Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu dopuri.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ceară.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
unde?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Dec 2015, 21:30) Ia zi coane, de pe ce redai muzica? In ce format o asculti? Cu ce o amplifici? Ca matale ai prezentat doar castile. Ce player folosesti? Ce DAC? Cand vreau sa ASCULT muzica, imi pun Bose-urile in macbook-pro-ul din dotare si ascult FLAC-uri folosind VLC. In rest, cand ascult muzica in mod normal, e vorba de niste "dopuri" Sony infipte in telefonul mobil. Mai vrei? Am spus ca nu sunt asa de "elevat" cand vine vorba de sunet ... daca vrei, sunt cam asa cum esti tu cu ceasurile ... pot face anumite diferente dar ma aflu in partea inferioara a "medianilor" care apreciaza calitatea sunetului. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai asa cum esti tu cu muzica fata de mine, asa sunt eu cu partea media storage and play fata de tine.
Asta as vrea sa subliniez: fiecare cu socotelile si nevoile lui. Nu exista adevarul absolut, nici la NAS nici la muzica. Tu consideri ca fara NAS nu se poate, eu consider ca fara DAC & boxe nu se poate. Dreptate avem ambii sau niciunul dintre noi. This post has been edited by kum: 19 Dec 2015, 09:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ingineri dumneavoastra. Merita si se pot pune leduri pe pozitie si frana la limoul din dotare. Am pus unul in locul sofitului de le plafoniera care dupa 12 aani a decedat la datorie. E o lumina de poti citi ziarul si in portbagaj. Auzii ceva ca se incurca ordinateurul si bordul.??
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îi dublezi valoarea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nimic nu stii. Se tripleaza
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E foarte recomandat sa pui leji pe frana, mai ales daca ai obiceiul de a sta cu pedala apasata la semafor. De asemenea, pentru a fi mai vizibil limoul, se cere ca stopul suplimentar de ceata sa se aprinda (si) la apasarea franei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Dec 2015, 08:10) Bine mai audiofilule. Hai, "invata-ne" ... ce scule de scule ai pentru ascultat muzica acasa? ... banuiesc ca ai si o camera de auditie proiectata pe masura (antifonare din exterior si anti-reflectiva dpdv sunet in interior) ... daca nu, degeaba de dai cu "DAC" ![]() |
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
Nu-ti spun! Nu ma intereseaza modul in care asculti tu muzica si nu e pissing contest ca se ne-o masuram. Cred ca am exprimat destul de clar ideea: fiecare are modul lui de a face anumite chestiuni si nu e OK sa vii sa spui ca daca nu face cum crezi tu ca ar trebui, atunci e naspa.
Vrei nu vrei, cam asta e atitudinea ta in multe aspecte: telefoane, NAS-uri, TV-uri (al meu e mai mare ha ha ha) etc. Pur si simplu trebuie sa accepti ca pot fi si alte puncte de vedere. Si sa incepi sa constientizezi ca devii cam arogant (si nu o spun cu rautate). Si sa-ti mai spun o chestiune: in afara, ca sa poti sa-ti satisfaci aumite capricii, e suficient sa fii om serios, muncitor si sa-ti vezi de treaba. Daca vrei sa te dai rotund (cum faci tu), vino in tara (dar nu in bucale) si satisfa-ti capriciile. ![]() P.S. Am scris la ce ascult muzica mai demult... daca esti cu adevarat curios, pune mana si sapa. This post has been edited by kum: 19 Dec 2015, 14:34 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(neumann @ 18 Dec 2015, 22:52) Adică hipster? N-ascult muzică la căști. Rar la laptop (știu că e o aroganță, da numa atâta am) și mai des în mașină (mp3 de pe youtube, altă aroganță) la măgăoaia originală a legumei. Din ce citesc pe aici, e clar că sunt ciudat, deci hipster. q.e.d. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Orice hipster e ciudat, da nu orice ciudat e hipster
![]() ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
Exact asa cum ai facut acum, pe tema muzicala: ai sarit la beregata cand ai vazut ca nu esti tu miezu'.
![]() Cu toate ca, daca stau si ma gandesc mai bine in ce mediu traiesti, e de inteles aceasta atitudine a ta. Plm, sunt momente in care-mi vine sa-mi dau cate una ca n-am plecat naibii din tara asta. Da' cand dau de cate unu' ca tine, ma linistesc instant. Te las in valoarea ta si-ti doresc sa-ti iei teve-ul mult-visat, de 80". Io raman cu saraciile mele si ma tarasc inapoi in pestera, acolo unde locuiesc. De-acum, pentru mine esti un aseiz putin mai evoluat. Sa fii sanatos! P.S. Ai cu ce o ... ![]() This post has been edited by kum: 19 Dec 2015, 18:18 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
Asa e, fiecare se mandreste cu ce are ...
Unii se mandresc cu ce pwla mare au, altii cu cat de fini cunoscatori sunt in ale ceasurilor, na, dupa posibilitati. |
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
Subtire...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
V-a prins spiritul Crăciunului?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Era pictiseala mare!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l rog pe DragosP sa-i impace, asa, cu duhul blandetii?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Liviu |
![]()
|
Nu cred ca e nimic de impacat, cel putin din partea mea e OK ... sunt in Zen mode zilele astea.
|
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
Ai devenit religios?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 440 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
N-are voie, ca-i ia statul copiii
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Si? Probleme?
![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 19 Dec 2015, 14:16) E foarte ... E buna ca optiune cand in spate e unu cu numar cu B.Ar merge si blitz ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Martorii de apa, bujii incandescente si stop aprinsi in acelasi timp... a aflat ca-i craciunu' sau are ceva important de spus?
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:31 |