Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
OMG! Ce dezinhibata e!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ajunge ca asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
![]() This post has been edited by dacia_amg: 4 Feb 2012, 02:56 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da mai amegehule si la noi. sa vada si ochiu nostru ce si cum...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Nenea Aluidor, da-mi mail-ul tau pe PM ca asa functioneaza alea private de pe youtube. Iti va trebui sa ai (sau sa-ti faci) si cont youtube.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da realizezi ca ceea ce faci tu e total aiurea ?
Daca nu minti sau cauti atentie, ceea ce eu sincer cred ca faci, in loc sa profiti de ocazia de a iti satisface cateva fantezii fara nicio implicare ulterioara tu stai si imparti filmulete cu tipa pe YouTube ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 3 Feb 2012, 17:55) Da realizezi ca ceea ce faci tu e total aiurea ? Daca nu minti sau cauti atentie, ceea ce eu sincer cred ca faci, in loc sa profiti de ocazia de a iti satisface cateva fantezii fara nicio implicare ulterioara tu stai si imparti filmulete cu tipa pe YouTube ? ![]() Nu ma intereseaza fantezii/perversiuni hardcore. Fraier am fost eu ca n-am citit-o din prima, dar cine-si imagina la pozitia ei sociala ca e chiar traserista d'asta. [...] - later delete This post has been edited by dacia_amg: 3 Feb 2012, 18:29 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E o deosebire intre prostituate si curve. Primele traiesc din asta, celelalte traiesc pentru asta.
Nu amesteca. This post has been edited by corbex: 3 Feb 2012, 18:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bre da' o iei de nefasta sau ii despici bucile o noaptea, doua? N-ai vazut atatea probleme existentiale domne...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Nu vreau sa-mi iau ban, mai bine-l sterg.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ban iti iei daca i-o tragi lui aflocis, nu unei parasute.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Chestiunea incepe sa devina din hilara si picanta penibila si grotesca cu duhoare de mahala .
Tanarul frustrat de experienta avuta isi cam da in stamba. In principiu un barbat( se pare ca nu e cazul) nu comenteaza si mai ales nu detalii despre persoana cu care a avut sau a incercat sa intretina relatii sexuale indiferent de statutul moral ala japitei.Se pare ca el era preocupat de pozitia sociala a pitipoancei si se credea mare daca isi trece in CV freo personulitate. ![]() Cred ca i s-ar zbarci de tot daca si-ar gasi pe un site datele personale si ceva imagini postate de expartenera si cu niste comentarii gen fatalau ,impotent, plwa mica. Oricat de curva si perversa e cucoana puiut un barbat nu are voie sa-si puna poalele-n cap ca in Parcu Operei. Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacia_amg |
![]()
|
Nenea bion, dupa ce-a savurat toata distractia s-a gasit un pic moralist si inspirat (poate) de berea Tuborg de vineri seara prinde curaj si ma trozneste parinteste.
Adicatelea, curva-curva, dar tot doamna ramane, nu?! |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
dacia_amg |
![]()
|
@bion: [later delete]
Sorry for the bad luck. Poate data viitoare o nimeresti mai bine. Ai mancat azi? This post has been edited by dacia_amg: 3 Feb 2012, 21:40 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cred ca tu ar trebui sa nimeresti mi bine data viitoare. Exista o limita in toate dar asta tine de anii prescolari.Oricum un jentleman( persoanele in cauza se exclud) nu comenteaza in stilul asta nici cea mai prapadita curva de cartier. Si daca esti obraznic asta iti completeaza perfect carcaterul de lumpen.Pana la un punct era simpatica povestioara . Hai basti tzatza masculina!
