Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Fiind problema de fizica, intreabarea principala e daca ai nevoie de rezultat in conditii normale sau in vid ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Întrebarea este foarte prost formulată, pentru că tu poți regla atât debitul (deși ai niște limite), cât și unghiul.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
In orice caz nu prea ai ce calcula cu desenul ala. pompa banuiesc ca e centrifugala. Prin urmare debitul ala e la iesirea din pompa. In functie de configuratia traseului de refulare (diametru, coturi, diferenta de nivel) acel debit va scadea mai mult sau mai putin.
|
--------------------
-
-
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Baieti, maine sun persoana care m-a rugat sa o ajut sa-i cer mai multe detalii si incerc sa va raspund la intrebari.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dracu' te-a pus!? Pui o intrebare si tre' sa raspunzi la 10.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
N-are nimic, apreciez ca vor sa ma ajute asa ca nu ma deranjeaza sa le raspund
![]() Bun, am vorbit cu tipul si mi-a explicat. Nu prea am viziune in spatiu foarte buna asa ca m-a lamurit. Deci jos o sa fie un fel de "lac" unde o sa curga apa. Apoi ce se vede in poza in dreapta e un perete pe care este pus "acvariul". Acvariul este facut din sticla, peretii laterali si cel din spate au inaltimea de 15 cm, iar peretele din fata are 8cm. Pe peretele din fata vine o fasie lata de maxim 10 cm prins chiar in buza de sus, deci apa o sa curga pe ea. Debitul a zis sa-l punem de ~ 30 de litrii/minut la gaura acvariului care este de 50 mm. Intrebarea este la ce unghi trebuie pusa acea fasie de 10 cm pentru ca apa sa curga la o distanta de ~ 1 m de baza peretelui. This post has been edited by G I M: 8 Feb 2012, 14:06 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Drăcia aia de fâșie cu 10 cm lățime are 170cm lungime? Mă apuc de calculat, dar la noapte în cart.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Am si eu o intrebare Cum pot sa caut ceva detalii despre o poza?
Sau o alta locatie unde e pusa poza aia? Am vazut un anunt cu o masina de vanzare si imi face impresia ca e un pic teapa |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cumva o Laguna Concorde?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
G I M |
![]()
|
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Geox16v |
![]()
|
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ml?id=151725346
Asta e anuntul cu pricina dar pe poza e cu climatronic si pe dotarile de fabrica apare climatic ,volanul e de piele si de fabrica apare plastic si pozele arata a alta tara decat se sustine. In plus vanzatorul spune ca masina provine din germania si de fapt dupa serie e vanduta in romania Multumesc oricum |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ai încercat link-ul de l-am pus mai sus?
|
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cum se numeste kilometrajul la masinile americane?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Odometru.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
"tragi" fotografia intr-o fereastra de google image This post has been edited by vizitatorul: 9 Feb 2012, 08:23 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Geox16v |
![]()
|
Nu am gasit nimic despre imagini dar mai caut
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
tineye nu da niciun rezultat. Numele fisierului e modificat la upload si probabil aia e problema.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Milogi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(G I M @ 8 Feb 2012, 18:15) După calculele mele, ai nevoie ca apa să aibă viteza de 1.4 m/s când părăsește muchia aia, dacă aceasta e orizontală. La orice alt unghi viteza necesară e mai mare. Pompa care îți asigură acei 30 litri pe minut va imprima apei o viteză de curgere pe acea muchie de vreo cateva zeci de ori mai mică decât ai nevoie. |
--------------------
-
-
|
|
G I M |
![]()
|
Multumesc mult Catalin, fac cinste data viitoare cand ne vom vedea ( oricum e randul meu
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Curgerea apei "in perdea" trebuie sa fie laminara? sau poa' sa fie "stropita"? Sunt cate 2 variante constructive pt fiecare caz. Debitul e "variabila" cea mai importanta in toate cazurile.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ok, a venit si randul meu sa scriiu aici in cautare de ajutor......am un dvd de dimensiunea 4,97GB si vreau sa realizez o copie a acestuia.......problema este ca nu incape pe un disc obisnuit DVD si daca il transform in .avi de exemplu nu pot alege (ori nu stiu io )pista audio in romana ( e vorba de un desen animat pentru junior). sugestii?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
DVD Dual Layer.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai nu ma incanta deloc variata sa intorc discul sincer.........ca se pierde cel putin un minut pana scaote dvd-ul discul, pana il citeste, etc...plus deranjul.......
p.s. oricum multumesc de raspuns......in lipsa de alternativa cred ca asa am sa fac, dar mai astept ![]() This post has been edited by kato: 9 Feb 2012, 22:27 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Admitand ca vorbesti serios cu intorsul discului, nu trebuie sa intorci nici un disc. DVD-urile DL au doua straturi inscriptionabile care sunt unul sub altul, deci pe aceeasi parte. In cel mai rau caz o sa simti o intrerupere de o fractiune de secunda cand lectura trece pe al doilea strat. Totul e sa stie playerul sa le citeasca.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:53 |