Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pacameaaaaaj... Iar am pierdut showul. Cosmine, nu fi egoist, da un pemeu cu siviul duduiei. Ridicam problema in consiliul bosorogilor sa vedem daca tanti e nimerita pentru initierea pudicului absolut?
QUOTE(Marty @ 3 Feb 2012, 00:34) "stimata fiinta de sex opus/frumos, in aceste momente de maxima tandrete as dori sa-mi dezmerdati crinul cu caldura dumneavoastra bucala, pentru a putea concluziona pozitiv in ceea ce priveste aceasta relatie sexuala fara urmari posesoare de certificat de nastere"! ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ptiu, am pierdut filmul de seara
![]() se proiecteaza si miine? se gaseste pe torrenti? ![]() ia bagati-l si-ncoa ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Feb 2012, 00:49) Attached thumbnail(s) Marty_cu_vacile.jpg ( Size: 180.58k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
lucreaza cu marmota?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
HSBP, nu mai e loc de unguri pe aici
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vai ce ma stringe casca.....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io nu inteleg. Dacia_amg a primit o provocare careia nu i-a facut fata, dar testul a fost filmat si acum sunt alti doritori?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vad ca am lipsit jumate de zi si-am pierdut distractia.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fata aia e singura care-i accepta pe cei ce nu fac fata. N-au de ales.
Dom' regizor! Boris il cheama pe pekinezul doamnei ![]() This post has been edited by corbex: 3 Feb 2012, 12:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, ia gata cu off-topicu!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sefu', stai linistit, ca Ake vorbea doar cu Corbex
![]() This post has been edited by ady77: 3 Feb 2012, 12:20 |
--------------------
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Feb 2012, 07:48) Nu ieste vreun non-stop pe langa blocul tau din Berna? ![]() QUOTE(tatabobu @ 3 Feb 2012, 11:43) Io nu inteleg. Dacia_amg a primit o provocare careia nu i-a facut fata, dar testul a fost filmat si acum sunt alti doritori? P'aproape... Am promis ca le fac lipeala daca sunt interesati, si evident baietii au cerut poze. Dar pentru baieti-de-baieti am avut ceva mai bun - full-hd. ![]() QUOTE(corbex @ 3 Feb 2012, 12:03) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>3 Feb 2012, 13:12:</span> Daca mai vreti vreunul sa-mi apreciati (sau nu) talentele regizorale, scenaristice si de eschiva, va trebui sa-mi dati un mail sau numele contului iutub ca sunt pe private chestiile halea. 3 Feb 2012, 13:30: PS: Aaaahhh... se pare ca va trebui sa aveti si cont iutub si sa va logati. This post has been edited by dacia_amg: 3 Feb 2012, 13:30 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(kxz @ 2 Feb 2012, 18:41) QUOTE(dacia_amg @ 2 Feb 2012, 19:19) Io ma gandesc cine i-ar putea face fata numai divei si tu ma intrebi daca rezist la 2? Acolo trebuie o chestie mecanica, ceva... sau electrica... ori hidraulica... Eu sa stau numai cu telecomanda utilajului in mana... ![]() Pai cand vrei o pauza, le pui sa se descurce intre ele. Tu doar filmezi. Oricum, ma bazez pe tine sa dai sfoara'n'tara ca ce bine e si cu vecina. Poate aude si nevasta'mea... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 3 Feb 2012, 13:10) Recomand! Telefonul face toti banii ![]() 'nalta ordine de idei: printre fantaxiile duduiei nu e si aia de a servi drept profa (de arte plastice ca sa nu se supere Ake) pentru cei cu sangele gros? Spune-i ca avem noi un client pe aici, om iese de la tanti aia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Wei, a innebunit lupu'. A venit ziua sa platesc locul de parcare si impozitul apartament/masina, dar neavand timp sa ma duc personal trimit pe cineva...si ce aflu? Ca am o amenda de 80 de lei pentru neprezentare buletin! WTF?!?! Adica nu-ti arat buletinu ( care il am in permanenta cu mine), dar iti dau corect datele?
![]() ![]() Amenda a fost platita, cu toate ca in 3 ani se prescria. This post has been edited by G I M: 3 Feb 2012, 14:14 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
dacia_amg: Ce telefon ai vere ca-calitatea-i buna intr-adevar!
![]() G I M(i): Daca ai platit inseamna ca ti-ai recunoscut vina chiar daca nu-i a ta. Ata ete! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ady77 |
![]()
|
Nice boots!
![]() |
--------------------
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Micutzule, n-am fost eu sa platesc. Cand am fost acum o sapt sa depun cererea pentru locul de parcare si am platit o chitanta de 4 lei nu mi-a zis nimeni nimic.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Nu-i filmat cu telefon ca s2iu l-am facut muci cu usa de la masina.
E filmat cu d'asta frate: 3 Feb 2012, 15:21: QUOTE(bmwh548 @ 3 Feb 2012, 14:08) Recomand! Telefonul face toti banii ![]() 'nalta ordine de idei: printre fantaxiile duduiei nu e si aia de a servi drept profa (de arte plastice ca sa nu se supere Ake) pentru cei cu sangele gros? Spune-i ca avem noi un client pe aici, om iese de la tanti aia. Cu toate ca nu ma atrage cat de putin prefer sa aman datu' papucilor pentru a o descoase in ce priveste fanteziile. Vreau sa spun ca ma stiam un tip cu o imaginatie prolifica (i-am zis sa nu-mi atinga nucile ca sunt legate la un satelit si-mi bruiaza semnalul), dar ea imi da clasa... Deci... experienta erotica perfecta in acceptiunea dneai incepe cu 2 ore inainte de orice dezbracare, cu mici "accidentari" "involuntare" si alte chestii d'astea foarte discrete... Practic e ca si cum ai agata-o din nou. Trebuie neaparat matase rosie peste covor (am niste draperii de matase visinie, nu stiu daca merg), petale, lumanari, frisca (am intrebat-o daca pot substitui frisca - de care nu am - d'aia la spray - cu ceva fasui frecat, ca tocmai realizasem una beton aseara, cu ceapa cruda, facuta la blender). Cica eh...eh... merge. Chestia beton e ca ii place sa priveasca in timp ce-o fac altii, fara sa fie observata, chipurile. Dupa care sa intre si ea in scena. Asta presupune cel putin alte 2 persoane... Continui? This post has been edited by dacia_amg: 3 Feb 2012, 15:21 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu vreau nimic, doar ma laud
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 3 Feb 2012, 15:29) Sa mor io intr-un sls amg ( ![]() Naomi Campbell daca ar fi, n-as "gadila-o" daca as afla ca au "scarpinat-o" 3 deodata. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eh, o spala putin,si e ca 9
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |