Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Nu am acces decat la motor, pompa e in capatul la care nu ajung decat daca rastorn cada.Amorsarea se face tot prin duzele prin care stropeste...pp ca ori pompa e belita (scuzati expresia), paleti de plastic sau altceva care cedeaza la efort minim sau nu intra apa in ea.
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai daca motorul se invirte (se vede elicea din spate , si nu face nimic ) io zic ca ar trebui demontata pompa si verificata separat sau inspectat traseul cu asa ceva
This post has been edited by bygy007: 17 May 2017, 18:57 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dacotec |
![]()
|
eu vad un capat al rotorului, celalalt ar trebui sa invarta pompa, prin priza directa sau vreun fel de ambreiaj.Ma gandesc ca nu intra apa in pompa, dar tocmai acolo nu ajung...
|
--------------------
citroen/Dacia
2004
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aia ca sa faca bulburuci trebuie amorsata , ar trebui sa se amorseze cind se umple cada cel putin peste jumatate
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nu cumva o trebui pusa si apa in cada ?
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dacotec |
![]()
|
Culmea, acum cativa ani chiar stiam cum sa folosesc cada..acum am uitat!
E pusa si apa peste nivelul duzelor, am palpat si furtunele exterioare care duc spre pompa si se simte apa in ele(cel putin la 40 de cm de pompa, cat pot verifica). Diseara o sa incercv un amestec de apa fierbinte, otet si bicarbonat...ori asa ori asa! |
--------------------
citroen/Dacia
2004
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca e stricata
![]() |
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Are defectul stricat !
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am si io o intrebare pertinenta, ca am fost la scoala de baeti si acolosa nu ne-a invatat d-astea.
Daca numitul Iisus a inviat de paste, unde a stat el pina la inaltare? In gazda la Maria Magdalena, formind o familie netraditionala? A stat ascuns sa nu-l mai pirasca inca o data Andronicul vremii? S-a deghizat in facator de minuni si s-a asociat cu unii la intreprinderea de vinuri? Dar Irod ce-a pazit? Organele lui nu au sesizat fenomenul? Serviciile secrete erau lai proaste decit cele franceze? Ma macina aceste nelamuriri neclarificate. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si io am avut dileme d-astea..Dupa ce-am facut o lista cu ele am avut o revelatie..Ca sa fiu in ton.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca la El Mariachi? Si El Lider Maximo?
This post has been edited by corbex: 25 May 2017, 12:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, ca la El cu care vei da ochii și n-aș vrea să fiu de față la miștourile pe care le veți schimba atunci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Aha, misto fiinta suprema. Razbunatoare si fara simtul umorului. De notat asta ca sa tinem minte.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă rog, la nivelul tău de înțelegere, așa o fi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Am rezervare. Ma ia de la aeroport, ma duce la hotel, negocierile se poarta a doua zi, civilizat. Din ce-am spicuit de pe Vikileaks, am dosar bun, loc la strapontina oficiala, o sa primesc spre crestere si educare un grup de coriste provenite dintre amish si penticostali. Nu mai zic ca o sa fiu in comisia de evaluare care va vor da voua nota de trecere. Trecere la cazan sau la cimpurile cu ambrozie.
This post has been edited by corbex: 25 May 2017, 17:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 May 2017, 12:45) Marfa raspuns! Ia zi tu sub ce forma venea "El" mai deunazi, cand oameni nevinovati erau torturati si arsi de vii in numele lui? (te-as ruga sa nu-mi raspunzi ca sigur ma enervez) QUOTE(corbex @ 25 May 2017, 09:07) Parca mi-aduc aminte ca s-a plimbat prin lume, a mai facut niscaiva minuni si le-a mai povestit una alta apostolilor care acum erau chiar mai atenti la lectie. Serviciile nu au fost in stare sa-l bungheasca nici inainte fara sa-l vanda Iuda. Si oricum a stiut ca Iuda l-a turnat da' a stat cumintel sa vina DNA-ul pentru ca asa era scenariu' ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DragosP |
![]()
|
Dragule, fiecare om e răspunzător pentru gândurile, vorbele și faptele lui.
