AM VAZUT EU. A fost o fetita care a murit strivita de un atw cumparat de parinti dar in rest nimic(SI ALA NU A FOST ACCIDENT DE CIRCULATIE, IN SENSUL CA NU A FOST IMPLICAT SI UN ALT AUTOVEHICOL). Si la mine in birou, tv-ul merge toata ziua pe un post de stiri. Pana cand nu o sa fie media plina de imagini rosii cu pusti striviti, nu se vor invata minte.
Este pur opinia mea, nu zic ca e cea corecta, dar, nu vad alternativa. Ia sa vedem o data pe saptamana in ziare poze cu ei calcati de masini,sa vedeti ce isi vad de treba lor si constientizeaza ca o masina nu e din burete si cum spunea un sofer de la mine din firma fetelor/femeilor care traversau aiurea: "FAAAAAAA !!! ASTA CALCA NU **** !!!!

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HIV
post 28 Sep 2008, 22:29
Post #32

Membru incepator

From: Cluj Napoca

La mine la Cluj nu am avut probleme cu ei...in sensu ca nu mi s-a intamplat niciodata sa-l vad pe unu ca incalca regulile de circulatie . E extrem de enervant insa cand sunt prin apropiere , mereu incetinesc , ma indepartez de ei cat de mult pot , asta pentru ca e destul sa le trag o oglinda in cur ca sa pice sub masina si sa moara dracului . Oricum , e dreptul lor , si sincer , pe aglomeratiile astea , parca parca as merge si eu cu un scuter decat sa traversez orasul intr-o ora si 10 litri de benzina .

--------------------
Dacia 1310 1986
CJ 06 JBU
+
dariusz
post 29 Sep 2008, 11:12
Post #33

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(altisone @ 28 Sep 2008, 23:06)

Este pur opinia mea, nu zic ca e cea corecta, dar, nu vad alternativa. Ia sa vedem o data pe saptamana in ziare poze cu ei calcati de masini,sa vedeti ce isi vad de treba lor si constientizeaza ca o masina nu e din burete si cum spunea un sofer de la mine din firma fetelor/femeilor care traversau aiurea: "FAAAAAAA !!! ASTA CALCA NU **** !!!!
*

tu chiar crezi asta ? hai sa fim seriosi ! campaniile dedicate soferilor au avut vreun efect ? alea contra neatentiei la volan , condusul cu viteza excesiva , sub influenta alcoolului , etc. , etc.
pe astia " micii " este teribil de greu sa ii cumintesti ( prin mijloace legale bla bla bla.gif ) . ce incerci sa le bagi pe o ureche iese pe cealalta . este virsta peste care am trecut cei mai multi dintre noi . cind tu esti cel mai tare , mai cool . stii cum ii cumintesti ? simplu ! cu bataia !

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
Altis
post 29 Sep 2008, 12:46
Post #34

Membru autentic

Pai daca parintii nu ii bat, sa ma dau eu jos din masina sa ii lovesc?
Nu, pur si simplu imi vad de drum. Isi rupe piciorul, imi plateste farul si capota, si a doua oara nu mai taie calea.
Daca cineva l-ar bate pe unul d-asta, l-ar transforma in victima nevnovata.. "saracul copil".
Daca il loveste masina din vina lui, a gasit ce a cautat...
Nu ma intelege gresit, departe de mine gandul de a incita la un carmagedon, nu am nici cea mai mica intentie sa lovesc ceva sau cineva... Dar, decat sa lovesc pe altcineva...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
ionut.tanase
post 29 Sep 2008, 13:04
Post #35

Can't Stop Me!

From: PITESTI

Perfect de acord cu initiatorul postului. Daca ar fi dupa mine si pe biciclisti i-as trimite la un curs de legislatie si le-as da dreptul sa circule cu bicicleta pe strada in baza unui permis similar permisului de conducere.
Sa nu mai vorbim de carute pe care in afara cursului de legislatie le-as pune sa plateasca si taxa de drum.

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
argon
post 29 Sep 2008, 13:09
Post #36

Mesaj semiautomat

Parerea mea este urmatoarea: nu poti sa ai pretentii in trafic si sa fii la acelasi loc cu masinile cand conduci ceva ce nu se inmatriculeaza, vorbesc de scutere, biciclete, carute, roabe, samd. Astia numa' incurca, de n ori mi s-a intamplat ca unu cu cate un scuter besinos care abia se tareste pe mijlocul benzii sa tina o coloana intreaga de masini in urma lui.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
VladG
post 29 Sep 2008, 13:49
Post #37

Membru preistoric

Imi place sa merg cu bicicleta, dar tocmai pentru ca am carnet si stiu cum se circula si cat de periculos este, evit cat pot de mult sa merg pe sosele. Prefer sa o imbarc pe masina si sa o dau jos la munte.
Dar nu toata lumea merge cu bicicleta sau cu scuterul doar de placere, asa ca sunt perfect de acord cu necesitatea instruirii celor care le conduc.
De fapt cred ca regulile de baza de circulatie ar trebui sa fie obiect de studiu obligatoriu in scoala, cu note si examen, pentru ca si pietonii au nevoie de ele.

This post has been edited by VladG: 29 Sep 2008, 13:51

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
ionut.tanase
post 29 Sep 2008, 14:10
Post #38

Can't Stop Me!

QUOTE(VladG @ 29 Sep 2008, 14:49)
...De fapt cred ca regulile de baza de circulatie ar trebui sa fie obiect de studiu obligatoriu in scoala, cu note si examen, pentru ca si pietonii au nevoie de ele.
*

De acord ... In fond si la urma urmei invatam la scoala fizica, chimie, biologie si mai stiu eu ce materii pe care poate si in mod sigur nu o sa le folosim prea mult in viata (poate chiar deloc) in schimb notiuni de legislatie rutiera care sunt mai mult decat importante pentru cei mici (clasele I - VIII) si chiar si cei mari (clasele IX - XII) nici nu sunt bagate in seama.

Poate ca o legislatie rutiera sanatoasa ne-ar scuti de atatea accidente petrecute pe soselele patriei .

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
vi_escu
post 29 Sep 2008, 15:56
Post #39

Membru somnambul

From: republica procurorilor

QUOTE(ionut.tanase @ 29 Sep 2008, 14:10)
invatam la scoala fizica, chimie, biologie si mai stiu eu ce materii pe care poate si in mod sigur nu o sa le folosim prea mult in viata (poate chiar deloc)
*

Ai perfectă dreptate! radmasa.gif

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
hash
post 29 Sep 2008, 16:02
Post #40

calculatorist

Nu cred ca a fost vreo materie s-o fi invatat la scoala pe care n-am folosit-o!

--------------------
- - -
+
Garett
post 29 Sep 2008, 18:32
Post #41

Membru autentic

From: Galati

CSP- Cunostine Social Politice! wink.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
hash
post 29 Sep 2008, 22:25
Post #42

calculatorist

p-asta am ratat-o .. tongue.gif adica ne apucasem de ea de-o luna s-a venit revolutia (sic)

--------------------
- - -
+
FireChief
post 29 Sep 2008, 22:33
Post #43

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

avem frustrati pe sosele de la astia cu risnitele de cafea pe doua roti pina la smecherii cu sute de cai putere ....sau donsoarele cocotate in suvuri sau decapotabile
prea multi frustrati...si toti vor sa demonstreze cite ceva....

This post has been edited by FireChief: 29 Sep 2008, 22:34

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Garett
post 30 Sep 2008, 05:30
Post #44

Membru autentic

QUOTE(hash @ 29 Sep 2008, 22:25)
p-asta am ratat-o .. tongue.gif adica ne apucasem de ea de-o luna s-a venit revolutia (sic)
*

Inseamna ca suntem de o seama, nici eu nu m-am "bucurat" de ea decat o luna. Si incepuse atat de bine...(tezele partidului la congresul 'nspelea, speech-urile lu' toarsu' ceasca) smile.gif
Poanta e ca in Ianuarie 90 acelasi prof ne preda "Bazele democratiei"! radmasa.gif
@Firechief: Nu stiu daca pustanii pe scutere intra la categoria frustrati mai degraba inconstienti, in viziunea lor un scuter e doar o bicicleta cu motor iar faptul ca nu le trebuie permis nu face decat sa accentueze impresia de banalitate.

--------------------
No Reno Forever
+
einstein1984
post 30 Sep 2008, 07:06
Post #45

fan Dacia

QUOTE(ionut.tanase @ 29 Sep 2008, 14:04)
Perfect de acord cu initiatorul postului. Daca ar fi dupa mine si pe biciclisti i-as trimite la un curs de legislatie si le-as da dreptul sa circule cu bicicleta pe strada in baza unui permis similar permisului de conducere.
Sa nu mai vorbim de carute pe care in afara cursului de legislatie le-as pune sa plateasca si taxa de drum.
*

Foarte bine, bravo! Si in aceiasi idee, ar trebui si pietonii sa aiba un permis de traversat strada, nu? radmasa.gif Poate-mi arati si mie o tara civilizata unde ai nevoie de permis sa mergi cu bicicleta pe strada. Poate in germania lui hitler din 40!

<span class='edit'>30 Sep 2008, 08:07:</span>
QUOTE(argon @ 29 Sep 2008, 14:09)
Parerea mea este urmatoarea: nu poti sa ai pretentii in trafic si sa fii la acelasi loc cu masinile cand conduci ceva ce nu se inmatriculeaza, vorbesc de scutere, biciclete, carute, roabe, samd. .
*

Parerea mea e ca nu poti tu sa ai pretentii de la altii sa stie legislatie cand tu insuti habar nu ai de asa ceva, dupa cum demonstrezi in psotul de mai sus. Scuterele si mopedele sunt supuse inregistrarii la primariile pe raza caraora locuiesc propietarii.

This post has been edited by einstein1984: 30 Sep 2008, 07:33

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
argon
post 30 Sep 2008, 07:09
Post #46

Mesaj semiautomat

aia e inregistrare nu inmatriculare, geniule.

pietonii au 'piste' de pietoni, postate transversal pe drum, cunoscute si sub denumirea de zebre, doar pe acolo au voie, nu trebuie nici un curs, doar sa intoarca capul intr-o parte si alta daca nu e semafor. In schimb biciclistii si scuteristii sunt in trafic printre masini, si au pretentia la aceleasi drepturi, ce mai conteaza obligatiile...

--------------------
+
einstein1984
post 30 Sep 2008, 07:10
Post #47

fan Dacia

QUOTE(altisone @ 29 Sep 2008, 13:46)
Pai daca parintii nu ii bat, sa ma dau eu jos din masina sa ii lovesc?
Nu, pur si simplu imi vad de drum. Isi rupe piciorul, imi plateste farul si capota, si a doua oara nu mai taie calea.
*

Sper sa nu mai fie alta sueprnova cu ymx la numar, ca mi-ar parea rau de masina omului.
Insa cu asemena inteligenti care prefera sa accidenteze un om decat sa indoaie fier.... De frana ai auzit?
Argon, nu are nimeni pretentia de aceleasi drepturi, ca nu cer scuteristii acces pe autostrada. Insa acordarea de prioritate atunci cand au dreptul la ea ar fi placuta.

This post has been edited by einstein1984: 30 Sep 2008, 07:11

--------------------
+
argon
post 30 Sep 2008, 07:13
Post #48

Mesaj semiautomat

foarte corect, dar daca lor, adica unora li se rupe de acordarea la altii de prioritate, de ce mi-ar pasa mie? din pacate nu scrie pe casca(ce nu o au) daca respecta legislatia sau nu, asa ca trebuie sa le acord la toti.

--------------------
+
ionut.tanase
post 30 Sep 2008, 07:14
Post #49

Can't Stop Me!

QUOTE(einstein1984 @ 30 Sep 2008, 08:06)
Foarte bine, bravo! Si in aceiasi idee, ar trebui si pietonii sa aiba un permis de traversat strada, nu?  radmasa.gif
<span class='edit'>30 Sep 2008, 08:07:</span>

...
*

Parerea mea e ca ar trebui sa iti schimbi nick-ul ... il porti inutil wink.gif

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
einstein1984
post 30 Sep 2008, 07:26
Post #50

fan Dacia

Dupa cum poti vedea aici domnu' dictator.tanase, inclusiv scuteristii ar fi de acord cu un permis pentru categoria asta de vehicule. Ca ar fi contrar cu legislatia europeana e alta problema.

--------------------
+
argon
post 30 Sep 2008, 07:26
Post #51

Mesaj semiautomat

QUOTE(ionut.tanase @ 30 Sep 2008, 08:14)
Parerea mea e ca ar trebui sa iti schimbi nick-ul ... il porti inutil  wink.gif
*

sugerezi ca nu e nascut in '84? blink.gif

QUOTE(einstein1984 @ 30 Sep 2008, 08:26)
Dupa cum poti vedea aici domnu' dictator.tanase, inclusiv scuteristii ar fi de acord cu un permis pentru categoria asta de vehicule. Ca ar fi contrar cu legislatia europeana e alta problema.
*

scuteristii aia sunt o mica parte, aialalti intra pe site-ul minimax , pokemon, maneleforum, samd.

