Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sony rulz
![]() |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(Liviu @ 5 Feb 2016, 15:51) Hai sa mai spun ceva anti-Samsung atunci. In "corporate systems", in zilele noastre, se utilizeaza o platforma comuna de securitate, numita AirWatch. Asta e un sistem de criptare a datelor si de comunicare printr-un fel de VPN dedicat. Platforma are clienti disponibili pe toate OS-urile portabile si pe toate telefoanele, indiferent de marca si model. Ca sistem de autentificare se foloseste parola sau unul din standardele de securiatte din zilele noastre: trusted devices (bluetooth) sau senzor de amprenta. Se stie ca toate Samsungurile recente au senzor de amprenta. A functionat totul super frumos cu amprenta lui peste pana prin decembrie. In decembrie am primit un update la platforma asta airwatch si brusc, senzorul de amprenta nu mai merge. Zic .. deh .. kkt .. oricum eu ma autentificam cu smartwatch-ul ... nu prea imi pasa dar era fain sa mearga. Azi vine un coleg de munca cu S6-le lui nou sa ma intrebe de ce nu ii merge senzorul de amprenta ca doar ce si-a instalat sistemul airwatch ... am ridicat din umeri apoi am inceput sa sap pe net .... ghici ce am gasit? Din toate telefoanele cu senzor de amprenta din lumea asta, doar cele Samsung sunt banate de la a utiliza amprenta pentru autentificare in sistemul Airwatch si asta pentru simplul motiv ca cititorul de amprenta folosit de Samsung (Synaptics) a fost hackuit si este considerat nesigur. Samsung este singura companie care foloseste pe telefoane cititor de amprenta Synaptics. Q.E.D. La noi la fermă, senzorul de amprentă (de pe S6) nu sughite cu MobileIron și nici nu am auzit ca cineva să se plângă prea tare. Știu doar că cel de pe S5 nu e aprobat. Firme și firme, teste și teste. Nu poți lua de sigur o informație doar dintr-o sursă. Dacă ar fi 100% cum zici tu (Airwatch), cu siguranță nici MobileIron nu ar permite utilizarea senzorului. Q.E.D 2 ![]() This post has been edited by RZV: 5 Feb 2016, 15:58 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(RZV @ 5 Feb 2016, 14:50) Nici nu o iau. Si la urma urmei nici nu imi pasa ca in alte parti e asa si pe dincolo. Eu am spus ce se intampla in cazul meu si experientele personale. Inca un exemplu aiurea de implementare software la Samsung. Se stie ca DPI-ul unui android se poate schimba. Se poate schimba chiar si fara root, pe un telefon 100% stock. Este suficienta o comanda in ADB, prin interfata de debug si pui ce DPI vrei tu la tot sistemul. Cum pe mine ma zgarie pe ochi notification bar-ul de la note 4 care din fabrica e cat china, facut parca pentru cei cu ochelari de vedere, l-am vrut mai mic (si nu numai asta ... dar in general DPI-ul stock de la Note face randari jalnice pe imensitatea aia de ecran). L-am schimbat (repet, fara root, fara sa instalez absolut nimic pe telefon) si a mers ok... DAR ... dupa asta lock screen-ul e descentrat, interfata de la camera e descentrata si ea (se scaleaza pe vechiul DPI, mica, intr-un colt) si la fel si cea mai folosita aplicatie de pe un telefon: dialerul. Pai sa ma scuzatz ... asa rahat mai rar. Si as putea continua, dar nu are sens ... Oricum, dezamagirile mele sunt legate de necesitatile unui power user, in nici un caz dpdv-ul unuia care da like-uri pe facebook. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Adică din punctul tău de vedere sunt doar două tipuri de useri:
- Power - Fecebook like-er. Cool... ![]() L.E. Eu care folosesc device-ul doar în regim de "bussiness" cu tot ce presupune el (comunicare/transmitere informații securizate, multimedia, inclusiv aplicații de navigație, etc.) în care categorie mă încadrez? ![]() This post has been edited by RZV: 5 Feb 2016, 16:27 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In a doua ... dpdv al utilizarii device-ului este echivalent.
Normal-user = user care utilizeaza telefonul "as is" ... adica facebook-er & business Power-user = utilizator care are nevoie de modificari ale platformei pentru a o face compatibila cu necesitatile lui. Repet pentru a fi clar: astea sunt strict clasificarile mele proprii. |
--------------------
.
.
|
|
RZV |
![]()
|
Perfect.
![]() Parcă "normal/business" user sună altfel decât "like-uri pe Facebook". Altfel, rămâneam cu impresia că vrei să duci cumva discuția în derizoriu, să tragi spuza pe turta ta. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Liviu |
![]()
|
Imi cer scuze, am folosit o exprimare defectuoasa.
|
--------------------
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ai vrut d'ăsta...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Vorbim peste o luna
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cand il arunci pe ala vechi, sa dai de stire ca ma bat cu lau pentru locu de sub geam.
ps chiar va trebuie 3d? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ma... Al meu, față de cel al lui Ady, se vede mai bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Feb 2016, 16:55) ![]() ![]() Ce ai pus pe el? Popcorn Time, HBO GO, DigiPlay, MxPlayer, SopCast, YT, Kodi (cu add-uri: 990.ro, cinemaxx.ro, seriale.ro), Dolphin Browser... This post has been edited by AR-18-MOS: 5 Feb 2016, 19:03 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 5 Feb 2016, 17:19) Cunosc, e cel de-a iesit la mine pe locul 2. Tu d-asta ti-ai luat? Pai atunci avem acelasi panou, dar am in plus telecomanda smechera si un smart mai uman. Avantaj eu, c-am dat si bani mai putini. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu am de 43. Și nu-mi trebuie telecomanda smechera, am telefon. E mai smecher softul decât orice telecomanda.
A... Nu doar panelul e intr-un tv. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Un lucru e clar, dacă nu știi cum e, n-are cum sa-ti lipsească.
Oricum, dacă fiecare e mulțumit de scula lui, nu contează a cui e mai mare. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu știu și nici nu cred ca o sa știu vreodată.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cum s-o vedea Trinitas in 3d?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
Si daca erau identice, a lu' Dragos vedea mai bine.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
Corect! La Dragos merge internetul struna!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 06:37 |