PS Intr-adevar mi-a cam pierit pofta de mancare vazandu-ti lookul de izmana cu pretentii de barbat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Feb 2012, 18:58) Chestiunea incepe sa devina din hilara si picanta penibila si grotesca cu duhoare de mahala . Tanarul frustrat de experienta avuta isi cam da in stamba. In principiu un barbat( se pare ca nu e cazul) nu comenteaza si mai ales nu detalii despre persoana cu care a avut sau a incercat sa intretina relatii sexuale indiferent de statutul moral ala japitei. Eu nu am vrut sa zic chiar asa direct ! Sunt total de acord cu partea ingrosata. De obicei pentru cei care fac chestii de genul femeile se impart in doua categorii : curve (care se ard cu toti) si curvele dracului (care se ard cu toti in afara de respectivul). |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(bion @ 3 Feb 2012, 19:26) Io cred ca tu ar trebui sa nimeresti mi bine data viitoare. Exista o limita in toate dar asta tine de anii prescolari.Oricum un jentleman( persoanele in cauza se exclud) nu comenteaza in stilul asta nici cea mai prapadita curva de cartier. Si daca esti obraznic asta iti completeaza perfect carcaterul de lumpen.Pana la un punct era simpatica povestioara . Hai basti tzatza masculina! PS Intr-adevar mi-a cam pierit pofta de mancare vazandu-ti lookul de izmana cu pretentii de barbat. Deci vreau sa zic ca... deja... sunt knockout tehnic. ![]() ![]() ![]() Nu vreau sa ma lansez in dezbateri cu tine, ca e o lupta pierduta din start, Sir. Until next time, iti recomand cu caldura (macar) cateva sute de pagini de literatura clasica. A tout a l'heure, cheri! ![]() PS: Imi place cand vorbesti porcos! Imi produci erectii! ![]() ![]() <span class='edit'>3 Feb 2012, 19:46:</span> @shush: Frate, aveti dreptate. Stiam ca nu e frumos. Dar... nu m-am putut abtine in parte datorita voua care solicitati detalii si in parte revoltei mele ca in loc sa gasesc o femeie serioasa am gasit... o "lady". This post has been edited by dacia_amg: 4 Feb 2012, 02:25 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Deci o victima inocenta a colegilor de forum si o sfanta manie de morala proletara.Un intelectual poliglot cazut in mrejele imoralitatii
![]() Induiosator ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacia_amg |
![]()
|
@bion: Da-mi voie (ma amuz copios
![]() This post has been edited by dacia_amg: 4 Feb 2012, 02:22 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
bion |
![]()
|
http://dexonline.ro/definitie/proletar Asa neintelectuala definitia asta nu prea produce incompetente intre proletar si intelectual.Poate pentru unii mai snobi care considera proletar= cocalar
![]() Ma bucur ca te amuzi copios si nu mai esti frustrat copios. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacia_amg |
![]()
|
Si asta numai datorita tie!
![]() ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
bion |
![]()
|
In general barbatii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacia_amg |
![]()
|
Touchee!
![]() bion, esti un baiat simpatic, vehement aparator al reputatiei (sa nu zic totusi virtutilor) damelor de orice varsta, apartenenta politica, religie. Simtamintele tale nobile (si adolescentine?!) sunt de apreciat si sincer te invidiez ca (inca mai) poti lua atitudinea unui gentleman si sa sari precum un bulldog la gatul oricui ar putea atenta la buna-reputatie chiar daca aparenta a vreunei nefericite necunoscute. Imi faci impresia tipului care si-ar da viata ca sa salveze o prostituata de la un viol. Incepi sa-mi placi. Ai coaele (si abilitatile literare ![]() ![]() /* --------------------------------------------------------------------------- */ Han, tipa, Ami(g)dala, spunea ca cica te-ai dat la Johnsons Baby Bedtime al juniorului ca iar ai venit cu degetu'n cur si fara lubrifiant. L-ai terminat p'ala cu aroma de capsuni de la mine? De fapt, la apetitul lui Leia era si normal. Zi sincer, - uscati-s-ar parul pubian ca atunci cand mi-ai fumat pachetele alea 2 de Dunhill rosu din sertar pe care mi le facusesi cadou cand ti-am zis cum o arzi tu pe uscat - pe Ami(g)dala ati gadilat-o simultan tu si Chewbacca si i-ati turnat apoi (pe gat) povestile alea despre ce-i cel mai bun pentru tenul feminin? ![]() ![]() Ce pwla lu' Steven Segal... ori iau un ban-de-ban barosan, ori plec pe fereastra... toarna cu incredere! ce?! esti picatura chinezeasca? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dacia_amg: 4 Feb 2012, 06:58 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
mamaa..am lipsit o zi d-aci si-a luat foc topicu'..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
nsmoga |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 4 Feb 2012, 11:22) don'soara trebuie sa fie constienta de riscurile asumate care riscuri, ca poate asa isi creste cota |
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:50 |