--------------------
+
einstein1984
post 30 Sep 2008, 07:35
Post #52

fan Dacia

Pai pentru aia ar fi de ajuns amenzile pentru casca, RCA si numere. De ce sa mai bage si permis, ca oricum politistii nu prea prididesc cu astia de vor A,B,C, D?

--------------------
+
ionut.tanase
post 30 Sep 2008, 07:36
Post #53

Can't Stop Me!

QUOTE(argon @ 30 Sep 2008, 08:26)
sugerezi ca nu e nascut in '84? blink.gif
scuteristii aia sunt o mica parte, aialalti intra pe site-ul minimax , pokemon, maneleforum, samd.
*

radmasa.gif
... einstein, care e problema ta in fond si la urma urmei?? sau tu esti un fel de GIGI CONTRA??

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
einstein1984
post 30 Sep 2008, 10:45
Post #54

fan Dacia

Problema e ca se trezesc tot felul de oameni deranjati de scutere sii i baga pe toti intr-o oala. Si in deranjul lor, se gandesc la tot felul de metode sa scape de ei (si pe hitler il deranjaua niste oameni). Deh, prea multa libertate si democratie dupa revolutie!

--------------------
+
puiu82
post 30 Sep 2008, 11:24
Post #55

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@Einstein,e normal sa le iei apararea...si eu fac acelasi lucru cand e vorba de colegii mei. Dar totul pana la un punct.
Stii ce raspuns am primit ieri noapte cand am rugat politicos un scuterist sa isi aprinda farul? Un deget ridicat si cateva injuraturi de mama....mama a murit acum 6 luni......
Tinand cont ca scuterul lui nu prinde mai mult de 100 si traficul era destul de lejer,trebuia sa-l scot de pe drum sau sa-l fac afis pe portbagajul masinii mele? Si dupa aia sa-l invat bunele maniere..
Ii ocolesc cat pot,ii ignor,le salvez viata,DAR decat sa planga mama mai bine plange ma-sa.
A,si de frana am auzit,e cumva pedala din mijloc?

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
ionut.tanase
post 30 Sep 2008, 11:30
Post #56

Can't Stop Me!

QUOTE(einstein1984 @ 30 Sep 2008, 11:45)
Problema e ca se trezesc tot felul de oameni deranjati de scutere sii i baga pe toti intr-o oala. Si in deranjul lor, se gandesc la tot felul de metode sa scape de ei (si pe hitler il deranjaua niste oameni). Deh, prea multa libertate si democratie dupa revolutie!
*

Tu din care forum faci parte din cele mentionate de Argon (minimax , pokemon, maneleforum, samd.) ? radmasa.gif Prea le iei apararea celor cu scutere ... harhar.gif

PS: Aaaa ... si era sa uit : Man, you have an obsession with Hiltler radmasa.gif

This post has been edited by ionut.tanase: 30 Sep 2008, 11:32

--------------------
FORD FOCUS 2003
+
Garett
post 30 Sep 2008, 12:08
Post #57

Membru autentic

De la nick... si originalul avea o problema cu Hitler!
@einstein1984: let me guess: ai scuter!
Dupa parerea ta cand eu am prioritate si trece un scuter prin fata mea ar trebui
sa-l las, ca are mai multe drepturi? Sau cand depaseste peste linia continua, desi el n-are ce cauta pe-acolo?

--------------------
No Reno Forever
+
vijelie
post 30 Sep 2008, 12:16
Post #58

membru violet

Nu li se poate imputa ca nu cunosc semnificatia "liniei continue" fiindca nu li s-a cerut asa ceva cand li s-au dat numerele. Simplu.

This post has been edited by vijelie: 30 Sep 2008, 12:19

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
argon
post 30 Sep 2008, 12:20
Post #59

Mesaj semiautomat

Ce numere? alea sunt fix pix, puse la misto, aici de exemplu 95 % din scutere sunt inregistrate(numele localitatii de pe placuta) in sate mai mult sau mai putin izolate si indepartate, toti astia vin zilnic de la zeci de km sa circule ziua/noaptea prin orasul Deva? nedumerire.gif Astea sunt misculatii pentru a nu fi depistati dupa numar si a nu fi opriti ca nu au numar, de fapt un r@h@t de placuta galbena.

--------------------
+
vijelie
post 30 Sep 2008, 12:25
Post #60

membru violet

Probabil ca viata mondena din Deva e un adevarat magnet pentru satele limitrofe. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 15:16
Forum Renault