Se numește liber arbitru, de unde rezultă că un nene poate chiar tortura și arde de viu pe altcineva în numele Domnului. Că e bine sau nu, va răspunde de asta. Problema pe care o pui tu, modul cum o pui, arată însă că nu știi spusele Lui: (citat aproximativ) "feriți-vă de cei care vă ucid sufletul, nu trupui!". Asta pentru că nu neapărat ce ni se întâmplă fizic aici contează ci cum ne raportăm la ce ni se întâmplă. P.S. Sper să nu te fi enervat prea mult. P.P.S. Hristos s-a înălțat! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragule, io te-am avertizat, da' daca tot tii mortis ia d-acia:
in primul rand s-a inaltat o cenzurat! In cazul in care chiar a existat (si in opinia mea proprie, personala si neargumentata sunt sanse mari sa fi existat), n-a fost decat un tanar prostovan care s-a lasat omorat ca sa profite niste smecheri. Si-a mai si dat din coada de bucurie pentru asta. In al doilea rand, daca tot il ai atat in suflet, n-ai vrea tu sa mergi pe sfaturile Lui si in loc sa footi timpul pe forum, sa pui mana sa ajuti niste oameni fara sa-i judeci. Ca la sfaturi sunteti toti buni da' la bani si confort n-ati renunta unu' Iar in al treilea rand, in cazul ca te-a deranjat ce-am zis si numai in cazul asta, n-ai decat sa te iei de mana si cu Maria, si cu Isus, si cu pacalicii ailalti doi si mai ales cu patriarhu' Daniel si toata biserica, sa va duceti toti in poola mea si alta data sa nu mai cauti sa ma enervezi asa de distractie. This post has been edited by zax: 25 May 2017, 18:45 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu ți-ai luat medicamentele?
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu cred ca se gaseste Adipex pentru Dragos, deci nu cred ca a luat.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 May 2017, 20:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
corbex |
![]()
|
Intr-o buna zi, o buna parte a lumii va trebui sa accepte ca, o din ce in ce mai buna parte a aceleiasi lumi nu se mai teme de focul Gheonoaiei si, in loc sa se mire ca muta la tiribomba, sa accepte faptul ca nu sintem toti la fel. Pe unii El ne-a lasat sa cadem in pacatul rationalului logic. Pe altii, nu! Dar noi nu ne suparam pe cei care n-au cazut. Ei vor purta farfurii pe cap mai tirziu.
This post has been edited by corbex: 25 May 2017, 19:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 May 2017, 18:45) ... un nene poate chiar tortura și arde de viu pe altcineva în numele Domnului. Că e bine sau nu, va răspunde de asta... Da' nenea ala caruia tu ii spui Domnu, de ce nu-l apara si pazeste pe amaratul ala care devine victima liberului arbitru si este torturat ai ars de viu? NU-i tot behaitoarea Domnului? Daca e sa devin vicitma, torturata si arsa de viu, exact mi se rupe pwla ca Domnul il va trage la raspundere, undeva, candva, pe tortionarul meu. Nenea ala, Domnu', decat sa-l pedepseaca pe tortionarul meu, mai bine il impiedica sa-mi faca rau. Sau asta e asa, un fel de distractie de-a lu' Domnu. Ii proiecteaza pe unii sa fie victime si pe altii calai si apoi, undeva, candva pe calai o sa-i pedepseasca pe cei rai, da' cu victimele cum ramane? This post has been edited by radian: 25 May 2017, 20:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nenea Corbex, doar proștii se tem de nu'ș ce foc zici tu acolo.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() 'ai ca-mi place ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci suntem la lectia de manelism dislexic si combaterea misticismului.Előre tavarisci
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.009 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io sunt mai ateu asa de fel în sensul că nu cred in viața de după moarte dar cred că există o entitate superioara. Căreia trebuie sa i mulțumim că existăm. Cât trăim. După aia pământ de flori. Aia e.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 25 May 2017, 19:49) Avand in vedere ca ai scris imediat dupa mine trag concluzia ca pe mine m-ai intrebat si astfel nu pot sa nu ma mir. Asadar nitel mai sus un coleg ne spune cu dezinvoltura ca e ok ca oameni nevinovati sa fie torturati si arsi de vii si intrebarea mi se adreseaza mie?! Nu stiu la ce fel de medicamente te referi dar p-alea care elimina compasiunea si capacitatea de a empatiza nu le-am luat si nici n-am de gand. Culmea e ca-s de parere ca religia e un lucru bun in esenta iar faptul ca tot mai multi oameni se indeparteaza de ea e la fel de rau ca habotnicismul si impunerea ei fortata. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 09:11 |