Un motociclist, ...dezamagit
![]() ![]() ![]() |
Un motociclist, ...dezamagit
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
countryman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 September 08 ![]() |
regret incidentul
Poate ca ar fi timpul sa iti iei si un scuter sau sa-ti schimbi guma pe spate |
--------------------
Honda
transalp
2001 / xlv
- B 11 cbf
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
...ca iesi la acelasi pret
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
...
This post has been edited by Motociclist: 3 Nov 2008, 08:51 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(countryman @ 3 Nov 2008, 08:17) Pai am guma dual-sport, cu crampoane dar de strada... si nu e uzata, dar prin nisip de aproape 3 centimetri inaltime pe alocuri, nu mai ajunge pe asfalt. Pur si simplu am derapat cativa metri fara sa-mi dau seama ce e pe jos. Era noapte. Cred ca si cu scuterul pateam aceeasi chestie. Viteza era pana in 15 la ora, dovada ca mobra n-a patit mai nimic, iar eu doar niste mici umflaturi si julituri.Greseala mea ca m-am relaxat pt ca eram aproape de casa si ca n-am belit ochii pe jos. Pe motocicleta trebuie atentie 150%. Am mai patit-o si cu bicicleta si nu cred ca aveam 5 la ora. Pur si simplu nisipul si praful e pacatos rau. This post has been edited by vis-a-vis: 3 Nov 2008, 11:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
...
This post has been edited by argon: 3 Nov 2008, 11:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 06:37 |