Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1001. Cine de pe forum a trecut Stelvio Pass? Parcă am citit pe undeva pe aici, dar nu reușesc să mai găsesc textul...
Merci. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showuser=16541
cred ca poza din avatar e facuta chiar acolo This post has been edited by ipiq: 5 Feb 2012, 03:00 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mult ti-a luat pana sa percutezi bre!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 3 Feb 2012, 08:50) asta cu fetele este cu dus-intors, exact ca si acei "puppy" de o luna care inca mai sug la a lor mama.... daca atunci cand sunt mici si dragalasi nu-i indrageste nimeni atat de mult incat sa-i "infieze", mai tarziu ajung niste simplii maidanezi imperiali pe strazi ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ce-i ,kum? mi-a fost lene sa dezvolt fraza si-a iesit ce-a iesit..sau politetea pare exagerata?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Lasa-l a lucrat pentru grec si asta l-a marcat. E in convalescenta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(kum @ 5 Feb 2012, 10:11) multumesc,dom'bion! asemenea si dvs.. ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Altis @ 5 Feb 2012, 10:14) Mult ti-a luat pana sa percutezi bre! QUOTE(iulia_boris @ 5 Feb 2012, 10:47) mi-a fost lene sa dezvolt fraza si-a iesit ce-a iesit..sau politetea pare exagerata? ![]() cre' ca a facut legatura cu userul dvs ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 5 Feb 2012, 11:42 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nu pot crede asa ceva..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bion celalalt a facut precizarea cu Boris si pekinezul. Am gresit, e mai mult o pisica grasa.
Sa-ti traiasca nora lu' soacra! This post has been edited by corbex: 5 Feb 2012, 11:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 5 Feb 2012, 10:47) QUOTE(bion @ 5 Feb 2012, 11:13) ![]() Seriosilor care sunteti voi seriosi... O gluma nu mai poa' sa scrie omu' ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nu seriosi ci sobri..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
1002. Care stie daca se va organiza vreun concurs de skanderbeg? in luna aceasta sau in lunile care vor urma. Va rog detalii daca se poate.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
bate si tu la poarta la jilava. sigur acolo sunt concursuri.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
1002. Oncescu vs. 1000, zilele astea, nu stiu exact.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vezi că la înscriere îți pun fiola.
|
--------------------
-
-
|
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
1002. ce gluma buna cu fiola. oricum nu e pentru mine. un amic de-al meu e mare zmeu si vrea sa dovedeasca si el ce poate.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Oncescu ala are si multa slanina, avem aici, pe forum, un coleg, numai fibra.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Victoras ne pune jos pe toti. Sub masa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ei, las' ca nu-i nimeni care sa nu tina un numar onorabil de reprize!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pilif?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE(dacia_amg @ 2 Feb 2012, 00:39) O noua viitoare fosta cunostinta - de altfel suficient de simpatica - mi-a propus "un meci" full menu (si prin asta chiar vreau sa zic meniu complet - stiti voi: o cumpana in 3 fantani). ![]() ![]() Attached thumbnail(s) dacia_amg.jpg ( Size: 943.51k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
P-A-C-O |
![]()
|
asta?
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
kxzule, ma flateaza, dar eu tinteam un honoris causa...
This post has been edited by dacia_amg: 5 Feb 2012, 23:40 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Nu mai gasesc topicu' cu probleme pc...
Imi puteti recomanda careva un video converter care sa stie sa foloseasca tehnologia CUDA? Am folosit ceva vreme un Xilisoft, dar apoi s-a conectat la firma mama si mi-a anulat serialul. Folosesc pe mement Total Video Converter, dar nu stie CUDA si merge foarte incet. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si o intrebare cat se poate de serioasa...niste calcule, fac cinste!
Deci ( din ce mi-a zis si mie persoana de la care am primit poza), prin peretele din dreapta curge apa intr-o piscina ( cea de jos ). Trebuie sa afle care este unghiul potrivit intre planul A si B pentru ca apa sa fie aruncata la ~ 1 m de perete. Pompa de apa poate avea un debit intre 10 si 120 l/ minut. Multumesc! ![]() Attached thumbnail(s) img.JPG ( Size: 404.63k ) Number of downloads: 219 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:36 |